Отзывы покупателей о Объектив Canon EF 50mm f/1.8 STM (0570C005)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Любомир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: De-Four

У кого є фотік, даний фікс є must have.

Достоинства:
    Портретнік. Світлосила. Боке. Компактність.
    Недостатки:
    Немає.
  • Фелікс Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Тріщини розташовані під різними кутами, відстань між тріщинами теж різна. Якщо роздивитися уважно через лупу - видно що одні тріщини мають нерівні/рвані краї, інші трохи "рівніші". Це точно не результат контрольованої механічної обробки матеріалу. Загальна "картина" по 3х об'єктивах які оглядав, дуже схожа, але є невеликі відмінності (кількість тріщин, їх характер). Скоріш за все, в Україну заїхала така партія. Або накопичилась значна кількість об'єктивів даної моделі, від яких відмовились (чи повернули через брак). Скажу більше, заради "чистоти експерименту" замовив цю модель в іншому місці - картина така ж сама.

• Віктор П***

Деколи впріваю від таких відгуків, чоловіче ,підіть в любу майстерню ,і спитайте як встановлюються лінзи в обєктив, а також що таке стопорні кольца і сегменти. І не пишіть дурню.

• Татьяна Г***

Это не брак, с чего вы взяли что это трещины? Они расположены параллельно друг другу. Это конструкция такая.

• Ружицкий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

При детальному огляді в сонячну погоду були виявлені тріщини. Сервісний центр підтвердив брак.

• Володимир

Вітаю!
      Скажіть будь ласка, ви замінили на такий самий новий, чи повернули гроші?
      Якщо на такий самий, то чи є на іншому подібні "тріщини". Розпакував тільки що посилку від Розетки і таке враження чи воно так і має бути з заводу, чи мені прислали ваш об'єктив)

• Александр Р***

Були такi ж "трiщини" - виявилося що такий в нього конструктив. Якщо придивитися, вони розташованi стабiльно однаково.) Також дивився огляди його - так само, тож не хвилюйтеся :)

• анна

да, брала в другом месте - эти лепестки равномерно распределены по все окружности. не переживайте

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудова оптика, відпрацьовує на сто відсотків.

• Юлія Б***

Автоматичне фокусування жахливе.

Представник бренду

Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для налаштування вашої техніки.

• Егор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Замовив у неділю після обіду і в понеділок ввечері вже отримав у поштоматі. Доставка дуже оперативна. Товар не був запакований в додаткове пакування а лише в пакет нової пошти але все приїхало ціле і не пошкоджене. Брав для Canon 4000d і дуже задоволений. Кітовий 18-55 тепер мабуть не буду взагалі користуватись.

Достоинства:
    Враховуючи що це найдешевший новий обʼєктив то картинка яку він дозволяє зробити на дуже гарному рівні. Всім новачкам рекомендую брати одразу не задумуючись.
    • Світлана Ш***

А ви купляли перехідник? Бо байонет цього обєктива еф, а на кенон 4000 д - байонет еф-с
      Чи цей обєктив просто так підходить?

Представник бренду

Доброго дня! Canon EF 50mm f/1.8 STM, як і всі об'єктиви лінійки EF сумісні із байонетним кріпленням EF-S.

• Раїса С***

Круто!!!!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарний об'єктив. Після стандартного об'єктиву, дуже значна різниця в якості

• Диана Б***

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доставка швидка, питання одне - коробка прийшла відкрита, ні одної книжечки/ інструкції не має в коробці, це норм? Я забрала завтра буду тестити. Надіюсь все ок з обʼєктивом. Але цікаво наче не новий а якийсь б/у товар взяла.

Представник бренду

Доброго дня! Об’єктиви Canon EF 50mm f/1.8 STM зазвичай постачаються без заводських пломб, і запакована упаковка не є обов'язковою умовою. Це нормальна практика для даного типу техніки, тому відкрита коробка не означає, що об'єктив був у використанні або має якісь дефекти. Приємного вам користування та гарних фотографій.

• Міке

Та взагалі нічого необовязково, гарантійний талон класти теж необовязково;)

Представник бренду

Доброго дня! Так, коробка не обов’язково має бути герметично запечатаною. Щодо інструкції, вона дійсно часто не входить у комплект і доступна для завантаження з офіційного сайту Canon.
      Рекомендуємо перевірити товар уважно перед використанням. Якщо виникнуть будь-які сумніви або несправності, обов’язково зверніться до продавця. Бажаємо вам приємного використання об’єктива!

