Отзывы покупателей о Сухой корм Spiky для собак с курицей 20 кг
Корм супер
- Недостатки:
Все супер корм супер, улюбленця задоволені
- Достоинства:
- Корм відповідає вимогам
- Недостатки:
- Не знайдено
Корм супер улюбленці в захваті
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Скинув всю сумму за корм,17.11.25, сьогодні уже 20.11.25, відправки не має, написав на магазин, кажуть товара не має в наявності!!!
Кажу поверніть кошти, вони мені кажуть щоб писав Заяву на їх повернення!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Вперше попав на такий поганий магазин!!!
- Продавец COMPETS
Вітаю!
Ваше замовлення буде відправлено сьогодні згідно встановлених термінів. Перепрошуємо за незручності.У разі відсутності товару ми запропонували Вам аналогічний товар для заміни. Стосовно повернення коштів згідно законодавства України, необхідно написати відповідну заяву, про що Вас було поінформовано. На жаль, Ви відмовилися, мотивуючи це тим, що плануєте написати заяву до поліції на наш магазин. Зі свого боку підкреслюємо — ми не відмовляли у поверненні коштів, а лише діяли у межах чинного законодавства.Дякуємо за розуміння та залишаємося на зв’язку для вирішення Вашого питання!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Аркан з Вольтом щасливі
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Хотілосяб меншу фракцію
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм на відмінно! У мене дві німецькі вівчарки! Їдять із задоволенням. А від попереднього воротили носами) Тому вирішила поміняти виробника. Дуже рада, що не прогадала. Те що треба! Дякую за якість!
- Достоинства:
- Собаки їдять із задоволенням!
- Недостатки:
Товар супер улюбленці в захваті
- Недостатки:
- Не має
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака довольна. Ест с удовольствием.
- МАРІЯ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Одна з собак їла,інша відмовилась.
До цього були на натуральному кормі.
В цілому задоволені якістю та ціною - Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм супер улюбленці їдять із задоволенням!
Корм супер
- Елена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хороший корм, собака ест.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Все супер. Рекомендую
Товар супер
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Все супер
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Х***я рідкісна!Брав для дачних псів,але вони навіть відмовляються його пробувати!Повівся на угорського виробника,до цього угорський корм від 600-700 грн поїдали більш-менш охоче.Тому не рекомендую.Спробую сгодувати воронам.
- Продавец COMPETS
Дякуємо за Ваш чесний відгук! На жаль, наш корм не сподобався вашим собакам. Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок. Якщо Ви маєте будь-які інші питання або Вам потрібна допомога у виборі іншого корму, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди раді допомогти і зробити все можливе, щоб наші клієнти були задоволені.
- АЛЕКСАНДР М***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Гарний корм за гарну ціну, добре запакований
- Достоинства:
- Корм для собак корело-финскої лайки підійшов їдять з задоволенням
- Недостатки:
- нема
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака їсть із задоволенням, корм дуже сподобався
- Достоинства:
- Адекватна ціна
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хороший корм. Собака ест.
- Родика П***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Отличный корм для бюджетного ряда. Собака ест с удовольствием, имеет приятный запах. Заказ доставлен вовремя,очень хорошо был упакован.
- Достоинства:
- Все устраивает, особенно цена
- Недостатки:
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Все быстро хорошо
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
корм підходить ціні, собаки їли нормально.
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Купувала собакам на роботу. Їдять із задоволенням. Навіть цуценята. Дворові собаки коло дому не їдять. Коти аж давляться )) кому як піде. Я задоволена. Дуже зручно у спеку. Не кисне , не воняє, як каша
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Нормальний корм, моя вівчарка малінуа їсть з задоволенням, 10 кг вистачає рівно на місяць, купуємо вже півроку
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Кокер спанієль їсть.
- Достоинства:
- Цінп
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Не їдять ні свої ні безхатні. Запах відсутній.
- Гуменюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Вже друге замовлення, доставка в терміни, собака їсть з задоволенням
- Вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Дякую за корм. Собака їсть із задоволенням. Рекомендую
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Дякую за швидку відправку та приємне спілкування!! Все відповідає опису, моя вівчарка їсть с задоволенням
- Леся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Песики їли з задоволенням
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Для моїх собак, супер чудовий корм. Дякую!
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм для маленьких и середних собачек,вживають нормально,
- Валерий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Гарний корм. Всі їдять дуже добре.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LapkoHouse. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
В мене собака породи Мопс, відмовився їсти..
- Достоинства:
- Недостатки:
- Собака відмовляється їсти...
- АляОтзыв от покупателя. Продавец: КотоПес. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хороший корм. Нет какого-то запаха ярко выраженного, но собака кушает с удовольствием!
- Достоинства:
- Хороший корм