Отзывы покупателей о Набор швабра и ведро с отжимом Homettler CW005, 2 мопа в комплекте, мятный
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Гарна швабра
- Каріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Очень удобный набор для уборки! Швабра лёгкая и манёвренная, хорошо собирает пыль и грязь. Ведро с отжимом значительно упрощает процесс уборки — руки остаются сухими, а насадка отжимается быстро и качественно. Полы после мытья чистые, без разводов.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Замечательная штука. Очень удобная швабра.
- Аполлінарія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Використовую відро тільки для віджиму а замочувати швабру беру інше відро бо так як написано в інструкції нічого не виходить і сама швабра малувата. Була у мене швабра лінтяйка хорошої якості прослужила довго і коштувала не багато. У порівнянні з нею ця програє хоч і дорога порівняно.
- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Не відповідає дійсності якості заявлені в характеристиці.
- Христина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Задоволена покупкою,рекомендую!
- Достоинства:
- Ретельно і швидко відмиває
- Лозинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Гарна якість! Краща за ту, що в мене була.
Едине як на мене хочеться щоб більш мокріша була, постійно віджимала по причині того, що суховато і треба намочити ( але зате підлога швидко сохне).
Рекомендую!- Достоинства:
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Супер набор. Не ожидала
- Достоинства:
- Качество
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Зручна у використанні, добре миє підлогу, якість хороша.. Покупкою задоволений!
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Я в захваті
- Леся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Комплект сподобався, в кого проблеми зі спиною взагалі топ. Відро десь 1,5 кг + десь 2 л води входить. Не потрібно кожного разу нагибатися до відра та мочити руки. Якість чудова. Колір гарний)
- Достоинства:
- Легкий та зручний комплект. Колір)
- Недостатки:
- Вугли та вузькі місця не дістає.
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже класна штука. Легка. І в користувпнні все просто
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Вирішив спробувати нову технологію, і дуже сподобалось. Дуже волога тряпка і чиста після прокрутки. Все гарно миє та легке в використанні. Дійсно рекомендую цей варіант швабри
- Достоинства:
- Технологія, якість деталей
- Недостатки:
- Виливати воду трошки складно
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Гарний набір, не пожалкував що взяв.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Це просто шикарна швабра, в мене було більше 5 видів швабр, і ця на даний момент 10/10 для тих в кого в домі є шерстяні друзі менші класно збирає їх шерсть і з плитки, лінолеуму та паркету. І великий плюс, що не контактуєш з брудною водою руками, і мопа на швабрі гарно вичищається. Доставка дуже дуже швидка, я замовила і 2 днів вона в мене
- Достоинства:
- вище вже перераховано
- Недостатки:
- Поки немає
- Валерія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швидка доставка,гарний якісний набір.Дякую!
- Достоинства:
- Зручна швабра,миє чистою водою.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Шваброю дуже задоволений, на багато краща за ті, що в мене були. Дуже сподобалось що брудна вода змивається в окремий бак, а полоскає чистою водою, та ні яких зусиль не треба. Давно хотів таку, жалкую що не купив її раніше. Раджу усім
- Достоинства:
- Зручно полоскати, полоскає чистою водою
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Сьогодні отримала і провела тестування. В цілому задоволена, але є мінус: вона не проникає у вузькі проєми шириною до 20 см., а додаткових насадок з іншими розмірами виробник не має. Я не врахувала цей факт, тому буду робити додаткове прибирання іншими аксесуарами.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не проникає у вузькі проєми до 20 см
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Все супер , швабра та відро практична та зручна в користуванні, дякую продавцю за подарунок кульки мильні ароматичні! Та за швидку доставку
- Достоинства:
- Якісна, зручна і ціна норм
- Василий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Якість на висоті, дружина дуже задоволена)))
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Єдине питання до самої себе: " Чому я не купила його раніше?!?!" Зручне, легке у використанні, якісний пластик. Подобається, що швабра кожного разу чиста (це величезний плюс), гарно миє та не залишає розводів.
