Отзывы покупателей о Детский шезлонг укачивающий центр для новорожденных детей детское кресло Colombokid качель кресо Colombokid серый в клеточку (GR-B)

Оценка пользователей 4.84/5
  • Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Якісний шезлонг. Комфортний у використанні.

Достоинства:
    Зручний, легкий.
    • Продавец  FlamesShop

Раді, що ви залишились задоволені покупкою. Та дякуємо за ваш відгук, ваш досвід користування дуже корисний та допоможе майбутнім покупцям зробити правильний вибір.

• Віталій С***

На подарунок

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Класна річ, дійсно. Малюк гойдається та засинає.

• Міра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Хорошая покупка, я довольна. Теперь руки хоть немного отдохнут.

Достоинства:
    качественна ткань. Недорогой
  • Едуард Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Шезлонг зручний для дитини, можу рекомендувати.

Недостатки:
    не знайшов
  • Агата М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

шезлонг супер , стійкий, дитині бавиться

Достоинства:
    якість та вартість
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Нашому малюку місяць ,вже два тижні користуємось шизлонгом, дуже подобається і дитині і нам.Дякуємо.

Достоинства:
    Дитина вибирає більше шизлонг ,ніж заколисуальний центр.
    Недостатки:
    Пока немає
  • Любовь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Я лишилась не задоволена,шезлонг прийшов в такому стані ніби вже був у використанні, я написала в чат ,надіслала фото ,мені поки не відповіли.Дуже не приємно

• Продавец  FlamesShop

Добрий день. Менеджер відповідає з 9-00 -18-00 ,ви звернулися поза робочим чатом. Надали відповідь в чат в робочий час. Ми продаємо тільки нові товари які не були у використанні. Запропонували вам зробити повернення, якщо товар вас не влаштовує

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Шезлонг просто чудовий. Дитині дуже подобається і в мами хоча б на трохи вільні руки. Окрема подяка продавцю. Шезлонг приїхав без іграшок, зв'язались з продавцем і швидко вирішили проблему, відправивши іграшки)

Достоинства:
    Легка конструкція, дитині дуже подобається.
  • Любов Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

класна штука, дитині подобається і мамі легше. але не залишайте на одинці, бо дитинка може нахилитись головою в низ, і ставте ту штучку/іграшку

• Світлана К***

Швидко відправили ,хороша якість) Дитині зайшло

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Шезлонг чудовий.Малюку комфортно в ньому сидіти та самостійно себе розгойдувати.Легенький.Приїхав добре запакований та в повній комплектації.

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Відмінне крісло-не велике-зручне-комфортне, рекомендую!Гарний магазин, все чітко, швидко ввічливо -було приємно купувати))))

• Нина П***

Все добре, дякую

• Эвелина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Рекомендую .Отримали дуже швидко. Якість за таку вартість топ.

• Продавец  FlamesShop

Дякую Вам за відгук. Дуже раді, що вам сподобався наш шезлонг . Ваш відгук та досвід користування дуже корисний для майбутніх покупців , та допоможе зробити правильний вибір.

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дитина заснула через 10 хвилин, а в мене тепер вільні руки. Тканина приємна, є іграшки для малюка.

• Продавец  FlamesShop

Доброго дня. Анна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого шезлонгу. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Інна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Качаючий механізм допомагає заспокоїти дитину, а приємний на дотик матеріал не подразнює шкіру.

• Продавец  FlamesShop

Доброго дня. Інна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого шезлонгу. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

чудове рішення для комфортного відпочинку малюка. Завдяки м'якому матрацу та зручній подушці дитина почувається затишно

• Продавец  FlamesShop

Доброго дня. Станіслав. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого шезлонгу. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

справжній порятунок для батьків! Завдяки м'якому матрацику та зручній подушці малюк комфортно відпочиває, а функція заколисування допомагає швидко заспокоїти дитину.