Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Корм для щурів і мишей Versele-Laga Complete rat & mouse 500г

Оценка пользователей 4.64/5
  • Отзывы про товар продавца Котогав
  • яна к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Корм супер,всім рекомендую його купувать.Мої щурчики узахвоті від нього.

• Продавец  Котогав

Яно, щиро дякуємо вам за чудовий відгук та рекомендацію!

Дуже раді, що корм так сподобався вашим щурчикам і вони їдять його із задоволенням .

Дякуємо за довіру до нашого магазину. Бажаємо вашим хвостикам гарного апетиту та міцного здоров’я, а вам — лише приємних покупок!

• Любов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Чудовий корм, крисенятам 1,5 місяці, їдять із задоволенням!

Достоинства:
    Приємна ціна. Швидка відправка. Продавець відразу звʼязується для уточнення інформації.
    • Продавец  Котогав

Любове, щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Дуже раді, що корм сподобався вашим крисенятам і вони їдять його із задоволенням .
      Приємно, що ви також оцінили швидку відправку, гарну ціну та наш сервіс.

Бажаємо вашим малюкам здорового росту, а вам — лише приємних покупок!

• Наталья Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2 кг

Качественный,быстрая доставка,и приятный бонус червячки для крыски

• Продавец  Котогав

Наталіє, щиро дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви задоволені якістю корму, швидкою доставкою та приємним бонусом для вашої криски .

Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Дуже гарний збалансований корм. Добре заходить пацючкам. На відміну від зернових, де вони обирають найсмачніше їдять усе, і навіть відмовились після цього корму від зернового.

Достоинства:
    Збалансований
    • Продавец  Котогав

Олено, щиро дякуємо за такий змістовний відгук!
      Дуже раді, що корм добре підійшов вашим пацючкам і вони їдять його повністю — це справді важливий показник збалансованості .

Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2 кг

Чудовий корм. Все швидко відправили. Дякую.

• Продавец  Котогав

Наталіє, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що корм вам сподобався, а замовлення швидко відправили — стараємось для вашого комфорту .

Будемо раді бачити вас знову!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2 кг

Гарна ціна товару, доставили швидко
    Ще й поклали маленький подарунок.
    Криски щасливі
    Дякую

• Продавец  Котогав

Юліє, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Дуже приємно, що ви відзначили ціну, швидку доставку та подаруночок — раді, що вдалося вас приємно здивувати .
      Найголовніше, що криски щасливі .
      Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!

• Лілія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Мої панянки не одразу хотіли його їсти з незвички, бо такого ще не пробували, але з часом розпробували і тепер хрумтять

• Продавец  Котогав

Ліліє, щиро дякуємо за відгук
      Так, це абсолютно нормально, що спочатку улюбленці можуть насторожено ставитись до нового корму .

Раді чути, що ваші «панянки» з часом розпробували та тепер із задоволенням хрумтять .
      Бажаємо їм гарного апетиту та міцного здоров’я!

Будемо раді вашим новим замовленням

• Анастасія Ф***

Чудовий корм

• Продавец  Котогав

Анастасіє, дякуємо вам за відгук!
      Раді, що корм виправдав очікування — це для нас найважливіше .

Завжди раді вашим новим замовленням!

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Вперше брала, щурам дуже сподобався цей корм :)

• Продавец  Котогав

Христино, щиро дякуємо за відгук!
      Дуже раді, що корм сподобався вашим щурикам — це найкращий показник, що вибір вдалий .

Нехай і надалі їдять із задоволенням! Будемо раді бачити вас знову

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Дуже класний корм з збалансованим раціоном. Пацючки з'їдають весь, не перебирають, та й взагалі дуже їм подобається) Навіть трошки крадуть з миски і роблять собі запаси

З упаковкою все чудово - прийшла в цілісному стані, корм свіжий. Обов'язково буду брати ще!

• Продавец  Котогав

Анастасіє, щиро дякуємо за такий детальний відгук .

Дуже приємно, що корм так сподобався вашим пацючкам .
      Коли з’їдають усе й навіть роблять запаси — це найкращий показник якості .

Раді, що упаковка була цілою, а корм свіжим. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням .

• Наталія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2 кг

Дякую за швидку доставку і приємний подарунок

Щиро дякуємо за відгук!
      Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені швидкою доставкою та маленьким подаруночком .
      Нехай ваші хвостики їдять із задоволенням! Будемо раді вашим новим замовленням .

