- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прийшла інша модель, не та, що замовляли. Якщо товара нема в наявності, то попереджайте!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Не стриже зовсім!!!
Повне розчарування- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук і шкода, що ви залишилися незадоволені покупкою. Нам дуже прикро, що машинка не виправдала ваших очікувань. Це точно не той досвід, який ми хочемо дарувати нашим клієнтам. Якщо у вас буде можливість — будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки, щоб ми могли детальніше розібратись у ситуації та знайти рішення. Можливо, проблема пов’язана з налаштуванням або типом шерсті — ми будемо раді допомогти! Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок — завдяки йому ми стаємо кращими.
- заячук м***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
вистачило на 15 хв роботи і машинка в робочій зоні розлетілась на частинки
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- погана якість
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш детальний відгук. Дуже шкода, що машинка вийшла з ладу вже через 15 хвилин — це точно не той досвід, який ми хочемо для наших клієнтів. Водночас хочемо пояснити кілька важливих моментів. Дана модель є недорогим варіантом і розрахована переважно на домашнє використання для котів або собак невеликого розміру з м’якою або не надто густою шерстю. Вона має порівняно невелику потужність і не підходить для тривалого використання або стрижки великих порід із густим підшерстям. Також, як акумуляторну модель, її обов’язково потрібно повністю зарядити перед першим використанням — це впливає на стабільність роботи двигуна. Важливо й підготувати шерсть тварини — розчесати й очистити, щоб зменшити навантаження на леза. Якщо машинку використовувати без пауз або на шерсті, для якої вона не призначена, це може призвести до перегріву й поломки. Але навіть за таких умов вона не повинна розсипатись, тому просимо звернутися до нас — ми з радістю допоможемо з заміною товару. Дякуємо, що поділилися досвідом — це допомагає нам ставати кращими.
- заячук м***
дякую. які дії я маю вчинити для заміни товару? чи можлива заміна на іншу, більш потужну модель з доплатою?
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: BWB
На четверте використання розсипалась пружина яка тримає ножа, не бере шерсть взагалі потрібно по 10 раз водити щоб вистригти коаптик.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламалась дуже швишдо.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Отличная машинка за отличную цену. Шерсть "пух" стрижет уверенно, уже как ~год, но без насадки, ибо для длинношерстных они бесполезны...
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Машинка дуже класна.
- Продавец POPshop
Приємно чути, що машинка вам дуже сподобалась
Дякуємо за відгук і будемо раді бачити вас знову!
- Лев П***Отзыв от покупателя. Продавец: CEshop
Мейнкуна змогла підстригти, хоча часом важко йде.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Ніжна механіка.
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: CEshop
Я купляю цю машинку вже вп'яте в різних продавців. Загалом дуже подобається, тиха, зручна. Але цього разу від почакту ну дуже тупа. Спробую змінити продавця
- Єлизавета З***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Дякую за чудовий та якісний товар! Собачка задоволена.
- Продавец POPshop
Дякуємо Вам за такий теплий відгук!
Приємно чути, що товар сподобався і собачка задоволена
Будемо раді бачити вас знову!
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Дякуємо за відгук!
Приємно чути, що вам усе сподобалось. Будемо раді вас бачити знову!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Очень классная и хорошая машинка)
- Достоинства:
- Длинношерстного кота подстригла очень хорошо. Тихая и не почти не беспокоит кота
- Недостатки:
- Их нету, потрясающая машинка для стрижки
- Продавец POPshop
Дякуємо за такий теплий відгук!
Приємно чути, що машинка чудово впоралася навіть із довгою шерстю та не турбує котика — це для нас дуже важливо. Раді, що покупка повністю виправдала ваші очікування.
Будемо раді бачити вас знову!
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Чудова машинка, другу купляю, першу таку саме відпрацюва 5 років, акумулятор вже не тримав
- Достоинства:
- Свої функції виконує
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що машинка прослужила вам стільки років — це найкращий показник її надійності. Чудово, що ви обрали її знову, і сподіваємось, нова працюватиме не менш довго та якісно!
Дякуємо за довіру і будемо раді бачити вас знову!
- София К***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Чудова машинка , бриє супер
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що машинка Вам сподобалася і добре справляється зі своєю роботою. Нехай користування буде комфортним і приємним!
