Отзывы покупателей о Маршрутизатор Xiaomi BE6500 WiFi 7 WAN 2,5 Гбит/с

Код:  490219174
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный

Взяв на заміну старого тп лінк роутера, найскладніше було заставити його працювати після підключення.
    Локалізації немає тому треба одразу брати телефон с перекладачем. Завести його вдалося за пів години коли змінив на DHCP визначення IP (спочатку він намагався взяти в мене логін/пароль від провайдера з прикладами китайських номерів підтримки). Швидкість доволі непогана, навіть на моєму дешевому телефоні помітна різниця с попереднім роутером, у перевірці на швидкість я отримав максимальні значення мого тарифу, 100/100 МБіт/с, на старому там рандом могло і 50/70 бути і тд
    Щодо покриття, в мене він стоїть на другому поверху трьох поверхового будинку, ловить і на вулиці і на усіх поверхах, якщо у вас велика будівля то він спокійно забезпечить сігнал. Із цікавого сподобалося що є новий алгоритм захисту WPA3

Достоинства:
    Покриття (виходив на вулицю, сигнал ловить приблизно на 15 метрів від дома, або на 5 домівок від роутера), швидкість, проста та якісна збірка
    Недостатки:
    Відсутність локалізованої прошивки, відсутність usb
  • Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный

Чудовий роутер і відповідальний продавець.
    Швидка доставка, оперативна та детальна консультація — відповіли одразу й допомогли з налаштуванням.
    Роутер працює стабільно, гарне покриття та висока швидкість.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Дуже висока швидкість і стабільне з’єднання; гарне покриття навіть у великій квартирі; підтримка Wi-Fi 7 — сучасний стандарт; порт WAN 2,5 Гбіт/с; добре справляється з багатьма пристроями одночасно.
    Недостатки:
    Все працює відмінно!!! Недоліків за час користування не виявлено.
  • Руслан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный

Дякую за оперативне відправлення.
    Все працює бездоганно.

Достоинства:
    Швидкість, покриття
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Panovision Shop

І Вам дякуємо за замовлення. Приємного тв довгого користування.

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный

Роутер дуже порадував! Покриття супер, більше ніж в попередньому TP-link AX53, який працював до цього. Покупкою задоволений на 100%. Подивимся скільки пропрацює))

Окрема похвала і вдячність продавцю, дуже гарна, добропорядна людина, перед відправкою роутер налаштував, лиш підключив провід інтернету і все запрацювало. (В налаштуваннях вже далі, самі можете собі під себе настроїти, як хочете), на всі питання, відповідає, помагає все підказати, як і що вас турбує правильно зробити…

Достоинства:
    Вражає своєю дальністю покриття сигналу і швидкістю Інтернету..
    Недостатки:
    За 2-3 тижня користування, недоліків немає.
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный

Роутер дуже потужний, покриття вражає.
    Продавець швидко написав, налаштував роутер перед відправкою, рекомендую і продавця і товар!

Достоинства:
    Діапазон покриття
    Недостатки:
    Невиявив
  • Вадим Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный

Не знаю як це можливо но в мене чомусь не підключився...тупо не бачить кабель і все.

• Вадим Й***

Вибачаюсь, доповнюю. То тупий майстер підключав, все працює чудово. Товар 5/5.

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный

Ця штука точно космічна та нереально крута та виглядає так само. Мій телефон ще ніколи не показував позначку біля знаку wi fi - 7.
    Якщо хочете вразити своїх клієнтів - це те що вам потрібно.
    Продавця, здається, Боженка поцілував при народженні, бо Він його налаштував під наші потреби перед відправкою.
    Великий Respect

Достоинства:
    Великий радіус дії, і швидкість передачі.
    Недостатки:
    Велика штука, придумайте їй місце.