- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував багато дорожчих гелів для своєї жирної блискучої шкіри. Цей один із кращих і дуже гарна ціна
- Достоинства:
- Ідеальне очищення. Шкіра і не пересушена і не жирна після нього
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже ніжно очищує і при цьому дуже добре. Не пересушує , мені подобається як звужується пори. Приємні відчуття після вмивання.
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь гелем більше місяця в комплексі з кремом і тоніком, матують чудово і зволожують, абсолютно не пересушують шкіру навідміну від інших матусю з засобів, я дуже задоволена і купуватиму ще
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підійшов. Не сушить шкіру, очищує делікатно, маю всі лінійку - дуже задоволена)
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель підійшов. Маю комбі шкіру з висипами, дуже ніжно очищує, не сушить, не стягує
У мене вся лінійка, раджу брати одразу все
Гель добре піниться, на одне використання потрібно 2 натискання) - АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався цей засіб для вмивання, тому що після вмивання не залишається відчуття сухості шкіри. Гарно очищує і заспокоює шкіру обличчя. Рекомендую спробувати.
- Даша Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Знахідка для моєї жирної шкіри! Дівчата, щиро рекомендую, цей гель делікатно очищає шкіру, не пересушує. Використовую кожного дня, зникли запальні процеси на обличчі. Дуже сподобався.
- Недостатки:
- Не помітила
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше постійно користувалася корейськими пінками, але навіть жирну шкіру вони добряче так пересушують. А цей гель знахідка: очищає супер, проте не до скрипу, не сушить. Добре піниться, мені вистачає одного-двох натискань, тож вистачить надовго
- Достоинства:
- Добре очищає, не пересушує, приємний аромат
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена цією умивалкою! По-перше, дійсно допомагає боротись з жирною шкірою, делікатно очищує. Заспокоює шкіру та зменшує кількість висипать
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель приємної текстури, чудово піниться і гарно, не агресивно очищує шкіру, себорегулює і візуально звужує пори
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала для подруги всю лінійку для жирної шкіри, дуже задоволена. Дійсно матує, зник жирний блиск на обличчі. Я за неї дуже рада
- Достоинства:
- Дійсно матує
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В гель для вмивання я закохалась з першого використання. Очищує шкіру від макіяжу, зволожує. Використовую щодня. Рекомендую спробувати.
- ЛізаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово очищає шкіру. Гарно піниться. Легко змивається. Має приємний аромат. Не сушить і не залишає відчуття стягнутості. Рекомендую
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель просто чудовий! Добре піниться. Добре пахне. Шкіра після використання виглядає свіжою. В проблемних місцях немає неприємного блиску. Шкіру не стягує. Вона зволожена. Пори стають менш помітними. Придбала більшість засобів з усієї лінійки. Задоволена результатом. Рекомендую!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель-просто топ, гарно очіщує шкіру,не залишає відчуття стягнутості шкіри,приємно пахне та дуже економний у використанні. Однозначно буду брати ще
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель використовую кожного дня. Гарно очищує мою комбі шкіру. А аромат божественно освіжаючий. Задоволена результатом!!!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається мені цей гель. Змиваю ним гідрофільну олію. Гарно очищує , добре піниться, не сушить, не стягує і видно як звужує пори після використання.
- юлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий гель, якісно очищую шкіру . Немає відчуття стягнутості , шкіра залишається зволоженою і найголовніше, він дійсно матує т-зону. Також є захисний клапан від натискання, що дуже зручно в подорожі
- Достоинства:
- Дійсно матує шкіру
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий варіант для власниць комбінованої шкіри!
Гель даної лінійки дуже добре очищує шкіру,при цьому не залишає сухості навіть при користуванні хлорованою водою!
Видаляє бруд та сліди макіяжу,залишає відчуття чистоти та свіжості! - Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для моєї комбінованої шкіри - знахідка. Купила всю серію засобів . При вмиванні добре піниться, ніжно очищає шкіру від себуму, приємно пахне зеленим чаєм. Відсутнє відчуття стягнення шкіри. Комбінована шкіра виглядає рівною. Засіб подобається буду іще купувати й для дітей підлітків.