З мінуса виділю те, що не розбирається відро, то трішки незручно його мити і використовувати як звичайне відро для інших потреб у Вас не вийде. Але є інші, трішки дорожчі моделі, там відро можна розбирати.
Рекомендую на всі 100%)))- Достоинства:
- все супер
- Недостатки:
- немає внутрішнього відра, яке можна дістати.
- Кваша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра чудова. Миє дуже добре. Легка у використанні, не треба бруднити руки та віджимати тряпку. Все супер
- Людмила Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже крута швабра, зручна, колір прям дофаміновий!
- Достоинства:
- Класно миє, дуже симпатична
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Гарна швабра , якісна і миє гарно !
- Достоинства:
- Зручна , компактна .
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Купила по відгукам,і не пожалкувала,супер швабра з відром. Швидко відправили,швидко прийшло, дякую.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже задоволена покупкою! Порадувала якість: пластик міцний, виглядає надійно і довговічно. Користуватися надзвичайно зручно: більше не потрібно нахилятися, щоб помити ганчірку, взагалі не доводиться торкатися її руками. Процес прибирання став значно швидшим і комфортнішим. Підлога після миття дійсно ідеально чиста — такої чистоти в мене давно не було. Однозначно рекомендую — це саме той випадок, коли покупка реально полегшує життя
- Віктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Очень хороший набор. Удобно ,рекомендую.
- Достоинства:
- Отделение грязной воды от чистой. Ведро,чтобы вылить воду поднимать не нужно, внизу удобное отверстие. Супер!
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Сподобалась ця швабра. Вона якісна, міцна, легка у використанні. Нею можна помити як підлогу, так стіни та інші поверхні.
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Гарна якість. Зручна.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже зручний набір з якісних матеріалів. Механізм віджиму легкий у використанні та гарно виконує свою функцію, повністю очищає від пилу та шерсті тварин. Точно рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна якість та механізм, збирає увесь бруд.
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Очень довольна покупкой! Удобная, лёгкая швабра, отжим работает отлично. Уборка стала быстрее и проще. Рекомендую!
- Алёна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже задоволена відром та шваброю з віджимом Homettler
По-перше, це реально економить час і сили — більше не потрібно викручувати ганчірку руками. Віджим працює зручно, достатньо кількох рухів, і швабра вже готова до подальшого прибирання.
Швабра легка, маневрена, добре дістає в кути та під меблі. Покриття після миття виглядає чистим, без розводів, а сама насадка добре вбирає воду і бруд.
Відро компактне, стильне і не займає багато місця. Дуже сподобалося, що є позначка рівня води — це допомагає не переливати зайвого.
Ідеальний варіант для щоденного прибирання, особливо якщо хочеться швидко навести порядок без зайвих зусиль. Однозначно рекомендую- Достоинства:
- Економія часу та сил, не треба віджимати, миття підлоги тепер одне задоволення!
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Купую вже вдруге. Зручна в роботі. Руки чисті
- Достоинства:
- Легко миється набір після прибирання. Чисті руки.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже зручна, функціональна швабра
Рекомендую- Достоинства:
- Зручна
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Суперовий набір
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Це найкраща покупка за останній час, хотіла швабру, щоб не мочити тряпку постійно, і отримала, брудна вода стікає в окремий отвір, і тряпка отримує ту кількість води, яка потрібна якраз ідеально, мити підлогу стало в кайф, дуже рекомендую
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
В мене довге волосся і декілька котів в будинку - ця швабра просто спасіння в такій ситуації. Не потрібно постійно лізти руками в ту воду, обдирати зі швабри волосся і шерсть. Я навіть помітила, що в мене зник самосаботаж перед прибиранням і я тепер роблю це із задоволенням. Якість товару гарна, нормальний пластик, доставили швидко без жодних питань.