• Наталія О***
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Тiльки починаю займатись фотографією, фото вражає

Достоинства:
    Прийшов вчасно, якысний товар, легенький
    Недостатки:
    покищо немає
  • Василь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороший обєктив для фотографа початківця.

Дружина задоволена, почала займатись тим чим хотіла двно.

Достоинства:
    Хороший обєктив для фотографа початківця.
    Недостатки:
    За таку ціну немає
  • Антон Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Використовую на Canon Eos 1200D. Зі стоковим об'єктивом 17-55 ніяк не вдавалось підібрати комбінацію параметрів, щоб при зйомці портрету красиво блюрило фон.
    Після купи схвальних відгуків та оглядів обрав цей об'єктив. Чудове співвідношення ціни та якості!
    З цим об'єктивом все виходить саме так,як я хотів.

Достоинства:
    Красиве боке
    Недостатки:
    Поки що не виявив
    • Артем Л***

Фото интересные, как на пленке.

• Екатерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Об'єктив крутий для початківців. Всім рекомендую. Світлини виходять дуже гарні.

Достоинства:
    Нові можливості
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Валерія

Чудовий товар. Дякую вам за втілення мрії. Товар якісний. Без дефектів
    Як для Новичка - хороший товар, який вартує своїх грошей

Достоинства:
    Нормальна ціна
    Хороша якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    Все добре
  • Єва
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудова лінза, тепер одна з улюблених.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарний об'єктив, трохи потрібно розібратися с автофокусом, раджу перед покупкою подивитися відео про автофокус цього об'єктива.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Цей об'єктив підходить для камери canon 2000d? Або ж потрібний додатковий адаптер (перехідник?)

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не знаю в кого і від чого фокусування сходить з розуму. Я більш ніж задоволений. За умовчанням в фотоапараті стоїть інтелектуальний режим фокусування - це автоматичне перемикання між постійним автофокусом для динамічних сцен і покадровим. Я одразу встановив покадровий і перемкнув на режим поточкового фокусування.
    Тепер стосовно якості зображення. Може це субʼєктивно але мені здалося що ніккор 50 mm 1.8G на Nikon дає кращу картинку при рівних умовах і умовно подібних камерах.

Недостатки:
    Ціна, він на 30% дешевше є в інших магазинах.
  • Міке
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Обєктив сходить з розуму при фокусуванні, фокус ловить разу з 5. Вуса кота на одному рівні одні чіткі інші милить.., що вже казати про волосся.. Як не наводь, одне і то саме. Нащо такий обєктив потрібен? контур з ефектом розмито непонятно як можна отримати і телефонному редакторі. Вердикт, швидше всього толкають брак так як в нас піпл схаває. Тут кожен 2 жаліється на це. Варто глянути фото які тут виклали ті "яких всьо устраює і навіть більше" там всі вищеописані проблеми.

• Євгеній Б***

То здайте в ремонт.

• Татьяна Г***

Нужно немного отойти, тогда фокусировка будет правильно. Вы наверно сильно близко фотографируете и он долго думает. Есть способ с линейкой проверить правильно ли работает объектив.

Доброго дня!
      Випадки неточного або повільного автофокусу на об'єктиві Canon EF 50mm f/1.8 STM можуть особливо проявляти себе на відкритій діафрагмі (f/1.8), коли глибина різкості дуже мала. Через це камера може сфокусуватись неточно, навіть якщо об'єкти знаходяться на тому ж рівні, як вуса кота чи волосся.
      Ось кілька можливих порад для поліпшення роботи автофокусу:
      1. Перевірка налаштувань: Використовуйте центральну точку фокусування — вона є найточнішою. Об'єктив має найкращу продуктивність автофокусу саме з центральною точкою.
      2. Освітлення: У слабкому освітленні цей об'єктив може наводитись на різкість менш стабільно, тому спробуйте використовувати його в добре освітлених умовах або з додатковим джерелом світла.
      3. Функція мікроналаштування автофокусу: Якщо ваша камера підтримує цю функцію, спробуйте відрегулювати автофокус спеціально для вашого об'єктива.

• фірко т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Погане боке. Хто має L скло ,то навіть і не пробуйте. Боке у вигляді дротів з паркану . А гілки дерев на боке ,як драпаки виглядає!)Повівся на відгуки. Сиджу плююсь!(

• Антон Л***

От цікаво, а огляди подивитись ні?

