- AI аналіз відгуків36 відгуків: 72% позитивних, 18% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Виконує свої функції. Швидкість зв'язку гарна, без перешкод.
- Достоинства:
- Працює
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Добрий товар, не ушкоджений прийшов, працює, виконує свої задачі
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Норм, з кабелем +- стільки ж видає
- Достоинства:
- легке встановлювання, непогана швидкість
- Продавец kostor
- Ірина
Помітила таку проблему з ним - ніколи не включається сам разом с компом. Треба перетикати кожного разу. Економ енергії не стояїть ні в діспетчері пристроїв ні в планах живлення. У налаштуваннях мережи стоїть автопідключення. Чи можна якось пофіксити бо лізти кожного разу та перетикати - зайва морока. Десь 3 день а мене вже дратує. В мене є ще ноут та там такого нема.
- Едуард З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
В захваті від покупки!!! Не потрібно тягнути кабелі від роутера до комп'ютера, швидкість майже однакова.
- Достоинства:
- Швидкість майже така ж як і по кабелю.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец kostor
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
На жаль. старенький 10-річний ПК не потяг, почав тормозити та захлинатись. Новий ноут - просто насолоджувався. Але адаптер потрібен саме на ПК
Довелось повернути, гроші повернулись швидко, продавець чесний.- Достоинства:
- Якість, швидкість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все нормально работает, 350 мбит стабильно выдает.
- Достоинства:
- Работает без перебоев
- Продавец kostor
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже задоволена адаптером. Недоліків немає. Працює швидко. Дякую за швидку доставку.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарний пристрій, чудово справляється зі своїми задачами
- Достоинства:
- Гарно приймає сигнал вайфаю
- Продавец kostor
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже задоволена адаптером.Підключається легко, і гарна передача швидкості.Задоволена на 100%.Рекомендую
- Достоинства:
- Легкий у використанні
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец kostor
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
оскільки маю лінукс як основну систему, отримав непрацюючий юсб носій. Не зміг знайти ніякої інформації як його змусити працювати на лінукс.
- Достоинства:
- працює на віндовс
- Недостатки:
- не працює на лінукс
- Продавец kostor
Доброго дня! Дякуємо за відгук. На жаль, цей адаптер офіційно підтримує лише Windows, драйверів для Linux виробником не передбачено. Якщо для вас важлива робота саме з Linux — можемо допомогти з поверненням чи порадити сумісну модель.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Я не зовсім розумію, чому вказана швидкість така величезна у заявлених характеристиках?
Це ж неправда.
В мене на ПК при швидкості Гігабіт від провайдера, цей пристрій видає всього близько 100 мб. І це на частоті 5, а не 2.4. На 2.4 взагалі щось смішне. Скріни додав. Підключен у usb 3.0. Сигнал через стінку стабільний, а ось швидкість - біда!
Вартість навіть з акцією просто невиправдана. Зі швидкість до 100 мб він має коштувати 300 грн.
Я все розумію, що очікувати прям високу швидкість нема сенсу, бо пристрої її ріжуть, але ж не так!
Тут в коментах писали про 500-600 через кімнату. Де ця швидкість?
Або це обман або не та модель.
Що робити?- Достоинства:
- Легке підключення.
- Недостатки:
- Вартість. Швидкість меньше 100 мб.
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що пристрій не виправдав ваших очікувань. Хочемо уточнити, що заявлені характеристики вказують на теоретичну швидкість за стандартом Wi-Fi, але фактична швидкість може відрізнятися залежно від умов використання: завантаженості мережі, якості сигналу, перешкод (стіни, інші пристрої), драйверів та налаштувань. Щоб ми могли допомогти вам більш конкретно, на якій частоті та з яким роутером ви тестували. Якщо має місце технічна несправність або вам не підходить цей товар, ви можете скористатися правом повернення/обміну. Ми готові вам допомогти, щоб вирішити ситуацію максимально зручно для вас.
- Валерій
Доповню відгук.
Був не правий. Перепрошую.
Підставив мене провайдер. Саме на момент тесту він скинув тариф на менший. Розбираюсь з ними.
Погане співпадіння)
Пристрій гарно ловить через стінку та видає половину швидкості від провайдера. Це норма для вайфай протоколу.
Дякую!
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Очень рекомендую этот адаптер !
