Отзывы покупателей о Барсетка кожаная через плечо с ручкой 26х20.5х8 / сумка планшет для мужчины, черная
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Купувала чоловіку на подарунок. Задоволена що я, що чоловік) Дуже гарна якість, мега вмістка через безліч відділень. Застібки чудово працюють, жодних нарікань)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Якість застібки-блискави погана. На основній секції тканина відєдналамя від самої блискавки, через місяць від придбання.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Брала на подарунок брату. Класна сумка. По розміру більше, ніж очікувала, але вмістка. Якість гарна.
- Назар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Чудова сумка на кожен день, купував для повсякденного використання в місті. Перше, що кидається в очі — якість матеріалу. Шкіра щільна, з гарною зернистою текстурою, стійка до подряпин і потертостей, відмінно тримає форму.
Окремий плюс — це організація простору. Сумка має купу автономних відділень на блискавках, що дозволяє чітко розкласти всі особисті речі (ключі, документи, гаманець, телефон, навушники), щоб нічого не валялося купою й усе було під рукою. Блискавки ходять плавно, замки міцні, а шкіряні язички зручно перехоплювати пальцями.
Дуже практично реалізована верхня ручка — вона щільна, надійно пришита, за неї зручно переносити сумку в руках, коли знімаєш наплічний ремінь. Сам ремінь широкий, не врізається в плече і легко регулюється за довжиною. Розмір ідеальний: сумка виглядає акуратно і компактно, але всередину вміщується абсолютно все необхідне для щоденних справ. Однозначно вартує своїх грошей, рекомендую!- Достоинства:
- Максимальна місткість, якісна текстурна шкіра, міцна фурнітура та зручна ручка
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Товар якісний, відправлений своєчасно.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Заказ відправили швидко, сумка на вигляд якісна, шкіра справжня свиняча - м'яка, підкладка не розлазиться, фурнітура якісна металева не сілумін.
- Достоинства:
- Багато просторих карманів, м'яка, легка, гарна фурнітура
- Недостатки:
- Запах керосину повинен вивітритись за пару днів
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Хороша і досить велика сумка. Тиждень провітрював на балконі через запах. Та все ж покупкою дуже задоволений.
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Сумка гарної якості, багато відділень. Чоловік носить 1 місяць, фурнітура працює добре, нарікань немає.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Владимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Харошая сумка я доволен
- Достоинства:
- Вместительная
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Сумка дуже сподобалася, чоловік у захваті. Вона дуже зручна.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Самое главное сумка соответствует заявленным размерам и выполнена из кожи. Дальнейшая эксплуатация покажет ее истинное качество, но первое впечатление очень приятное
- Достоинства:
- Материал
- Недостатки:
- пока не заметил
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: GTOR
Отримали посилку. Сумка дуже якісна. Товар прийшов бистро. Менеджер ввічлива, всі питання вирішені .Дякую вам,
- Наталія К***
Чи можливо зв'язатись по телефону?