Отзывы покупателей о Ласощі для котів GimCat Nutri Pockets Sea Mix (морський мікс) 150 грам
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Котику дуже подобається.
- Продавец Котогав
Наталіє, щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що вашому котику так сподобалися ласощі GimCat Sea Mix. Нехай і надалі смакує із задоволенням та радує вас своїм гарним настроєм!
Дякуємо за довіру! Будемо раді вашим новим замовленням.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
GimCat провірений часом бренд. Всі смаколики гарної якості. Дружимо з ними багато років і завжди всі Корисні і поживні. Але треба дотримуватись норми Як звісно зі всіма смаколиками. Наші дівчатка вже без них не можуть.. а нам радість. Хай їм смакує.
Дякую Розетка за можливість замовити і безкоштовно забрати. І Дякуємо Продавцю за швидку відправку асортимент і якість продукції
Всі постаралися щоб принести нашім котодіткам задоволення
P.S. також замовили сирні кульки GimCat ммм.. смакота ледь втрималася щоб самій не спробувати, так смачно пахне сиром ))
Любіть Балуйте своїх хвостиків - іншого життя а звісно й можливості для цього не буде.. бо ми з Вами і є для них цілий світ
P.S.S. Ви попросили - ми за Вашу людяність і гарну роботу залишили
Нехай Вам щастить у всьому, Процвітання , Миру та спокою всім нам- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец Котогав
Людмило, щиро дякуємо за неймовірно теплий, душевний та добрий відгук!
Нам дуже приємно, що ви вже багато років довіряєте продукції GimCat, а ваші котодітки із задоволенням ласують улюбленими смаколиками. Окреме спасибі за такі теплі слова на адресу нашого магазину — для нас це найкраща мотивація працювати ще краще.
Ми усміхнулися, читаючи про сирні кульки. Головне — щоб першими їх усе ж скуштували пухнастики!
Ваші слова про любов і турботу до хвостиків дуже відгукуються. Вони справді заслуговують на найкраще, а ми раді бути маленькою частиною їхнього щасливого життя.
Щиро дякуємо за побажання! Бажаємо вам і вашим улюбленицям міцного здоров'я, радості, затишку та якомога більше щасливих моментів разом. Миру, добра і до нових приємних зустрічей!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Дуже класні ,ласощі для котів купляю на постійні основі ,кішка їсть з задоволенням
- Достоинства:
- Ціна ,якість
- Недостатки:
- Продавец Котогав
Світлано, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що ви купуєте ці ласощі вже не вперше, а ваша киця їсть їх із таким задоволенням. Дякуємо, що відзначили гарне співвідношення ціни та якості.
Нехай ваша улюблениця й надалі ласує із задоволенням! Будемо раді вашим новим замовленням.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Кіт в захваті. Приїхало замовлення швидко.
- Продавец Котогав
Олеже, щиро дякуємо за відгук!
Дуже раді, що ваш кіт у захваті від смаколиків, а замовлення приїхало швидко. Саме заради таких вражень ми й працюємо!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Ці ласощі купуємо постійно, котики наші дуже задоволені, рекомендую. Дякую магазину.
- Продавец Котогав
Вікторіє, щиро дякуємо за довіру та такі приємні слова!
Дуже раді, що ваші котики із задоволенням смакують ці ласощі і ви обираєте їх постійно — це найкраща оцінка .
Дякуємо за рекомендацію та будемо раді бачити вас знову!