- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
швидко доставили, все якісно, гарно
- Достоинства:
- швидка доставка, якість
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Все как и в описание
Товаром остался доволен- Недостатки:
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Хороша стійка для одягу,відповідає опису.
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Достаточно удобная вешалка если у вас не хватает места в шкафу или вы сразу хотите видеть что можете надеть.
- Достоинства:
- Простая и интуитивно понятная инструкция
- Недостатки:
- Разъемы под верхние пластиковые фиксаторы для тремрелей не самые удобные и подходят размеру ,два таких фиксатора сломались просто в попытках поставить их на свое место
- Продавец VMP
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Стійка гарна,
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Отримали стійку дуже швидко. Повна комплектація. Складнощів у збиранні не виникло. Вішалка виглядає на всі 100! Рекомендую.
- Достоинства:
- Міцна, стійка.
- Продавец VMP
- Ольга Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Гарний товар, ідеально виглядає, підходить під верхній одяг.
Швидка доставка.
Без нарікань.
Дякую.- Достоинства:
- Товар якісний
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
За таку ціну дуже добре. Швидко збирається. Стоїть міцно. Але не повна комплектація. Немає однієї заглушки на верхню рейку, щоб вішаки не зʼїжджали. В комплекті приїхала лише одна
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не повна комплектація
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Швидко відправили. Легко зібрати, усі інструменти в комплекті. Не хитається
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Доки не помітила
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный
Дуже гарний товар
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Нормально
- Достоинства:
- Всі деталі на місці
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Користуюсь більше року. Все нормально.
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Товар за свою ціну
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Гарна вішалка, сподобалась. Все відповідає опису, прийшла дуже швидко.
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Придбаним товаром задоволенна, рекомендую.
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Продавец Eligos
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Дуже хороша якість,без жодних проблем зібрати,в наборі все є
Рекомендую- Продавец Eligos
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Гарна та міцна вішалка. Легко зібрали але не хватало деталів зверху, які розділяють вішалки на якому висить одяг. Їх просто не було зовсім.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Недокомплект, відсутні деталі заявлені в описі
- Продавец Eligos
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Забрав в неділю вечері але виникла невеличка проблема через яку не міг зібрати. Написав продавцю і практично зразу відписали і допомогли вирішити проблему.
А сама стійка гарна, поки нарікань немає.- Достоинства:
- Продавець оперативно допоміг вирішити проблему.
- Недостатки:
- Була відстутння деталь ( але продавець допоміг вирішити це )
- Продавец Eligos
- Євгеній В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Неповний комплект кріплень- відсутні барашки
- Достоинства:
- Легко монтується. Доволі міцна.
- Недостатки:
- Відсутні кріплення
- Продавец Eligos
- Продавец Eligos
Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, довідправимо Вам деталі, яких не було в комплекті або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Вішалка сподобалась, мінімалістична, стильна, зайняла мало місця, гарно вписалася в інтер'єр. Дуже приємна ціна, гарна, компактна упаковка, швидка доставка. Сподіваюсь ця річ справиться з своєю задачею. Продавцю респект)
- Достоинства:
- Сучасний дизайн, мінімалістична, акуратна
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Дуже зручний тримач для одягу.
- Достоинства:
- Швидко зібрали та вже користуємось. Альтернатива громіздкій шафі. Акційна ціна приємно здивувала.
- Недостатки:
- Не помітили.
- Продавец Eligos
- Франчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Швидка доставка. Гарна конструкція
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Вішалка виявилася дуже класною та зручною у використанні. Займає мінімум місця, але водночас вміщує багато речей. Одяг висить акуратно, нічого не сповзає. Мені подобається якість матеріалу та продуманий дизайн. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Компактна
- Кароліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Все норм стійка.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Вертикальные стойки идиотски крепятся болтами к нижней части. В отверстии нет резьбы, а вместо нее сделали технический заусенец который якобы должен выполнять роль резьбы. Пришлось покупать четыре гайки и крепить как положено иначе не держится.
- Продавец Eligos
Добрий день! Нам дуже прикро, швидше всього, Вам дістався товар з фабричним дефектом. Вдячні, що Ви самостійно знайшли вихід з даної ситуації.
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Нормальная легко собирается
- Маргарита А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Чудова вішалка
- Достоинства:
- Легко збирається
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Дуже легкий в збірці, сама скрутила за 20хв)) Класно вписалася в інтерʼєр. Дякую, все сподобалося
- Гулько Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Нормальна вішалка на свої гроші, мене все сподобалось. Враховуйте те, що це сама низька ціна. В комплекті є все що треба для збірки, шукати викрутки чи ключі не потрібно. Доставили швидко.
- Достоинства:
- Ціна, легко зібрати
- Вероніка В***
Куди надіслати фото?
- Продавец Eligos
Наш менеджер надав Вам необхідну інформацію у телефонному режимі.
- Вероніка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Сподобалась міцність і функціональність
- Достоинства:
- Металічний каркас, зручна зборка
- Продавец Eligos
- Вероніка В***
Зламалася, куди звертатися- ваші номери телефонів неіснуючі
Звяжіться зі мною, будь ласка - Продавец Eligos
Наш менеджер вже зв'язався з Вами у чат, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок.
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Все підійшло
- Достоинства:
- Міцна
- Продавец Eligos
- Никита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Легко зібрати
- Достоинства:
- Устойчиво
- Продавец Eligos
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Вішалка чудова. Давно шукала таку річ для впорядкування та зручності розміщення повсякденної одежі ( щоб не прасувати). Але мені здається, що для зимової одежі не підійде. Хіба що для легких пуховиків. Менеджери спрацювали на відмінно. Магазин рекомендую.
- Достоинства:
- Якісно зроблена. Стильна.
- Недостатки:
- Не має. І надіюсь, що не буде.
- Продавец Eligos
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Хороша вішалка, все було в комплекті, товаром задоволена
- Достоинства:
- Легко збирати
- Продавец Eligos
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Товар сам по собі гарний, легка збірка, не потребує додаткових інструментів. Виглядає дуже стильно та не займає багато місця.
Едине це те, що трохи одна трубка була погнута і через це не рівно стояла, але змогли вирівняти, тому все добре.- Достоинства:
- Гарний вигляд, легка збірка, швидка доставка
- Недостатки:
- Трохи погнута одна трубка
- Продавец Eligos
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Цвет: Черный
Вішалка в цілому сподобалася, функціональна та добре виглядає, проста у збірці. Проте відчувається хисткою, так як метал тонкий.
- Достоинства:
- Бічні гачки.
- Недостатки:
- Тонкий метал.
- Продавец Eligos