Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор кейкапов HATOR Authentic Edition white PBT keycaps (HTS-700)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Реньєр Л*** діас

Нормальні клавіші гарної якості

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку та вибір продукції HATOR. Бажаємо приємного користування!

• Михайло

Гарні кейкапи.
    Добре виглядають.

Достоинства:
    Якість, оригінальність

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав в основному із-за шифта та ентера, які роблять прапор. Загалом дуже задоволений покупкою.

В мене Keychron K10 HE Special Edition. "Рідні" клавіші там трохи менші (більш закруглений та втоплений дизайн), темніші та гладкіші, але загалом (як про мене) підійшло (див фото).
    Не підійшов тільки пробіл — чомусь чи чіпляє, чи заліпає на нижній позиції. Плюс оскільки це одна з клавіш, на якій пальці відпочивають, то шершавість це мінус.

Враховуючи ціну — просто прекрасний продукт! Дякую HATOR, і прошу ще більше крутих патріотичних дизайнів!

Достоинства:
    Патріотичний настрій; ціна/якість; підтримка українського виробника.
    Недостатки:
    Трохи шершава на дотик поверхня.

Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все чітко, хоча покриття кейкапів мені не сильно подобається,таке трохи шершаве
    А ще є нюансик що вони розраховані на повнорозмірну клаву, я цього не помітив і на моїй 75% клаві не підходить Shift , ну це вже моя біда бо по факту усе гуд

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Черненко Д***

А інші кейкапи нормально встали?

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кейкапи просто не погані!

Недостатки:
    В комплекті нема шумки на пробіл.Хоч з в комплекті до клавіатури віна була...

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

На hator htk-631 підійшли.

• Олег

Якісь гірша ніж на рідних у Rockfall 3

Достоинства:
    Патріотичні, дешеві
    Недостатки:
    Пластик на дотик дешевий, підсвітка для цих клавіш не грає ролі.
  • Єгор

Приємні на дотик.

Достоинства:
    Якість, ціна, дизайн

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На упаковці написано Black, як я й замовляла, тому відкривати їх в точці видачі мені й в голову не прийшло. А вдома виявилось, що всередині яскраво-рожеві кейкапи. Так що не можу оцінити зручність і функціональність, на жаль :(

Недостатки:
    не той колір

• Анастасія

то любов
    красиві, приємно матові, пропускають світло підсвітки - суперові. сподіваюсь довго не стиратимуться

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Денис Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кейкапи дуже прикольні, красиві, але нажаль вони не підходять на мою 75%. Впринципі, не критично, але вони трохи вище і правий шифт не підходить(((

Достоинства:
    Красиві
    Недостатки:
    Ширшаві на дотик
  • Дмитро Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Тепер моя клавіатура виглядає ДУЖЕ ПОТУЖНО

Достоинства:
    Прикольні котики

• Ілья Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Якість матеріалу на вищому рівні.
    Рекомендую

Достоинства:
    Якість

• Максим М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В ваших наборах акцентних кейкапів (кольорових або Authentic Edition) ви незаслужено обходите стороною та обділяєте увагою повноформатні клавіатури, а саме клавішу Enter на numPad.