Отзывы покупателей о Геймерское кресло Cougar Ranger One Gray (3MRAOGRA.0001) [128784]

Оценка пользователей 4.33/5
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відгук після місяця щоденного, звичайного використання в квартирі однією людиною вагою 95 кг.

Повне розчарування! Давно хотів купити подібне крісло. Ага, купив...
    Якість матеріалів взагалі ніяка. От прямо зовсім ніяка. Крісло має неприємний запах (не знаю, що це за запах - якась максимально дешева тканина), навіть після стільки часу. Спочатку думав, що він вивітриться, але ні.

На сидінні та спинці піна вже продавлена, оббивка починає протиратися, особливо на підлокітниках. Подушка постійно провалюється між спинкою та сидінням. Тоді який від неї сенс? Навіщо вона взагалі потрібна? Через це, спина починає "затікати".

Механізм складання/розкладання вже починає працювати через раз. І це лише рівно місяць використання. Що ж із ним буде через пів року чи рік?
    Для домашнього використання не рекомендую. Десь поставити в ігровій залі - ок, але для дому - ні.

Якби воно коштувало 4-5 тисяч грн, я б ще промовчав, але за свою ціну крісло точно не варте цих грошей.

Достоинства:
    Не має
  • Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Вот после получения ощущалось что как-то неудобно, и кресло при малейшев давлении на спинку переходило в раскладной режим.

Решила пересмотреть всё подробно сейчас - оказывается мне прислали кресло без поясничной подушки.

Еще раз посмотрела - ножек тоже не было. Просто "шик". Объясняет почему оно такое никзое.

Не рекомендую связываться с продавцом.

Недостатки:
    В комплекте не было поясничной подушки и ножек.

Добрий день, Діана,
      Зазвичай постачальник розміщує подушку під реклайнером. Будь ласка, перевірте уважно знизу.

• Слівний М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Сьогодні отримав, перше враження добре, в мене зріст 2м, то сидіти зручно вистачає висоти спинки. Але подушку хотілося б трошки вище від полу, але це вирішив заміною ножок на колеса

Достоинства:
    Зручне

Добрий день, Максим!

• Василій.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За першу неділю зламались: ножки, рейка дсп що держе спину.
    Через місяц вже і пружини з нього начали вилазити.
    Не рекомендую купляти ні в якому разі. Матеріал дуже і дуже поганий, це як підробка на бренд який робить норм кресла ігрові.

Достоинства:
    Розкладается і механізм працюе. Як на фото.
    Недостатки:
    Матеріал не качествений.

Добрий день, Василь!
      Нам прикро за такий досвід використання з нашим кріслом. Хочемо нагадати про гарантію 12 місяців, зверніться до офіційного сервісного центру ссылка де можуть допомогти з вирішенням данного питання.

• Руслан Ф***

Крісло класне.

Недостатки:
    Доставка від розетки жах. Якщо є можливість забирайте самі 7 годин очікування кур'єра, стан коробки наче її на дощу тримали якийсь час

Добрий день, Руслан!
      Нам прикро за такий досвід з нашим кріслом, надіємося що в середині все ок?

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Виглядає солідно по велечині, хочу зауважити для можливих покупців(на відосика в інтернеті де крісло не з тканини в основному там інші ніжки,тут пластикові без кута,но незнаю що треба зробити щоб умудритися його перевернути. Понадіюся що прослужить довго

Достоинства:
    Масивне

Добрий день, Віктор!

• Владислав

В цілому все ок

Добрий день, Владислав!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Класне крісло, надіюсь, прослужить довго

Достоинства:
    Зручне, робиться лежачим
    Недостатки:
    Нема підголовника, висока ціна

Добрий день, Наталія!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Коли вибирав, трохи не вистачало відгуків, тому добавлю свій.
    За свої гроші - взагалі пушка.
    Приємний матеріал, просте збирання, зручні підтримки, розкладається навіть в горизонтальне положення.
    Що я до покупки не зміг знайти - як розкладається. Нема кнопок чи ричажків - ви просто відкидаєтесь на спинку і воно під вагою переходить в інше положення. В принципі можете відкинутись в будь-яке положення, але більш фіксованих\стабільних саме 3 - сидяче, трохи відкинуте розслаблене і лежаче.
    при зрості 174 мені б хотілося трошки довшу підримку для ніг, але я думаю це такий стандарт, в цілому ок.
    Досить низькі підлокітники, що скоріше плюс, зручно як з ноутом, так напевно при бажанні можна і під стіл поставити.
    ну і прикольні кишені по боках, ноут зручно вміщається.
    Більше тижня користування - покупкою задоволений.

Достоинства:
    Якість, зручність, ціна

Добрий день, Сергій!

• І_ Н***

...за свої гроші пушка,а мені подарували,...''за чужі гроші'' просто ''бімба'' )

• Кристина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чоловік кайфує, дуже зручне та стильне.

