- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Дійсно,не те,що на фото. Але узгоджують це. Можливо замінити фото і опис?прийшли поштучно,але 5 лез і подушечки)). Це .
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Замовляв касети Gillette Venus Sugarberry (з Olay), а надіслали звичайні ComfortGlide. Кількість лез та касет збігається, але це інша модель — без доглядових смужок Olay та аромату. Технічно леза ті самі, але товар не відповідає заявленому.
Продавець телефонували і говорили- що будуть відправляти саме цю серію але інший «смак», в результаті ті що відправили- перевірити оригінальність неможливо
Читаю зараз коменти- я не перший, кому відправли не замовлений товар а інший- Достоинства:
- Інший товар
- Недостатки:
- Інший товар не можна перевірити, за якість дізнаємось пізніше
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Відправили інші катриджи поштучно,хоча дзвонили ,ізапитували чі згодна,я відповіла,що ні,тоді зачекайте.Чекала 10днів і що маю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тії що замовляла
- Продавец Шо Хош
Добрий день! Просимо вибачення — ми помилково надіслали вам інші картриджі. Менеджер незабаром зв’яжеться з вами для врегулювання ситуації. Дякуємо за розуміння!
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Товар прийшов просто окремими катриджами, неможливо подивитися строки придатності товару
- Продавец Шо Хош
Добрий день, Олександро. Дякуємо за відгук.
При консультації щодо вашого замовлення ми окремо обговорювали формат комплектації товару — і ви надали згоду на відправку картриджів поштучно. Ми завжди прагнемо надавати максимально повну інформацію під час оформлення, і у даному випадку діяли згідно з попередніми домовленостями. - Олександра К***
Добрий вечір. Дійсно ми проговорювали заміну катріджей на інші, так як тих не було в наявності, але не те, що вони будуть без пакування
- Продавец Шо Хош
Добрий день! Ми ні в якому разі не вводимо в оману наших клієнтів, адже нам важливо, щоб вони були задоволені та поверталися до нас за якісним товаром. Ми ще раз прослухали запис розмови — наш менеджер повідомив, що товар поштучний, можливо, ви просто не розчули.
Щодо якості — можете не хвилюватися, ми працюємо виключно з оригінальною продукцією.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Все супер, немає подразнення після гоління
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Відправили не той товар без попередження та після отримання не звʼязались хоча обіцяли…
- Продавец Шо Хош
Дорий день. Ми намагались з вами звязатись і неотнорозово ви не берете трубку. Товар дійсно вам відправили помилково . Якщо товар вам не підходить ви можете відправити товар нам а ми вишлемо вам те що ви замовляли. напешіть будь ласка коли зручно вас набрати.
- Віталіна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Якісні картриджі, без подразнень
Швидка доставка - ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Швидка відправка, попередньо подзвонили, уточнили замовлення. Картриджи якісні, комфортні.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Гарні катриджі. Мʼяке, без подразнень, гоління.
- Євгеній В***Продавец: Шо Хош
Відправляють зовсім інший товар, без попередження при цьому заявляють що зі мною звʼязались і попередили про заміну. Окрім того відправляють товар, який початково дешевший. Судячи з коментарів це для них стандартна ситуація. Зацікавлюють фотографією одного товару і гарною ціною, а потім відправляють зовсім інший, поштучний і дешевший.
- Достоинства:
- Гарна картинка
- Недостатки:
- Обманюють