Отзывы покупателей о Держатель для плат TELIJIA SI-105 / лупа / подставка для паяльника / третья рука

Оценка пользователей 4.42/5
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

За свої гроші - норм вибір

Достоинства:
    Недороге. Було укомплектоване на 100%
    Недостатки:
    Невеликі плати потягне, а щось більше - сумніваюсь
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Гліб Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Доволі непоганий тримач, але в моєму випадку порушена комплектація. Замість двох прищепок в комплекті лежали ще два фіксатори під лупу на основний стрижень, через що не має можливості користуватись тримачем в повній мірі.

Достоинства:
    Гарна лупа, масивна основа, гарний тримач під паяльник
    Недостатки:
    Порушена комплектація
    • Продавец  RGSM

Доброго дня! Дякуємо за відгук та перепрошуємо за ситуацію з комплектацією.

Будь ласка, зверніться до нас у чат або за телефоном

• Владимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

За свои деньги отличный помощник при пайке

Достоинства:
    Маленький, тяжёлый, удобный. Всё самое необходимое что нужно для пайки
    Недостатки:
    Не нашёл
    • Продавец  RGSM

• вячеслав д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Міцний вироб, лінза з скла, основа важка.

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Цілком відповідний пристрій для разових робіт.
    Але є зауваження. Пристрій продається розібраним і його потрібно збирати самостійно після покупки. У мене в пакеті з деталями однієї не було і повноцінно зібрати Тримач не виходить.
    Перевіряйте комплектацію при покупці.

Достоинства:
    Підходить для нечастих робіт та недорого
    Недостатки:
    Не повна комплектація.
    • Продавец  RGSM

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що виникла така ситуація з комплектацією.
      Будь ласка, напишіть нам у особисті повідомлення або зателефонуйте - ми обов’язково допоможемо та вирішимо це питання

• Олексій Г***

Подяка продавцю, швидко вирішена проблема з неповною комплектацією.

• Владимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Класна річ. Трохи хліпка, але супер зручна

• Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Ну все якісно та магазин все швидко відправив, та чудово але немає однієї деталі

Достоинства:
    Якість виготовлення
    Недостатки:
    Немає однієї деталі, куди має кріпитись третя рука
  • Букатий
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Тримачем задоволений, швидкий зворотній зв'язок з продавцем

• Георгий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Те, кого не устраивает данная линза небольшого увеличения могут глянуть на мой простой апгрейд: Дополнительная линза надежно приклеивается к штатной, при этом фокусное расстояние и увеличение такой сборки линз изменяются в нужную сторону

Достоинства:
    Качество-цена. Крепеж хорошо держит
    Недостатки:
    слишком блестящее покрытие металла, много отблесков при хорошем освещениии, но это не так страшно
    • Продавец  RGSM

• Владимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дійсно класна штука. Трохи треба доробити, але і так 5 із 5.

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дякую, все супер. Дуже задоволені. Принесе багато користі)

• Корчуганов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

За свою ціну - норм варіант. Достатньо стійка. Шарнірні з'єднання краще підтягнути пасатіжами, бо наче норм руками затягнув, а коли плату вставив и паяєш, то трохи опустилось. Лупа тут ніяка. Максимум 2х збільшення і ще треба фокус піймати, а це дуже близько і вона заважає. Тож просто повернув її назад і вона як противіс працює. В підсумку - має "право на життя".

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Раді, що загалом ви залишилися задоволені покупкою та оцінили стійкість тримача. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!