Настройка вообще лёгкая.
Скорость выдаёт стабильную.
Обрывов не было, надеюсь и не будет !
Покупкой доволен на 100 процентов !- Достоинства:
- Лёгкая настройка, стабильная скорость
Цена
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Супер швидко підʼєднався і дуже гарна передача швидкості. Дякую також що швидко доставили)
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все працює чудово, жодних проблем не виникло, вчасно і швидко відправлено, дякую
- Достоинства:
- Все ок
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
чудово працює, рекомендую
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вчасно, якісно, професійно.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Більше 320мбіт не видає, телефон прямо поруч тягне 700+мбіт. За такі гроші я хотів зовсім не такої низької якості. Коробка без бренду.
- Достоинства:
- є вайфай6
- Недостатки:
- ДУЖЕ слабка антена
- Продавец kostor
Дякуємо, що поділилися досвідом! Нам дуже шкода, що адаптер не виправдав ваших очікувань. Розуміємо ваше розчарування — швидкість справді може залежати від багатьох факторів. Якщо товар вам не підійшов, ви завжди можете оформити повернення та отримати кошти — ми з радістю допоможемо.
- Юлия С***
А скільки Мбіт видає провайдер?)
Вайфай зазвичай дає вдвічі менше
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудова штука, ловить непогано через весь будинок і через купу стін, налаштувалось без проблем
Швидкість скачування у стімі аж до 30 мб/с доходила)- Достоинства:
- Якість, працює
- Недостатки:
- Точно не 5400мб/с, якщо провайдер видає 100
- Продавец kostor
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вчасно, якісно, професійно
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Працює без нарікань вже більше місяця. На USB 3.0 і 2.0 . Налаштування елементарне. На 2.0 видає більше ніж по звичайні витій парі і наразі це зручно, не потрібно тягати кабелі по будинку так як роблю ремонт і ПК щомісяця з місця на місце перетягую)))
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший адаптер. При подключении к ПК сам установил нужные драйвера. Тариф у меня 1000 мбит., адептер через комнату принимает ~400-450 мбит. Более чем хорошо.
- Достоинства:
- Лёгкая настройка
- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
За свою цену 10/10
- Достоинства:
- Дешевый,хорошая скорость при подключении в usb 3.0,маленький,легкий
- Недостатки:
- Дешевый пластик на корпусе,но за эти деньги не вижу смысла придираться
- Продавец kostor
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Гарний адаптер рекомендую
- Достоинства:
- Гарний адаптер за таку ціну
- Продавец kostor
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Працює, поки що, прямо супер недоліків не знайшов. Трохи дроселя свистять як працює на WiFi 6 5GHz, але це більше проблема мого USB порту(використовую на ноутбуці), напевно не вистачає живлення. А в 2GHz WiFi 6, працює добре.
- Достоинства:
- Працює, добре тримає сигнал.
- Недостатки:
- Вибагливий до живлення, але на ПК проблеми має не бути.
- Продавец kostor
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Працює без дорікань на windows 11, легке налаштування.
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хоч у мене і 11 віндоус воно не працює
Дякуємо за ваш відгук!
На жаль, інколи можуть виникати труднощі з сумісністю на Windows 11.
Рекомендуємо звернутися до нашої технічної підтримки для детальної перевірки
Ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам вирішити проблему.
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пришло во время, без проблем
- Достоинства:
- Не большой размер
- Недостатки:
- Не работает под Arch Linux с первого раза. Нужно ковырять конфиги и устанавливать дрова, что делать крайне лень
- Продавец kostor
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
В цілому задоволений таким адаптером. Замов і собі і батькам
- Достоинства:
- Достатньо гарна швидкість
- Недостатки:
- Чомусь 5Gz ловить трохи слабше за аналогічні адаптери. Але якщо ловить - то швидкість висока.
- Продавец kostor
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Файний адаптер
- Анатолий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отличный адаптер, выполняет свою функцию на все 100
- Достоинства:
- Всё
- Недостатки:
- не нашёл
- Продавец kostor
- Кирилл М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Потужності вистачає для моїх потреб
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Нормальний та потужний адаптер
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все добре. Товар справний. Цілком відповідає очікуванням!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все ок, ніяких проблем
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Адаптер топовий за свою ціну!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Рекомендую! За свою ціну топ варіант!