- наталія р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Тихенький, вузенький, заряд тримає, але насадки не працюють, бо забиваються шерстю
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук! Можливо, для вашої тваринки треба частіше прибирати шерсть з насадки під час стрижки, або обрати іншу насадку - це залежить від породи та густини й довжини шерсті. Приємного користування!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: CEshop
Найкраща машинка якою я коли небудь користувався. Не знаю як вона стри́же тварин, бо я брав для себе і стриг себе. Вона ідеальна. Купуйте не пошкодуєте.
- Достоинства:
- Дуже гарно стриже, гострі леза, легка, дуже вдобно тримається в руці.
- Інна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Брала машинку для стрижки кота Мейкуна. Довга шерсть і все таки утворюються ковтуни. Машинка допомогла на 100%. Мені сподобалась, бо тиха в роботі і стриже добре. На такі ціни за грумінг, то ця машинка- виручалочка. Єдине , що немає індикатора зарядки, постійно горить тільки червоним. Рекомендую.
- Продавец POPshop
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що машинка виправдала очікування та стала зручною помічницею у догляді за улюбленцем. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.
Нехай приносить лише користь і комфорт!
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Нормальна, свого йоріка підстригти треба майже 1.5 години
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: CEshop
Вітаю.Маю запитання. .Скільки повинна стояти машинка на зарядці?Постійно горить червона лампочка...
- Достоинства:
- Ще не зрозуміла
- Недостатки:
- Незрозуміло
- Олена С***
В інструкції наче 8 годин вказано. В моїй машинці лампочка не гасне, незалежно від часу перебування на зарядці.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu
Дуже здивована роботою тримера. Пухнастого кота швидко та акуратні підстригли. Гострі леза,тихо працює. Не рощрядилася після 40хв роботи. Дякую
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Чудовий тример! Щиро вдячна продавцю за якісний товар.
- Достоинства:
- Недорого, безкоштовна доставка.
- Марта Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CEshop
За свою ціну вже при першому використанні повністю відбила вартість поїздки та послуги стрижки у грумера. Чудова річ, яка повинна бути вдома у власника пухнастиків.
- Достоинства:
- Чудово справилась із поставленою задачею
- Недостатки:
- поки немає
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Машинкою задоволена, купувала для стрижки йорка, справляється чудово
- Достоинства:
- Тиха
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец SBT group
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гарний тример. Купували для стрижки вуличного котика зі збитою шерстю. Легка,тиха, котик не лякався . Усі залишилися задоволені.
- Достоинства:
- Легка,тиха,маленька
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец SBT group
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дуже зручний, швидко стриже. Товаром задоволена.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Чудова машинка ,добре стрижки і тихо працює, дуже зручно що є різні насадки
- Достоинства:
- Працює тихо
- Анжела Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Працює супер. Нарікань немаю. Заряд тримає, як зазначено, 8 годин. Зробила зачіски двом котам, які дуже лохматі. Звук в робочому стані не сильний.
- Недостатки:
- Немаю
- Продавец SBT group
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дякую, за швидку відправку товару, тример чудовий, замовляли для своєї собаки, стриже класно, леза гострі, є насадки різні, раджу , не пошкодуєте.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец SBT group
- Дар'я Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Чудова річ! Дуже добре впорався з густою збитою шерстю кота.
- Достоинства:
- Гострі леза, тихо працює.
- Недостатки:
- Не знайшли.
- Продавец SBT group
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дякую велике за машинку все працює відмінно
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гострі леза, добре стриже
- Достоинства:
- Гарно справляється зі своєю справою
- Продавец SBT group
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Хороша річ. Впорався із дуже збитою шерстю.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гарний тример. Заряду хватає на цілу кішку) не гучний, не лякає. Зі збитою, після вулиці, шерстю впорався на відмінно
- Достоинства:
- Добре працює
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец SBT group
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Машинка хороша. Свої функції виконує
- віталія ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Придбала тример для свого мальтезе - дуже задоволена покупкою! Стриже чудово, шерсть не тягне і не зажовує, працює тихо. Собачка не боїться, результат чудовий. Рекомендую!
- Марта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гарно і швидко стриже, гострі леза
- Достоинства:
- Доступна ціна, чудова якість
- Продавец SBT group
- Жанна М***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Хороша машинка, Для мальтіпу добре підходить. Дав себе спокійно підстригти, хоча не дуже полюбляє такі маніпуляції). Досить рівномірно вдалося підстригти. Позбавилися ковтунів без проблем. Дякуємо продавцеві.
- Достоинства:
- Машинка зручна, досить тиха, не сильно вібрує, пса не лякає. Ціна норм.
- Недостатки:
- наразі не виявлено
- Продавец SBT group