- Ринат М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Сподобалась, зручна та міцна.
- Достоинства:
- Зручна в використанні
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Коблицкая О***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Ведро было с маленькой трещиной. Вода протекает. Выбросили!!
- Продавец TORI
Вітаємо! Ознайомившись із деталями вашого замовлення, хочемо надати чітке роз’яснення щодо цієї ситуації.
Дане замовлення було оформлене вами способом післяплати та отримане у відділенні ще 04.05.2026. Цей спосіб оплати спеціально створений для того, щоб кожен покупець мав можливість особисто та детально оглянути товар на предмет цілісності та відсутності пошкоджень перед тим, як оплачувати його.
З моменту отримання вами посилки минув майже місяць. Протягом усього цього періоду ви жодного разу не зверталися до служби підтримки нашого магазину щодо будь-яких проблем, тріщин чи протікання відра. Ми завжди наполегливо просимо клієнтів фіксувати несправності одразу та звертатися до нас протягом гарантійного терміну. Якби ви виявили дефект вчасно та надали мінімальні підтвердження (хоча б фото), наш магазин без жодних вагань миттєво здійснив би безкоштовну заміну товару на новий або повернув кошти.
Проте, коли претензія виникає після тривалого періоду експлуатації, а сам товар, за вашими словами, просто утилізовано без надання жодних фото чи відеодоказів, це унеможливлює проведення будь-якої сервісної перевірки. У таких випадках, згідно з правилами маркетплейсу та чинним законодавством, звинувачення у низькій якості є безпідставними, оскільки пошкодження могло виникнути внаслідок механічного впливу під час використання.
Бажаємо гарного дня та вдалих покупок!
- Софія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Зручна швабра, не займає багато місця
- Достоинства:
- віджим у відрі
- Єлизавета Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже зручна швабра! Відро компактне, добре віджимає воду, руки залишаються сухими. Прибирання стало набагато швидшим і комфортнішим.
- Достоинства:
- Добре віджимає воду
- Продавец TORI
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Гарна та зручна річ .
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Чудово миє підлогу та вікна.Можна навіть пилюку зі стін та стелі познімати.Компактна і естетична.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Компактний розмір, швидкість і легкість у прибиранні.
Потребує акуратного використання, оскільки сам матеріал не виглядає дуже міцним, але наразі недоліків не виявлено і все справно працює. Замовляли для офісу, всі колеги дуже задоволені і запитували, де можна придбати :)- Продавец TORI
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Очень удобно, все нравится хорошего качества
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Отлично справляется с мытью с окон и полов.
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Супер швабра
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все супер ,спасибо )
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Якісний пластик метал.
- Данило Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Хороший набір, зрічний в користуванні, в комплекті дві тканинні насадки для швабри
- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- Продавец TORI
- Надежда Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже задоволена комплектом .Дякую велике за якісний товар!
- Достоинства:
- Зручно прибирати в недоступних містах.
- Недостатки:
- Треба приловчитися до зливних клапанів ,щоб щільно закривались ,але для мене це було не важко
- Продавец TORI
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Чудова швабра. Дуже зручна і легка. Товар прийшов без зауважень.
- Достоинства:
- Зручна
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Чудовий товар, прийшов цілий, без жодних пошкоджень. Вже біля пів року користуємось, немає жодних зауважень, в загальному задоволений
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Вдруге не взяла б
Це так, аби прибрати до 5м кв кімнату- Продавец TORI
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Нам прикро, що комплект не повністю задовольнив ваші потреби, проте хочемо зауважити кілька моментів:
Даний набір розроблений як компактне та маневрене рішення для щоденного підтримувального прибирання. Він ідеально підходить для швидкого очищення поверхонь, де важливою є легкість та економія місця при зберіганні.
Завдяки системі віджиму та якісній мікрофібрі, набір дозволяє ефективно прибирати й значно більші площі, якщо вчасно змінювати воду або промивати насадку. Багато наших клієнтів успішно використовують його для повноцінного прибирання квартир.
Ми завжди прагнемо, щоб покупці були задоволені вибором. Якщо у вас виникли питання щодо технічних характеристик або експлуатації — ми на зв’язку.
Дякуємо за вибір нашого магазину, ваш досвід допомагає нам ставати кращими!
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все сподобалось
Дружина в захваті, мити підлогу стало значно комфортніше за дешеву ціну- Продавец TORI
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже звучно,дякую
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Легко та зручно вправлятись з прибиранням підлоги. Якісно очищає поверхні. Досить міцна.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Наразі немає
- Продавец TORI
- Ярослава І***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Замовлення прийшло швидко
Гарна швабра, підлогу миє- Продавец TORI
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Швабра сподобалась, значно полегшує прибирання. Рекомендую
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Супер, відповідає характеристикам, комфортна у використанні
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Позвонила менеджер попросила оставить отзыв.
Отзыв позитивный , швабра работает отлично , пользоваться удобно , ведро несколько маловато но это не мешает- Достоинства:
- Хорошо справляется со своей функцией
- Недостатки:
- Маловат объем ведра
- Продавец TORI
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Після першого використання уже відвалюється рукоятка
- Недостатки:
- Не якісно зроблено розчарований
- Продавец TORI
Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією вже після першого використання, оскільки дана модель набору для прибирання вирізняється надійністю з’єднань.
