- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Не могу настроить. Уважаемые продавцы, можно номер горячей линии, может там помогут настроить?
- Достоинства:
- Хорошая задумка
- Недостатки:
- Трудности в настройке
- Продавец FlashShop
Добрий день!
Нам щиро шкода, що у вас виникли труднощі з налаштуванням камери.
Зазвичай камера-лампа легко налаштовується за умови дотримання інструкції та рекомендацій у мобільному застосунку. Зі свого боку ми завжди підтримуємо зв’язок із клієнтами та вкладаємо до кожного замовлення флаєр із контактним номером нашого магазину, щоб за потреби можна було оперативно отримати допомогу або консультацію.
Сподіваємося, що ваш наступний досвід покупок буде значно приємнішим і залишить лише позитивні враження.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Не підключив іше
- Продавец FlashShop
Дякуємо вам за відгук і зворотний зв’язок. Сподіваємося, що підключення камери пройшло успішно або вже найближчим часом вам вдасться це зробити. Процес налаштування є досить простим і зрозумілим, адже товар давно представлений у продажу та неодноразово перевірений нашими клієнтами — жодних складнощів із підключенням раніше не виникало. Щиро раді вітати вас серед наших клієнтів і сподіваємося на подальшу приємну співпрацю.
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Камера прийшла в повному комплекті. Працює добре. З підключенням проблеми не було
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все ок.
Працює нормально.
Дякую rozetka.ua за швидку доставку.- Достоинства:
- Ціна, простота, підключення...
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец FlashShop
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все добре працює!дякую за подарунок!)Рекомендую
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все добре
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Быстро доставили, товар соответствует описанию.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ігоре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Даниїл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
Дуже хороша камера рекомендую
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Не Все ловить інтернет
- Продавец JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
На камеру відсутній відповідний додаток, той що є не працює коректно та не дає просунутися далі читання угоди, без можливості на неї згодитися. Волію повернути продавцеві
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутній працюючий додаток
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Хорошая и удомная
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Дякую
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Это хлам. В первый день сгорела, хорошо пакетник в подъезде сработал ( выбило - походу кз ). Вы хоть проверяете что продаете ? В итоге оказалось сгорел преобразователь с 220 на 5 вольт ( он там просто позорный ) В общем, очень по началу хотелось увидится с продавцом, пообщаться.
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Після заміни все гарно працює, дякую
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Камери супер!
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Продавец KWAINA
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET
В настройках, на шаге сканировать камерой QR код с телефона, камера ничего не сканирует, соответственно на этом настройка заканчивается. Надеюсь что это просто бракованная камера и мне её поменяют. Хотя очень хочется просто сильно говорить нехорошие слова, столько времени потратить.
- Достоинства:
- Пока нет.
- Недостатки:
- Похоже мне попался брак.
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Камерою так і не вдалося скористатися, спочатку вона не піддавалась підключенню навіть за допомогою інструкцій які вислали продавці а потім просто згоріла , просто пих і вимкнуло освітлення.Не рекомендую.На вітер викинуті кошти
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Самі недоліки
- Чернишенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Все супер !!!
- Виталий У***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Камера виконує свою функцію. Нормальний софт. Покупкою задоволений. Побажання, все таки не вистачає кута огляду. Але то вже побажанки.
- Достоинства:
- Нормальний робочий софт. Зберігає без карточки фото при спрацюванні датчику руху
- Недостатки:
- Побажання, все таки кут огляду або риб'яче око зробило би цей товар набагато привабливішим. В загальному коридорі трохи стрьомно вішати, бо можуть викрутити.
- Продавец KWAINA
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Все супер.
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Дякую продавцю!
- Достоинства:
- Камера дуже функціональна та легка в налаштуваннях, недоліків не знайшов
- Каракал К***Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET
Всё работает!
Товар целый!
Немного с настройками намучался,модель моей камеры и приложение v380pro,за 30 мин всё настроил!
Нету чека про покупку,в коробках не было!!!!
В Розетке мне не дали чек,должен был продавец положить,так сказали,и электроный чек я не могу скачать в приложении!))- Достоинства:
- Цена!Удобство в подключении,вкрутил и она работает!
- Недостатки:
- Имеются,но,за такую цену пойдёт,тем более разные прошивки могут быть,я о модели камеры!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Добра камера. Яскрава картинка.
- Продавец KWAINA
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Камера норм, свои функции выполняет.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Хорошая камера за эти деньги, понятный интерфейс, возможность запомнить несколько стандартных позиций камеры
- Достоинства:
- Цена-качество, интерфейс
- Продавец KWAINA
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Вітаю. Нещодавно купила лампу- камеру.
Спочатку мені самій було складно, але потім підключився мій син і ву а ля.
Все працює, панораму 350° бере, як і обіцяв продавець.
Програму по QR коду легко відреагували.
Поки маю задоволення, а далі будемо дивитися.- Достоинства:
- Швидко, вчасно і ще й продавець зателефонував, що дуже приємно
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец KWAINA
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Вполне хорошая камера, приложение хорошее, управление понятное, жалко нету другого языка, токо китайский и англ если не ошибаюсь, за свои деньги в целом хорошая, посмотрим что покажет время. Немогу разобраться чтобы камера записывала видео на карту памяти, без прерывно
- Достоинства:
- Вроде нормально
- Недостатки:
- Немогу разобраться чтобы камера записывала видео на карту памяти, без прерывно
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA
Камера подключилась к вайфаю легко, пока вставили ее в патрон для лампочки в квартире, изучаем возможности. Собираемся потом повесить в парадной опять же вместо лампочки, так как у нас большие проблемы там, завелись наркоманы...
- Достоинства:
- Недорого, не нужно сверлить, делать проводку и т.д. Приложение понятное.
- Недостатки:
- Пока не обнаружены.
- Продавец KWAINA
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET
За свою ціну, чудово працює.
- игор м***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Нормально работает
- Достоинства:
- Работает на свою цену!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Працює, но не підключається до телефона. Що айфон , що до андроїда вона не підключається. Постійно говоре щось.
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Замовлю ще