Достоинства:
    Розкладається в положення лежачі, є підставка під ноги, мʼяке та зручне
    Недостатки:
    Те що подушка для попереку постійно забивається між сидінням та спинкою

Добрий день, Крістіна!

• Андріан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло прикольне. Дуже зручно сидіти і від нього не болить спина. Трохи габаритне, але на кресленні всі розміри були вказані, тому був готовий до цього. Замовив ролики до нього (арт.40411031) і просто закрутив замість оригінальних ніжок. І тепер стало ще зручніше))якщо що різьба під ноги йде М8)

Достоинства:
    зручне, витримує велике навантаження.
    Недостатки:
    хотілось ще регулювання, щоб рівніше сидіти, по відчуттях зараз більше 95 градусів

Добрий день, Андріан!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Замовив,швидко відправили,кур'єр привіз під під'їзд.Зібрав за кілька хвилин.Відразу збирався ''приробити'' замість ніжок колеса,Думав або виточу десь в токарці перехідники,або раму зроблю як у відгуку на чорне подібне крісло.Але виявилось.що в отвори ніжок чудово входять колеса від мого старого ігрового крісла,там діаметр 11 мм.Крісло стало вище,прийшлось комп стіл піднімати на додаткові ніжки.
    Всі в оглядах говорять,що воно для роботи за компом не дуже підходить.Не розумію,чому,мені наприклад цілком нормально,при зрості 180.
    Єдине.чого мені бракує,це 90* градусів кута.Але для перегляду фільмів і для трохи пограти і просто відпочити,крісло мені підходить.І не шкодую.що саме сіре вибрав.

Достоинства:
    зручне
    Недостатки:
    не бачу таких,покищо
    • І_ Н***

трохи доповню про ті колеса,що я вставив в отвори ніжок,-вони все ж таки ''хочуть'' стальних перехідників,бо збільшився ричаг навантаження(висота) і .думаю.що кріплення може не витримати..це.як варіант.всім-добра і миру !

Добрий день,!

• Ігор Г***

...ще поправка.необов'язково мудрувати з перехідниками,тут на ''розетці'' є колесики вже з відповідною різьбою...

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ролики были бы уместны,двигать кресло не удобно.

Достоинства:
    Удобное , компактное.

Добрий день, Сергій!
      Дуже вдячні за Ваш відгук та вибір продукції Cougar.
      І що ділитесь власним досвідом з нашим кріслом, ваш відгук є важливим для вдосконалення нашого товару.

• І_ Н***

я вже теж обдумую як ролики від теперішнього свого ''прибацати'' до цього.і відгук десь тут був як це зроблено

• Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло - бомба! Дуже сподобалось, ергономічне! Доставили в строк, доставив кур'єр Данило, молодий, ввічливий.

Достоинства:
    Крісло швидко збирається, красиве, дуже зручне, як для спокійного, так і для активного відпочинку! Після фізичного навантаження дуже добре розслабитися на софі!
    Недостатки:
    Не виявив.

Добрий день, Володимир!

• Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Первое впечатление очень положительное.

Совет для производителя: заранее в коробке вырежьте отверстие для рук, нести неудобно, сделать ручки из скотча не удалось, пришлось вырезать ручки, в надежде не зацепить ткань

Достоинства:
    Лёгкое в сборке, примерно за 5 минут собрал. В меру мягкое, ничего не скрипит

Добрий день, Валерій!

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень комфортное и качественное кресло. Идеально вписывается в дизайн любой комнаты.

Достоинства:
    Качество, цена

Добрий день, Дмитро!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Допис до минулого відгука.
    Модернізація пройшла успішно, крісло стало просто бомба
    Колесики я використав:
    Комплект коліс 2E Gaming Universal Black 5 шт

• Костенко А***

Молодець, не розумію чьому виробник ігнорує можливість встановлення колещат

• Владимир Г***

А як Ви їх кріпили?

• Кіріл Ч***

У мене було свердло на 10 мм, я зробив наскрізний отвір, а самі колеса 11 мм, то я далі забивав його. Але є варіанти: приварити колеса до металевої платформи і потім закручувати в дерево. Бо з часом отвори в колесах пошкодилися, бо вони не повністю ввійшли в отвір, оскільки короткі. То я взяв холодне зварювання, зашпаклював отвір і забивав колеса.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло супер. Ідеально підходить щоб дивитись фільми та грати. У мене було крісло старе на колесах то на цьому без колесах не зручно, але я не хотів брати крісла з іншим формфактором. Тому взяв його та потім я "модернізую" поставлю на келеса. Буду про нього дбати)

Достоинства:
    Велике, можна лягти, зручне, витримує велике навантаження
    Недостатки:
    Нема колес але то вирішиться
  • Сніжана К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Бархатное кресло, со стальным основанием. Максимально удобное, подходит для тех, кто любит сидеть в позе лотоса за компьютером.

Достоинства:
    Стальное, мягкая ткань

Добрий день, Сніжана!