Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Детский шезлонг с подушкой и дугой укачивающий центр для новорожденных детей детское кресло Colombokid качель кресо Colombokid черный в клеточку (BL-B)

• Алла О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Купили не було ще місяця, зараз вже майже чотири і це найкраща покупка. Дитинка гуляє сама, а у нас вільні руки.

• Віта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Класна штука дитині сподобалася .

• Продавец  FlamesShop

Нам дуже приємно, що товар виправдав Ваші очікування. Ваш відгук допоможе іншим покупцям швидше прийняти правильне рішення та переконатися в якості цього товару.

• Дар'я С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дитячий шезлонг -супер,рекомендую всім матусям!Якість гарна,дуже класно що він приходить вже зібраний,потрібно тільки одягнути чохол ,дитина в захваті

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Гарна якість, повністю відповідає опису та фото,легко гойдається дитина може сама себе розгойдувати.Відправили в зазначені терміни

Достоинства:
    Гарна якість
    Приємна ціна
    Відповідає опису
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Шезлонг гарний дитина 1.5 місяці добре себе в ньому почуває, для того щоб зробити якусь домашню роботу або спокійно поїсти саме те) Шезлонг невеликий компактний

Достоинства:
    Якісна тканина, стійка конструкція, компактний, легкий
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Євген Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Шезлонг гарний, дитині сподобався. Він може сам в ньому себе качати. Зроблений з добрих матеріалів, для 2 місяців дитині як раз повністю підходить

Достоинства:
    підійшов
    Недостатки:
    поки не виявили
  • Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дуже задоволена дякую за швидку відправку

Достоинства:
    Легка
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Шезлонг дуже якісний, підходить навіть для найменших. Ми придбали для дитини, якій щойно виповнився 1 місяць. Положення малюка правильне і надійне. Подобається, що дуга з іграшками знімається і прикріпити її можна на різній висоті шезлонгу за рахунок гнучкості дуги.

Достоинства:
    Надійність, зручність, якість, ціна
    Недостатки:
    Немає.
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Шезлонг дуже класний нам зайшов, малечі подобається