- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Взяв на заміну старого тп лінк роутера, найскладніше було заставити його працювати після підключення.
Локалізації немає тому треба одразу брати телефон с перекладачем. Завести його вдалося за пів години коли змінив на DHCP визначення IP (спочатку він намагався взяти в мене логін/пароль від провайдера з прикладами китайських номерів підтримки). Швидкість доволі непогана, навіть на моєму дешевому телефоні помітна різниця с попереднім роутером, у перевірці на швидкість я отримав максимальні значення мого тарифу, 100/100 МБіт/с, на старому там рандом могло і 50/70 бути і тд
Щодо покриття, в мене він стоїть на другому поверху трьох поверхового будинку, ловить і на вулиці і на усіх поверхах, якщо у вас велика будівля то він спокійно забезпечить сігнал. Із цікавого сподобалося що є новий алгоритм захисту WPA3- Достоинства:
- Покриття (виходив на вулицю, сигнал ловить приблизно на 15 метрів від дома, або на 5 домівок від роутера), швидкість, проста та якісна збірка
- Недостатки:
- Відсутність локалізованої прошивки, відсутність usb
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Чудовий роутер і відповідальний продавець.
Швидка доставка, оперативна та детальна консультація — відповіли одразу й допомогли з налаштуванням.
Роутер працює стабільно, гарне покриття та висока швидкість.
Рекомендую!- Достоинства:
- Дуже висока швидкість і стабільне з’єднання; гарне покриття навіть у великій квартирі; підтримка Wi-Fi 7 — сучасний стандарт; порт WAN 2,5 Гбіт/с; добре справляється з багатьма пристроями одночасно.
- Недостатки:
- Все працює відмінно!!! Недоліків за час користування не виявлено.
- Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Дякую за оперативне відправлення.
Все працює бездоганно.- Достоинства:
- Швидкість, покриття
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Panovision Shop
І Вам дякуємо за замовлення. Приємного тв довгого користування.
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Роутер дуже порадував! Покриття супер, більше ніж в попередньому TP-link AX53, який працював до цього. Покупкою задоволений на 100%. Подивимся скільки пропрацює))
Окрема похвала і вдячність продавцю, дуже гарна, добропорядна людина, перед відправкою роутер налаштував, лиш підключив провід інтернету і все запрацювало. (В налаштуваннях вже далі, самі можете собі під себе настроїти, як хочете), на всі питання, відповідає, помагає все підказати, як і що вас турбує правильно зробити…- Достоинства:
- Вражає своєю дальністю покриття сигналу і швидкістю Інтернету..
- Недостатки:
- За 2-3 тижня користування, недоліків немає.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Роутер дуже потужний, покриття вражає.
Продавець швидко написав, налаштував роутер перед відправкою, рекомендую і продавця і товар!- Достоинства:
- Діапазон покриття
- Недостатки:
- Невиявив
- Вадим Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Не знаю як це можливо но в мене чомусь не підключився...тупо не бачить кабель і все.
- Вадим Й***
Вибачаюсь, доповнюю. То тупий майстер підключав, все працює чудово. Товар 5/5.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Ця штука точно космічна та нереально крута та виглядає так само. Мій телефон ще ніколи не показував позначку біля знаку wi fi - 7.
Якщо хочете вразити своїх клієнтів - це те що вам потрібно.
Продавця, здається, Боженка поцілував при народженні, бо Він його налаштував під наші потреби перед відправкою.
Великий Respect- Достоинства:
- Великий радіус дії, і швидкість передачі.
- Недостатки:
- Велика штука, придумайте їй місце.