Отзывы покупателей о Ласощі для котів Miamor Cat Snack Malt із солодом 6 стіків по 15 грам
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Все швидко, кіт у захваті
- Продавец Котогав
Вікторе, щиро дякуємо за відгук!
Дуже раді, що замовлення приїхало швидко, а ваш кіт залишився у захваті від ласощів. Бажаємо йому смачного та гарного настрою!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Як смаколик котики їдять з задоволенням. А в мене обидва британці, дуже прискіпливі. З приводу відригування шерсті, точно рідше це роблять, сподіваюся з часом зовсім перестануть,
- Достоинства:
- Смачне, допомагає від шерсті
- Недостатки:
- Недешеве задоволення
- Продавец Котогав
Олено, щиро дякуємо за такий детальний відгук!
Дуже раді, що ласощі припали до смаку вашим вибагливим британцям, та що ви вже помітили позитивний ефект від їх використання. Приємно знати, що смаколик не лише подобається котикам, а й приносить користь.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Бажаємо вашим пухнастикам міцного здоров'я та гарного апетиту!
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Єдині ласощі, які подобаються кішці)
- Продавец Котогав
Оксано, щиро дякуємо вам за відгук!
Дуже раді, що саме ці ласощі стали улюбленими для вашої киці. Адже знайти смаколики, які дійсно припадають до смаку вибагливим котикам, буває непросто.
Дякуємо за довіру до нашого магазину. Бажаємо вашій улюблениці й надалі ласувати із задоволенням, а вам — лише приємних покупок!
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Смаколик дуже сподобався котикам, дякую)
- Продавец Котогав
Марино, щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що смаколики сподобались вашим котикам — це найкраща оцінка .
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Чудові смаколики
- Продавец Котогав
Ігорю, дякуємо вам за відгук!
Раді, що смаколики вам сподобались — нехай ваша киця смакує із задоволенням .
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Гарний смаколик, ще й шерсть виводить
- Продавец Котогав
Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що смаколик сподобався і ще й приносить користь для виведення шерсті — це справді важливо для котиків .
- Христина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Усе чудово, а що головне, не дорого )
- Продавец Котогав
Христино, щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно, що ви задоволені покупкою, а ціна стала приємним бонусом .
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Дуже смачні, даю своїм котикам для виведення шерсті, бачу що шерсть виходить разом з калом, а значить допомагає.
- Достоинства:
- Їдять і дуже добре, пасти не хочуть.
- Продавец Котогав
Тетяно, щиро дякуємо за відгук .
Дуже раді, що смаколик сподобався всім чотирьом котикам .
Нехай і надалі смакує та приносить користь для шерсті!
Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням .
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Котик не їсть мальтпасти, а от ці ласощі лопає тільки так. Сподіваюся, що свою функцію вони виконують.
Відправка швидка- Продавец Котогав
Наталіє, щиро дякуємо за відгук .
Раді, що ваш котик із задоволенням їсть ці ласощі, навіть якщо від мальтпасти відмовляється .
Сподіваємось, що вони будуть не лише смачними, а й корисними для нього.
Дякуємо, що відзначили швидку відправку. Будемо раді вашим наступним замовленням .
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Котам смакує
- Достоинства:
- Допомагає вивести шерсть
- Продавец Котогав
Олександро, щиро дякуємо за відгук .
Раді, що котикам смакує і що ви вже бачите користь від солодового крему — це справді важливо для комфорту хвостиків.
Нехай улюбленці почуваються добре, а ми завжди раді вашим наступним замовленням .
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав
Дуже добре допомагає з волосяними комками у шлунку, смачний, кішка ість з задовооенням. У моєї кішки з дитинства погано виводиться волосся зі шлунку, ця паста наша спасіння, користуюсь вже 3 роки.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Котогав
Пані Алло, щиро дякуємо за такий змістовний і щирий відгук!
Раді, що Miamor Cat Snack Malt дійсно допомагає вашій киці — особливо коли це перевірено роками.
Це чудовий приклад того, як правильно підібрані ласощі можуть не лише тішити улюбленця, а й приносити користь.
Бажаємо здоров'я вашій пухнастій красуні і завжди будемо раді новим замовленням!