- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Якісний шезлонг. Комфортний у використанні.
- Достоинства:
- Зручний, легкий.
- Продавец FlamesShop
Раді, що ви залишились задоволені покупкою. Та дякуємо за ваш відгук, ваш досвід користування дуже корисний та допоможе майбутнім покупцям зробити правильний вибір.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
На подарунок
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Класна річ, дійсно. Малюк гойдається та засинає.
- Міра К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Хорошая покупка, я довольна. Теперь руки хоть немного отдохнут.
- Достоинства:
- качественна ткань. Недорогой
- Едуард Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Шезлонг зручний для дитини, можу рекомендувати.
- Недостатки:
- не знайшов
- Агата М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
шезлонг супер , стійкий, дитині бавиться
- Достоинства:
- якість та вартість
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Нашому малюку місяць ,вже два тижні користуємось шизлонгом, дуже подобається і дитині і нам.Дякуємо.
- Достоинства:
- Дитина вибирає більше шизлонг ,ніж заколисуальний центр.
- Недостатки:
- Пока немає
- Любовь С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Я лишилась не задоволена,шезлонг прийшов в такому стані ніби вже був у використанні, я написала в чат ,надіслала фото ,мені поки не відповіли.Дуже не приємно
- Продавец FlamesShop
Добрий день. Менеджер відповідає з 9-00 -18-00 ,ви звернулися поза робочим чатом. Надали відповідь в чат в робочий час. Ми продаємо тільки нові товари які не були у використанні. Запропонували вам зробити повернення, якщо товар вас не влаштовує
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Шезлонг просто чудовий. Дитині дуже подобається і в мами хоча б на трохи вільні руки. Окрема подяка продавцю. Шезлонг приїхав без іграшок, зв'язались з продавцем і швидко вирішили проблему, відправивши іграшки)
- Достоинства:
- Легка конструкція, дитині дуже подобається.
- Любов Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
класна штука, дитині подобається і мамі легше. але не залишайте на одинці, бо дитинка може нахилитись головою в низ, і ставте ту штучку/іграшку
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Швидко відправили ,хороша якість) Дитині зайшло
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Шезлонг чудовий.Малюку комфортно в ньому сидіти та самостійно себе розгойдувати.Легенький.Приїхав добре запакований та в повній комплектації.
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Відмінне крісло-не велике-зручне-комфортне, рекомендую!Гарний магазин, все чітко, швидко ввічливо -було приємно купувати))))
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Все добре, дякую
- Эвелина В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Рекомендую .Отримали дуже швидко. Якість за таку вартість топ.
- Продавец FlamesShop
Дякую Вам за відгук. Дуже раді, що вам сподобався наш шезлонг . Ваш відгук та досвід користування дуже корисний для майбутніх покупців , та допоможе зробити правильний вибір.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дитина заснула через 10 хвилин, а в мене тепер вільні руки. Тканина приємна, є іграшки для малюка.
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Анна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого шезлонгу. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Качаючий механізм допомагає заспокоїти дитину, а приємний на дотик матеріал не подразнює шкіру.
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Інна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого шезлонгу. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
чудове рішення для комфортного відпочинку малюка. Завдяки м'якому матрацу та зручній подушці дитина почувається затишно
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Станіслав. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого шезлонгу. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
справжній порятунок для батьків! Завдяки м'якому матрацику та зручній подушці малюк комфортно відпочиває, а функція заколисування допомагає швидко заспокоїти дитину.