- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: L. Цвет: Черный
Все чудово
- Недостатки:
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: XL. Цвет: Черный
Красиво сідають на фігуру. Гарно носяться.
- Мусливец Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: M. Цвет: Черный
Швидке та якісне обслуговування.
Все сподобалося. Товар відмінний - Алёна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: XL. Цвет: Черный
Доповнення до попереднього відгуку. Лопнули)
- Продавец Акульонок
Добрий день, нам прикро, що товар не виправдав Ваші очікування. Наголошуємо, в разі обрання розміру згідно розмірної сітки, яка знаходиться в каруселі фото (2 зображення), лосини добре сядуть і не будуть просвічуватися, не викликатимуть інші дискомфортні відчуття та неприємних ситуацій.
- Алёна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: XL. Цвет: Черный
Було 2 носки. З'явилася стрілка по шву. Розмір був ідеальний,не маленький. Розчарована. Одноразові
- Достоинства:
- Зручні
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: M. Цвет: Черный
Якість чудова, дуже зручні
Соответствует
- Антоніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: M. Цвет: Черный
Неплохие лосины, достаточно плотные, не просвещаются
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: S. Цвет: Черный
Резинка зверку не утягує, пуш-ап ефект відсутній, погано тягнуться (вздовж та в шир), короткі по довжині
- Достоинства:
- Безкоштовна доставка
- Недостатки:
- Все інше
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: M. Цвет: Черный
Чудові лосини,все сподобалось
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: L. Цвет: Черный
Розмір відповідає розмірній сетке,але вже через три дні носки вони розтягнулися на декілька розмірів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже швидко розягнулися
Большемерит
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: S. Цвет: Черный
Все пішло,на дотик приємні
Соответствует
- Крістіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: M. Цвет: Черный
Якість не дуже і тканина не тягнеться зовсім.
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Не зручні для спорту зовсім не тягнуться
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: M. Цвет: Черный
Лосини на дотик відчуваються як одна синтетика, на об'єм 90-70-90 брали розмір М, підійшли, але дуже щільні, надіюсь,що трішки згодом потягнуться. По швам зауважень нема.
- Достоинства:
- Поки не виявлено
- Недостатки:
- Нема етикетки з інформацією виробу, не дуже приємний матеріал до тіла та на дотик
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: L. Цвет: Черный
Дуже гарні легінси. Не просвічуюють. Дякую вам.
- Достоинства:
- Безшовні. Не просвічуюють. На високий зріст буде гарно, в мене 176. Гарний консультант.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Размер: M. Цвет: Черный
Мені все сподобалось)