Ми ретельно стежимо за якістю нашої продукції, проте у технічних виробах з багатьма елементами іноді може траплятися прихований заводський брак. Також зазначимо, що ручка швабри має збірну конструкцію, і для її стабільної роботи важливо, щоб усі секції були щільно зафіксовані (закручені) до упору — зазвичай це усуває будь-яку нестабільність рукоятки.
Ми ні в якому разі не залишаємо клієнтів з подібними проблемами. Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб уточнити деталі. Ми готові оперативно запропонувати рішення, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
Перепрошуємо за тимчасові незручності!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Підійде вам, тільки якщо вам потрібно протерти пил.
Все інше просто розмазує по підлозі. Віджим поганий, підлога потім мокра , і довго сохне- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Не миє
- Продавец TORI
Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися вашим досвідом використання. Нам прикро, що результат прибирання не виправдав ваші очікування на 100%, проте хочемо надати декілька порад, які допоможуть зробити миття підлоги ефективнішим:
Підготовка насадки: Мікрофібра у новому комплекті має високу щільність. Щоб вона почала максимально вбирати вологу та якісно віджиматися, рекомендуємо перед першим використанням замочити насадку у теплій воді на 5–10 хвилин, а потім ретельно прополоскати.
Регулювання вологості: Ефективність віджиму в цій моделі залежить від кількості рухів у відсіку для сушіння. Якщо підлога залишається занадто мокрою, спробуйте зробити 3–5 додаткових швидких рухів — це допоможе видалити надлишок води для комфортного миття.
Особливості мікрофібри: На відміну від звичайних ганчірок, мікрофібра притягує бруд статично. Якщо на підлозі багато піску або шерсті, радимо частіше споліскувати насадку у відсіку для промивання, щоб бруд не розмазувався, а залишався у воді.
Ми впевнені, що після невеликої адаптації до механізму віджиму, прибирання стане значно легшим та якіснішим. Якщо у вас залишаться питання щодо роботи механізму — ми завжди на зв'язку!
З повагою, адміністрація магазину
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Супер швабра за свої гроші
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Швабра зручна, та легка, з недоліків лише алюмінієва трубка в якій нема впевненості, але на ділі свою справу виконує
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже зручна у використанні швабра , та головне її естетичний вигляд
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Комплект супер,
Легкий,і дуже зручний у використанні.- Недостатки:
- Недоліків немає
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Хороший магазин
Товар прийшов швидко
Товар відповідає очікуваному
Магазин допоміг зі збіркою швабри
Дякую- Продавец TORI
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Пришло очень быстро,все идеально, нечего не сломано...
- Достоинства:
- Слив быстрый,тряпка после отжима идеально влажная..
- Недостатки:
- Чутка доработать крепление для тряпки,добавить больше липучек,и убрать крепление для крепления в вертикальном положении.
- Продавец TORI
- ЭлинаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Таке враження, що ведро вже використовували.
Просто якийсь жах.- Достоинства:
- Продавец TORI
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми вкрай занепокоєні вашим повідомленням, оскільки наша компанія реалізує виключно нову продукцію в заводській упаковці. Ситуація, яку ви описуєте, є неприпустимою для наших стандартів якості.
Ми офіційно заявляємо, що реалізація вживаних товарів повністю виключена. Усі комплекти проходять перевірку цілісності перед відправкою.
Те, що на фото виглядає як забруднення, може бути технічним пилом або специфічним нальотом, що іноді утворюється на білому пластику. Це легко усувається за допомогою звичайних мийних засобів і не впливає на функціональність виробу.
Оскільки ви отримали товар лише вчора, ми готові негайно розібратися в ситуації. Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом для уточнення деталей. Ми запропонуємо вам повний обмін комплекту на інший з додатковою перевіркою або повернення коштів.
Ми цінуємо свою репутацію на маркетплейсі та зробимо все можливе, щоб залагодити це непорозуміння.
З повагою, адміністрація магазину.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Непогана швабра, пластик хорошої якості, але не дуже зручне відро для віджимання.
- Достоинства:
- Якість пластику та самої швабри
- Недостатки:
- Віджимання
- Продавец TORI
- Циганок В***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Пластик хотілося б кращої якості , але загалом нормально
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Легка, ручка м'яка, не дуже сподобалося товщина трубки, не легко вона обертається на 360,дуже тонка стінка у відрі, не стійка конструкция.
Доброго дня!
Нам прикро, що особливості конструкції даної моделі не повною мірою виправдали ваші особисті очікування, проте хочемо зауважити, що характеристики виробу повністю відповідають його призначенню:
Дана модель спеціально розроблена як максимально легкий та компактний інструмент для швидкого прибирання. Саме завдяки невеликій вазі та ергономічній товщині трубки вона не втомлює руки під час тривалого використання.
Використання сучасних полегшених полімерів для відра дозволяє зробити конструкцію мобільною (об'єм 6л), що особливо зручно для невеликих квартир, де важлива компактність та легкість перенесення.
Механізм обертання в нових виробах може бути дещо щільним у перші дні використання. Зазвичай після 2–3 прибирань шарнір розробляється і стає значно рухливішим.
Конструкція розрахована на використання з наповненим водою відром, що забезпечує необхідну стабілізацію під час віджимання.
Ми завжди намагаємося надавати детальний опис, щоб покупці могли обрати між «легкими» серіями та більш масивними професійними наборами, які також є в нашому асортименті.