• Анастасія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2 кг

Швидко відправили,приємні продавці,ч та мої пацючки залишились задоволені,ще дякую за маленький подаруночок

• Продавец  Котогав

Дякуємо вам, Анастасіє, за такий теплий відгук!
      Раді, що все сподобалось і ваші пацючки залишилися задоволені — це для нас найкраща похвала .
      Нехай смакує, а маленький подаруночок буде приємним бонусом. Завжди раді вашим замовленням!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2 кг

Найгарніший корм для паць Дякую магазину за швидку доставку та подарунок

• Продавец  Котогав

Пані Анно, щиро дякуємо за такий чудовий відгук .
      Дуже приємно чути, що вашим пацькам смакує корм Versele-Laga — це справді один із найкращих варіантів для гризунів .
      Раді, що ви залишилися задоволені і доставкою, і маленьким сюрпризом .
      Нехай ваші улюбленці ростуть здоровими та активними, а покупки з нами завжди приносять лише позитив.

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Замовляла корм для щурів і мишей Versele-Laga Complete rat & mouse 500г. Спочатку на жаль надіслали не той товар, але служба підтримки швидко все вирішила — зробили заміну на потрібний корм і ще й приємно здивували подарунком

Сам корм чудовий: упаковка ціла, нічого не пошкоджено, видно, що зберігався належним чином. Щури їдять із задоволенням. Рекомендую і товар, і продавця!

Достоинства:
    Корм якісний без барвників
    • Продавец  Котогав

Оксано, щиро дякуємо за такий розгорнутий і добрий відгук .
      Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені сервісом і самим кормом .
      Раді, що ситуацію вдалося швидко вирішити й ваші хвостатики задоволені!
      Дякуємо за довіру та рекомендацію.

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2 кг

Обслуговування на висоті! Передзвонили - я навіть телефон після замовлення не встигла покласти. Все гарно упаковано. І дякую за смаколик для нашого щурика, йому дуже сподобалось! Передавав вам вітання;)

Достоинства:
    Гарний якісний корм, щур їсть його з задоволенням вже чотири місяці і чудово себе почуває.
    • Продавец  Котогав

Наталю, щиро дякуємо за теплий і детальний відгук!
      Нам дуже приємно, що і корм, і маленький подаруночок припали до смаку Вашому щурикові .
      Бережемо якість та швидкість обслуговування, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні емоції.
      Передавайте наші вітання улюбленцю!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Чудовий корм для пацюків з гарним складом

Достоинства:
    Пацюки не розкидають корм, і не вибирають найсмачніше.
    • Продавец  Котогав

Дякуємо, Анастасіє, за відгук.
      Дуже приємно чути, що Versele-Laga Complete Rat & Mouse вам підійшов! Це дійсно збалансований корм із цільними екструдованими гранулами — тваринки не розкидають, а з'їдають усе без залишку .
      Бажаємо вашим хвостикам здоров'я та гарного апетиту! Будемо раді новим замовленням .

• Дарья П***

Чи не жиріють Ваші праці від цього корму?

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав

Чудовий корм, пацюк не жаліється. Також дуже якісне обслуговування та швидка доставка

Достоинства:
    Чудово зточує зубки пацюка
    • Продавец  Котогав

Пані Катерино, дякуємо за чудовий відгук!
      Раді чути, що ваш пацючок залишився задоволений кормом .
      Ми завжди стараємось надавати сервіс, який відповідає довірі наших клієнтів — швидко, якісно й з турботою.
      Нехай пухнастик буде здоровий, а корм і далі тішить його зубки та апетит!

• Максим Л***

Пацючкам подобається!

Достоинства:
    Гарний склад
  • София Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Korman. Количество в упаковке: 1. Вес/объем: 500 г

беру постійно цей корм для своїх крисожопиків, дуже подобається, ще помітила що їхня шерсть більш довга,блискуча стала

Достоинства:
    не перебирають кормом
  • Діана Л***

Качественный корм с хорошим содержанием белка, в том числе животного. Едят с аппетитом, гранулы среднего размера, удобно держать в лапках. Из-за того, что корм гранулирован, крысы не перебирают, а едят все составляющие

Достоинства:
    Состав, гранулы
  • Віталій Д***

Товар не відповідає зараженню . Я навмисно замовляв з зеленими гранулами , прийшли зачайні...

