Отзывы покупателей о Кроссовки Caterpillar Intruder 37 Blue/Brown (1103-P111565-37)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 40
Абсолютно неймовірні. І для трекінгу гарні і на щодень. Прослужать довго. Дуже міцні та якісні. Неймовірно зручні. Нога фіксується чудово. Легкі. Як для тих матеріалів, з яких зроблені, і для тих функцій, які мають виконувати. Звісно, кросівки, де підошва - пінка, а верх - сітка, будуть значно легші, але вони і для іншого служать. З розмірною сіткою тут просто хаос. Розмір 40 у описі - 25.9см, у таблиці - 25см, по факту - 26.5см. Так що вгадати свій розмір було не легко і точно не з першого разу.
У всьому іншому кросівками дуже задоволена.- Достоинства:
- Довговічні, чудово фіксують ногу
- Дарья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 38
Класні! Дуже зручні
- Достоинства:
- Неймовірні кроси
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Вдячні за вашу підтримку та довіру до бренду Caterpillar.
- Катюша З***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 40
Высокий
Соответствие размеру
Соответствует
- Світлана С***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 39
Розмірній сітці відповідають. Проте вони тяжкі, тверді, і не зручні. Відчуття, немов колоди на ногах.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нам шкода, що комфорт взуття не виправдав ваших очікувань. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість нашої продукції, і ваш зворотний зв'язок допомагає покращувати наші товари. Якщо ці моделі не підходять, ми із задоволенням допоможемо знайти варіант, що краще підійде.
- Світлана С***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Дубові.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нам шкода, що комфорт взуття не виправдав Ваших очікувань. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість нашої продукції, і ваш зворотний зв'язок допомагає покращувати наші товари. Якщо ці моделі не підходять, ми із задоволенням допоможемо знайти варіант, що краще підійде.
- Сергей М***
Це трекінгове взуття, яке ще воно має бути
- Юлія
Це в першу чергу трекінгове взуття (тут так і написано). Якби воно було менш «дубове», то люди під час трекінгу з легкістю заробляли б собі вивихи та переломи ніг та гомілкостопу. Воно обов’язково має бути «дубове».
- Анна Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Рідко пишу гнівні відгуки, але зараз це справа принципу. Відгук скоріше не про товар (бо його я так і не отримала), а про халатність Розетки. Замовляла їх двічі. Перше замовлення: чекала 1 тиждень, в день, коли я мала їх вже забирати, подзвонив менеджер Розетки, перепросив, повідомив, що їх немає в наявності. Ну ок. Відстежую наявність. З'являються. Замовляю вдруге. Знов чекаю 1 тиждень. В день, коли мала їх вже отримувати - замовлення Розетка скасовує. Без дзвінків. Без попереджень. Без жодних пояснень і перепросин. Згаяла час. Третього замовлення не буде. Шукатиму їх у більш відповідальних продавців. Розетці ГАНЬБА! На складі певно хаос повний. Оператори на гарячій лінії безпорадні, інформацією не володіють. Клієнторієнтовність = 0.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром