Отзывы покупателей о Стойка вешалка для одежды и обуви Loft Organizer TW-603 напольная стальная с полкой и 8 крючками Black

Оценка пользователей 4.63/5
на основе 161 отзыв
  • Отзывы про товар продавца VMP
  • Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

швидко доставили, все якісно, гарно

Достоинства:
    швидка доставка, якість
  • Роман П***

Все как и в описание
    Товаром остался доволен

• Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Хороша стійка для одягу,відповідає опису.

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Достаточно удобная вешалка если у вас не хватает места в шкафу или вы сразу хотите видеть что можете надеть.

Достоинства:
    Простая и интуитивно понятная инструкция
    Недостатки:
    Разъемы под верхние пластиковые фиксаторы для тремрелей не самые удобные и подходят размеру ,два таких фиксатора сломались просто в попытках поставить их на свое место
    • Продавец  VMP

• Марія Т***

Стійка гарна,

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Отримали стійку дуже швидко. Повна комплектація. Складнощів у збиранні не виникло. Вішалка виглядає на всі 100! Рекомендую.

Достоинства:
    Міцна, стійка.
    • Продавец  VMP

• Ольга Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Гарний товар, ідеально виглядає, підходить під верхній одяг.
    Швидка доставка.
    Без нарікань.
    Дякую.

Достоинства:
    Товар якісний
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

За таку ціну дуже добре. Швидко збирається. Стоїть міцно. Але не повна комплектація. Немає однієї заглушки на верхню рейку, щоб вішаки не зʼїжджали. В комплекті приїхала лише одна

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не повна комплектація
  • Олена К***

Швидко відправили. Легко зібрати, усі інструменти в комплекті. Не хитається

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Доки не помітила
  • Тетяна І***

Дуже гарний товар

• Олексій Г***

Нормально

Достоинства:
    Всі деталі на місці
  • Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Користуюсь більше року. Все нормально.

• Продавец  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Денис Р***

Товар за свою ціну

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Гарна вішалка, сподобалась. Все відповідає опису, прийшла дуже швидко.

• Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Придбаним товаром задоволенна, рекомендую.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    • Продавец  Eligos

• Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Дуже хороша якість,без жодних проблем зібрати,в наборі все є
    Рекомендую

• Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Гарна та міцна вішалка. Легко зібрали але не хватало деталів зверху, які розділяють вішалки на якому висить одяг. Їх просто не було зовсім.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Недокомплект, відсутні деталі заявлені в описі
    • Продавец  Eligos

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Забрав в неділю вечері але виникла невеличка проблема через яку не міг зібрати. Написав продавцю і практично зразу відписали і допомогли вирішити проблему.
    А сама стійка гарна, поки нарікань немає.

Достоинства:
    Продавець оперативно допоміг вирішити проблему.
    Недостатки:
    Була відстутння деталь ( але продавець допоміг вирішити це )
    • Продавец  Eligos

• Євгеній В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Неповний комплект кріплень- відсутні барашки

Достоинства:
    Легко монтується. Доволі міцна.
    Недостатки:
    Відсутні кріплення
    • Продавец  Eligos

• Продавец  Eligos

Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, довідправимо Вам деталі, яких не було в комплекті або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Вішалка сподобалась, мінімалістична, стильна, зайняла мало місця, гарно вписалася в інтер'єр. Дуже приємна ціна, гарна, компактна упаковка, швидка доставка. Сподіваюсь ця річ справиться з своєю задачею. Продавцю респект)

Достоинства:
    Сучасний дизайн, мінімалістична, акуратна

• Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Дуже зручний тримач для одягу.

Достоинства:
    Швидко зібрали та вже користуємось. Альтернатива громіздкій шафі. Акційна ціна приємно здивувала.
    Недостатки:
    Не помітили.
    • Продавец  Eligos

• Франчук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Швидка доставка. Гарна конструкція

• Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Вішалка виявилася дуже класною та зручною у використанні. Займає мінімум місця, але водночас вміщує багато речей. Одяг висить акуратно, нічого не сповзає. Мені подобається якість матеріалу та продуманий дизайн. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Компактна

• Кароліна С***

Все норм стійка.

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Вертикальные стойки идиотски крепятся болтами к нижней части. В отверстии нет резьбы, а вместо нее сделали технический заусенец который якобы должен выполнять роль резьбы. Пришлось покупать четыре гайки и крепить как положено иначе не держится.

• Продавец  Eligos

Добрий день! Нам дуже прикро, швидше всього, Вам дістався товар з фабричним дефектом. Вдячні, що Ви самостійно знайшли вихід з даної ситуації.

• Наталя С***

Нормальная легко собирается

• Маргарита А***

Чудова вішалка

Достоинства:
    Легко збирається
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Eligos

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Дуже легкий в збірці, сама скрутила за 20хв)) Класно вписалася в інтерʼєр. Дякую, все сподобалося

• Гулько Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Нормальна вішалка на свої гроші, мене все сподобалось. Враховуйте те, що це сама низька ціна. В комплекті є все що треба для збірки, шукати викрутки чи ключі не потрібно. Доставили швидко.

Достоинства:
    Ціна, легко зібрати
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Eligos

Куди надіслати фото?

• Продавец  Eligos

Наш менеджер надав Вам необхідну інформацію у телефонному режимі.

Сподобалась міцність і функціональність

Достоинства:
    Металічний каркас, зручна зборка
    • Продавец  Eligos

• Вероніка В***

Зламалася, куди звертатися- ваші номери телефонів неіснуючі
      Звяжіться зі мною, будь ласка

• Продавец  Eligos

Наш менеджер вже зв'язався з Вами у чат, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок.

• Олександр Ц***

Все підійшло

Достоинства:
    Міцна
    • Продавец  Eligos

• Никита Д***

Легко зібрати

Достоинства:
    Устойчиво
    • Продавец  Eligos

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Вішалка чудова. Давно шукала таку річ для впорядкування та зручності розміщення повсякденної одежі ( щоб не прасувати). Але мені здається, що для зимової одежі не підійде. Хіба що для легких пуховиків. Менеджери спрацювали на відмінно. Магазин рекомендую.

Достоинства:
    Якісно зроблена. Стильна.
    Недостатки:
    Не має. І надіюсь, що не буде.
    • Продавец  Eligos

• Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Хороша вішалка, все було в комплекті, товаром задоволена

Достоинства:
    Легко збирати
    • Продавец  Eligos

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Товар сам по собі гарний, легка збірка, не потребує додаткових інструментів. Виглядає дуже стильно та не займає багато місця.
    Едине це те, що трохи одна трубка була погнута і через це не рівно стояла, але змогли вирівняти, тому все добре.

Достоинства:
    Гарний вигляд, легка збірка, швидка доставка
    Недостатки:
    Трохи погнута одна трубка
    • Продавец  Eligos

• Микола Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный

Вішалка в цілому сподобалася, функціональна та добре виглядає, проста у збірці. Проте відчувається хисткою, так як метал тонкий.

Достоинства:
    Бічні гачки.
    Недостатки:
    Тонкий метал.
    • Продавец  Eligos