• Андрій Т***

Протягом 14 днів з моменту покупки можете повернути, якщо товар не підійшов

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Класний обʼєктив! Я задоволена! Гарно працює, розмиває фон, швидко фокусує, зручний у використанні.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не відкривається діафрагма. Обʼєктив ре працює. Буду повертати товар.

• Надія С***

Приношу вибачення все працює!!!Причина була в адаптері. Класний обʼєктив! гарно працює, розмиває фон, швидко фокусує, зручний у використанні.Буду тестувати.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Объектив вообще полное разочарование!!! Все эти положительные отзывы - это все неправда!!! Фотоаппарат вообще сходит с ума при фокусировке! Не берите!!! Лучше подсобирать и купить нормальный объектив!!!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не фокусирует!!!!!
  • Платон Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь переважно цим стеклом, надійний, швидкий, і ціна приємна. За весь час користування нарікань не мав. Додам фото

Достоинства:
    1.8, та цінна
    • Добрынова А***

Фото якісь особливі налаштування були?

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пройшо 7місяців з моменту запиту прислати мені гарантійний талон який не поклали в комплект, недо-представнику начхати. Якшо з гарантійкою такий мороз то страшно уявити який там сервіс

Достоинства:
    Зате є
    Недостатки:
    З 5 раз 3 рази маже автофокус, така проблема у всіх які тут купили. А в кого нема просто не хоче її замічати або дилетант.
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я в об'єктивах нічого не розумію.
    Приїхав цілий , в упаковці і гаразд .

• Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На портретном режиме красиво размывает фон, из достоинств - тихая фокусировка;
    также нравится детализация кадра и сочность картинки. С блендой к этому объективу кадры становятся еще лучше, особенно портретные снимки.

Достоинства:
    тихая фокусировка, детализация кадра, возможность снимать как портреты так и пейзажные фото
  • Леся Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже подобається фокус, чіткість, якість, боке і розмитий фон! Класний об'єктив! Я задоволена! Але після кітового важко звикнути, що тут не можна "віддалити/приблизити"

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже задоволена цим об'єктивом.Купувала для Canon 4000D!Дуже гарний портретник)))Гарного розмиває фон.Автофокус не шумний на відміну від стандартного.Дуже сподобався)Прикладаю приклади фото)))

Достоинства:
    Світосильний,гарне боке,не шумить)
    • Виталий П***

Підскажіть будь ласка, чи зможу я робити фото на документи і з якої мінімальної відстані? Три метри хватить? Не замало буде?

Представник бренду

Доброго дня! Так, ви зможете робити фото на документи відмінної якості. Для даного об'єктива відстань зйомки фото на документи відбуватиметься, приблизно, із відстані у 2 метри.

Прекрасные фото

• Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Топ за свои деньги. В условиях плохого освещения получаются достаточно хорошие портреты, также понравилось делать пейзажную съёмку, можно делать фото домашних питомцев и не только. Читала ещё ранее, что многие пользователи используют этот объектив для предметной съёмки.
    Отдельно хочется отметить скорость доставки в это непростое время. Благодарю.

Отдельно купила бленду для этого объектива, в ближайшее время затестирую.

Достоинства:
    бесшумный фокус, красивое боке, качественная цветопередача.
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Об’єктив дуже гарно працює, розмиває фон, швидко фокусує, зручний у використанні. Світлосильний. Для портретів чудово підходе

Достоинства:
    Розмиття фону, чіткість зображення, світлосильний
    • Вікторія О***

Підкажіть, яка у Вас камера?

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Объектив отличный, для начинающих фотографов очень советую✊
    Прикреплю фото с этим объективом

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудовий об'єктив. Довго обирала між 1.4 та 1.8 stm.Різниця в якості фото не настільки велика, щоб платити в 3 рази більше.

Недостатки:
    Не безшумне фокусування
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купувала переважно для зйомки рослин крупним планом, тому про інші варіанти використання даного об'єктива сказати нічого не можу. Поставлені мною задачі виконує на 100%. Доволі шумний (в плані видає звуки під час фокусування), для відео мабуть буде критично.

Достоинства:
    Світлосильний, красиво миє фон
    Недостатки:
    Трошки тупить автофокус при низькому освітленні