- ВІТАЛІЙ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
То
- Рома Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF 24-50mm f4.5-6.3 IS STM
Купував в стоматологію для макрофото!!!
- Достоинства:
- Повнийкадр, легенький
- Олег Т***
В цій камері кроп сенсор а не повний !
Представник брендуДоброго дня! Камера Canon EOS R8 оснащена повнокадровим (Full Frame) сенсором, а не кропнутим (APS-C). Якщо вам потрібна модель із кроп-сенсором, варто звернути увагу на серію Canon EOS R7, R10 або R100, які мають матриці формату APS-C. Якщо у вас виникнуть питання, будемо раді допомогти!
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Це камера, яка дозволяє займатися творчістью без меж, величезні можливості.
Фотографую майже 10 років, мав різні камери: Canon RP, Canon 6D, 5D markIII Nikon D700, D610, Panasonic GH5, та декілька з APS-C матрицями.
Почну з плюсів, які дійсно важливі для гарних фото:
1. Динамічний діапазон камери як в Canon R5
2. Сучасна матриця з чудовою кольоропередачею, фото навіть без обробки гарні
3. Високі робочі ISO, на 3200 ісо шуми такі ж як на 5D mark III та Canon RР вже на 800
4.RAW який просто резиновий, крути як хочеш, а він тягнеться і тягнеться, наприклад Canon RР навіть близько не спроможна на подібне
Тепер про мінуси, з якими в принцпі можна миритись:
1.Не професійних корпус, а це і хват, і кількість виведених кнопок на корпусі, і пилозахист
2.Маленька батарейка, мені вистачає однієї на 500-600 фото, чому в характеристиках біля 200 не знаю, що знаю потрібно робити, щоб так швидко розрядити, не розумію
3. Немає захисної шторки на матриці, а це вже серйозно, тому що при частій зміні обьєктивів на вітрові, може попадати пил на матрицю
4. В спеку при зйомці відео може перегріватись матриця
Я згоден, що ціна не маленька, але гляньте на ціну Canon R5, і потіште себе тим, що у вас ті ж самі можливості матриці, нехай і в простішій обв'язці, але це все за половину від ціни R5.
Додаю декілька своїх робіт, знятих на Canon R8- Достоинства:
- Справжній топ за свою ціну
- Недостатки:
- в описі
- Денис
Здравствуйте.
Подскажите пожалуйста объективы которыми пользуетесь? - Володимир
Денисе! У властивостей фотографій можна подивитися. Це EF 28 1.8 USM, EF 50 1.4 USM через адаптер.
- Юрій
Гарні фото у вас
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF 24-50mm f4.5-6.3 IS STM
Не є фотографом і купувався фотоапарат для фотографії як хобі.
З величезних плюсів саме дня мене:
- автоматичний режим гарно все налаштовує.
- якщо переходити в інші режими, то фотоапарат дає підказки, що спрощує на початку користування ним.
- доволі легкий, особливо якщо мати легкі обʼєктиви (я купували одразу 50 мм. 1.8 - з ним дуже компактний виходить розмір)
- працює доволі швидко, легко переключатися між режимампми, змінювати параметри.
- гарно записує відео, але в моїх руках стабілізаці не справляється (можливо просто брак практики).- Достоинства:
- Легкий
- Віталій Т***
Тобто цей об'єктив що в комплекті, такий собі?
- Олег Д***
@Віталій Тишкун Комплектні ("кітові") об'єктиви у всих виробників практично завжди "такі собі". Для простої повсякденної репортажної зйомки. Але для такого нема сенсу купувати повнокадрову камеру, хай навіть і не найдорожчу, є дешевші варіанти не гірші і з дешевшими об'єктивами (дзеркалки, молодші бездзеркалки). Якщо ж хочеться хоч трохи "творчості" то доведеться купувати дорожчу спеціалізовану оптику: портретники, макрооб'єктиви, телевіки. Залежно від жанру фото. Вказаний Canon 50mm F1.8 - портретник. Вочевидь автор планує фотографувати в основному людей, з розмиттям фону, можливо в студійних умовах.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF 24-50mm f4.5-6.3 IS STM
Ну що сказати, камера просто супер. Якби ще матричну стабілізацію додали, то взагалі б ціни не було)) А так всім задоволений
- Владимир Р***
А кто будет покупать тогда R6?
В кеноне, маркетологи, не дураки сидят!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Найкраща камера у цьому бюджеті
- Достоинства:
- Просто пушка. Особливо автофокус та передача кольору
- МаксимПродавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF 24-50mm f4.5-6.3 IS STM
Купив 3 місяця тому. Апарат супер. Є з чим порівняти дзеркалки Canon, Olimpus, Sony.
Дуже швидкий, зручний, легкий.
Надзвичайно чітко дає картинку, кольори, глибину.- Достоинства:
- Баланс ціни, якості і технічного забезпечення
- Сергій Б***Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Гарний фотоапарат за свою ціну, хотів спочатку взяти SONY ZV-E10 II, але зрозумів що доплативши 5-7к отримую повний кадр (+ механічний затвор, хоч і частковий, але з боротьбою з деформаціями більшого і не треба) - а це зовсім інший рівень, переходив із старенького NIKON D3400, різниця колосальна)
Ще забув згадати, корпус маркий, нагадує мілку наждачку)
Тобто пачкається досить швидко, хоча і відтирається досить легко, але я всеж таки прихильник більш гладких текстур, хоча за таку ціну обирати не приходиться.
Відпишіть в кого також верхня частинка корпусу не зовсім ідеально сидить, цікаво чи тільки в мене такий попався чи у всіх так, заздалегіть дякую)- Достоинства:
- За таку ціну це найліпший фотоапарат (як на мене)
- Недостатки:
- Перегрів при довгій роботі, маленький акумулятор, я перфекціоніст і верхня частина корпусу, спереду, справа під надписом Canon, стик трохи не сходиться з іншим пластиком корпусу, і це мусоле око коли туди дивишся (приклад прикріплю в фото)
- Віта Б***
доброго дня.підкажіть будь ласка,перегрів при довгій роботі - це скільки годин?дякую.
- Сергей Б***Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Камерою задоволений повністю, до неї користувався близько 7 років Nikon D3400 18-105, різниця у всьому колосальна (окрім роздільної здатності самого знімка, вони ідентичні)
Хочу сказати на рахунок переходу з однієї фірми на іншу, якщо у вас нема дорогого парку оптики на свою стару камеру, навіть і не думайте про це, зараз майже кожен виробник робить максимально зрозумілим увесь інтерфейс, тому до нового ви звикнете за декілька днів, а через пару тижнів він уже буде як рідний)
Я скептично відносився до фірми Canon, але при виборі розумів що за таку ціну, від інших виробників це будуть якісь компроміси, десь матриця кроп, десь відео без 4к, в інших цінник в 1.5 рази вище, тому якщо плануєте брати щось в цьому бютжеті, ви ліпшого точно не знайдете, я зовсім не жалкую що обрав Canon
Всім всього найкращого :-)- Достоинства:
- Компактність, якість знімків, швидкість автофокусу і в фото і в відео
- Недостатки:
- Не самий ємкий акум (можна докупити за потреби)
- Катерина К***
Можете додати фото які у вас виходять на цю камеру?