Достоинства:
    Добре що взагалі прийшло
    Недостатки:
    Не той товар
    • Продавец  Korman

Добрий день, Віталій. Дякую за відгук. Виробник змінив дизайн упаковку, нажаль не встигли оновити зображення на сайті

• Надія К***

Товар прийшов швидко. Купувала своєму щурикові за рекомендацією ратолога. На жаль, моя пацючиха взагалі не хоче їсти, з'їла декілька сердечок, а решту навіть не нюхає. Досить дорога даремна покупка(

Достоинства:
    Швидкість відправки
    Недостатки:
    Пацючиха корм ігнорує,
    • Продавец  Korman

Доброго дня. Дякую за відгук. Шкода що Ваш улюбленець не їси корм, але перхід на новий корм завжди дуже важкий та довгий процес. Раджу Вам спробувати ще раз.

• Анастасія А***

Мої щурики залюбки їдять. Продавець молодець, швидко відправив

Достоинства:
    Щури залюбки їдять
  • Лілія І***

завжди тут замовляємо

• Анна В***

Хороший состав, крысам вкусно

Достоинства:
    Состав
  • Алина Т***

Ідеальний корм ,завжди рекомендую

Достоинства:
    Якість,поживність
    Недостатки:
    Ціна і швидко закінчується
  • Пилипенко О***

Корм чудовий. Замовлення прийняли та відправили швидко.

Недостатки:
    Отримав не тей корм що замовляв. Можливо в опис товару додане не правильне фото товару.
    • Продавец  Korman

Вітаю, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук
      Ви отримали корм, який замовляли. Цей корм вже має оновлену упаковку від бренду
      Просимо вибачення за незручності
      Вже виправляємо на нове зображення!

• Анастасія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BZR-ZOO. Вес/объем: 500 г

На пачці , що на фото зображені різнокольорові гранули, а приходить зовсім інша пачка,з однаковими за кольором

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Не той товар, що показано на фото
  • Андрей К***

Улюбленцю дуже до смаку

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GZoo. Вес/объем: 500 г

Гранули підроблені. Мають бути двоколірні, тонші, а в насправді одноколірні грубі. Не вперше беру. Вперше підроблені попались.

Недостатки:
    Підробка
    • Анастасія А***

Хтось з спільноти відповідальних щуроводів писав, що виробник офіційно відповів що вони змінили формулу і у вас навпаки свіжий і оновлений компліт

• Лілія І***

Зайдіть до них на офіційний сайт, я теж думала, що підробка коли прийшов корм, а я завжди тут беру і почала шукати інфу чи це часом не підробка, а на сайті в них вже змінена упаковка)

• Ольга

Любимый корм моих крыс, кушают по рекомендации ратолога

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВЕЛЕС. Вес/объем: 500 г

Замовляла щуру по рекомендації ратолога. Щур гарно їсть.

Недостатки:
    Дорогувато
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВЕЛЕС. Вес/объем: 500 г

3 грудня на сайті замовив товар. 6 грудня зателефонував і запитав, чому до цього часу корм не було відправлено. Мені пояснили, що товару вже в наявності не має, але зараз перевірять склади і через декілька хвилин зателефонують. Ніхто так і не передзвонив, минуло три години, а ми так чекали на корм, бо вже попередній майже закінчився. Магазин підвів, коли я повторно телефонував, то вже й не відповіли

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відправили, не повідомили, що товар відсутній, в подальшому не перетелефонували і не відповіли
    • Продавец  ВЕЛЕС

Доброго вечора! Ваше замовлення вчора передано в службу доставки і найближчими днями буде в точці видачі. На ваш номер телефону сьогодні передзвонювали декілька разів, але не було зв'язку. Відслідковувати своє замовлення ви можете в особистому кабінеті, якщо авторизовані.

• Продавец  ВЕЛЕС

В доповнення відповіді уточнюємо, що при підтвердженні замовлення, вам було повідомлено про терміни відправки замовлення, а саме 05.12. Дані терміни були нами дотримані.

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gorgo

Супер корм, крыса съедает все, никаких отходов в клетке, беру уже не первую пачку . Рекомендую

• Домброван А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetPoint. Вес/объем: 500 г

Корм свежий и в удобных зип упаковках .Так миленько сделан сердечками ️Очень хорошее обслуживание магазина.Мы с крысками остались очень довольны!)Спасибо

• Домброван А***

Хочу добавить спустя время на этом корме у крысок шубки нереально мягкие и просто ослепительно глянцевого блеска .До этого я покупала им Cera ,он тоже хороший,но этот лучше .Однозначно советую .

• Елена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetPoint. Вес/объем: 500 г

Мои крыски не сразу стали кушать этот корм, видимо непривычный. Но теперь распробовали и им ОЧЕНЬ понравилось! Ждём когда появится в наличии.

Достоинства:
    С удовольствием кушают. Не остаётся никакого мусора, съедается всё без остатка.
    Недостатки:
    Не нашла. Разве что отсутствие в продаже...