Отзывы покупателей о Сменные картриджи для бритья (лезвия кассеты) женские Venus & Olay Comgortglide Sugarberry Scent 5 лезвий с ароматом сладких ягод 3 шт

Оценка пользователей 4.8/5
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Дійсно,не те,що на фото. Але узгоджують це. Можливо замінити фото і опис?прийшли поштучно,але 5 лез і подушечки)). Це .

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Замовляв касети Gillette Venus Sugarberry (з Olay), а надіслали звичайні ComfortGlide. Кількість лез та касет збігається, але це інша модель — без доглядових смужок Olay та аромату. Технічно леза ті самі, але товар не відповідає заявленому.
    Продавець телефонували і говорили- що будуть відправляти саме цю серію але інший «смак», в результаті ті що відправили- перевірити оригінальність неможливо

Читаю зараз коменти- я не перший, кому відправли не замовлений товар а інший

Достоинства:
    Інший товар
    Недостатки:
    Інший товар не можна перевірити, за якість дізнаємось пізніше
  • Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Відправили інші катриджи поштучно,хоча дзвонили ,ізапитували чі згодна,я відповіла,що ні,тоді зачекайте.Чекала 10днів і що маю.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тії що замовляла
    • Продавец  Шо Хош

Добрий день! Просимо вибачення — ми помилково надіслали вам інші картриджі. Менеджер незабаром зв’яжеться з вами для врегулювання ситуації. Дякуємо за розуміння!

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Товар прийшов просто окремими катриджами, неможливо подивитися строки придатності товару

• Продавец  Шо Хош

Добрий день, Олександро. Дякуємо за відгук.

При консультації щодо вашого замовлення ми окремо обговорювали формат комплектації товару — і ви надали згоду на відправку картриджів поштучно. Ми завжди прагнемо надавати максимально повну інформацію під час оформлення, і у даному випадку діяли згідно з попередніми домовленостями.

• Олександра К***

Добрий вечір. Дійсно ми проговорювали заміну катріджей на інші, так як тих не було в наявності, але не те, що вони будуть без пакування

• Продавец  Шо Хош

Добрий день! Ми ні в якому разі не вводимо в оману наших клієнтів, адже нам важливо, щоб вони були задоволені та поверталися до нас за якісним товаром. Ми ще раз прослухали запис розмови — наш менеджер повідомив, що товар поштучний, можливо, ви просто не розчули.

Щодо якості — можете не хвилюватися, ми працюємо виключно з оригінальною продукцією.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Все супер, немає подразнення після гоління

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Відправили не той товар без попередження та після отримання не звʼязались хоча обіцяли…

• Продавец  Шо Хош

Дорий день. Ми намагались з вами звязатись і неотнорозово ви не берете трубку. Товар дійсно вам відправили помилково . Якщо товар вам не підходить ви можете відправити товар нам а ми вишлемо вам те що ви замовляли. напешіть будь ласка коли зручно вас набрати.

• Віталіна П***

Якісні картриджі, без подразнень
    Швидка доставка

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Швидка відправка, попередньо подзвонили, уточнили замовлення. Картриджи якісні, комфортні.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Гарні катриджі. Мʼяке, без подразнень, гоління.

• Євгеній В***
    Продавец: Шо Хош

Відправляють зовсім інший товар, без попередження при цьому заявляють що зі мною звʼязались і попередили про заміну. Окрім того відправляють товар, який початково дешевший. Судячи з коментарів це для них стандартна ситуація. Зацікавлюють фотографією одного товару і гарною ціною, а потім відправляють зовсім інший, поштучний і дешевший.

Достоинства:
    Гарна картинка
    Недостатки:
    Обманюють