Отзывы покупателей о Умная Wi-Fi-розетка Smart Tuya с таймером
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Чудова річ.
- Достоинства:
- Вигідно
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Працює добре
- Достоинства:
- Маленька
- Василь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все супер, працює! Підключається швидко через додаток, включається та відключається без проблем. Особливо зручним є те, що можна виставити таймер о котрій розетці включатись, виключатись, та на який час
- Достоинства:
- Можна керувати через додаток, є таймер
- Недостатки:
- Не виявив
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Чудовий пристрій, надійно працює, рекомендую
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Швидко відправили.Розетка працює.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Купили 2 такі розетки на фільтр для басейну та вуличне освітлення. Дуже зручно, оскільки можна виставляти режим та таймер роботи. Все дуже легко і просто. Працює без нарікань)
- Достоинства:
- Зручно, економічно
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все працює, легко підключитись, швидка доставка
- Наталя З***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Розетки якісні, недоліків не виявлено. Уважні продавці допомогли з налаштуванням. Рекомендую цей товар.
- Ваня Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Розетками задоволений, в додатку виставив нічний тариф, на бойлер і зарядну станцію.
- Достоинства:
- Контроль через додаток
- Недостатки:
- Не виявив
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Заявлені функції виконує. Дає змогу вмикати бойлер до повернення з дачі. Другу таку ж придбала для вмикання кондиціонера. Поки що нарікань немає.
- Достоинства:
- Інтуїтивно зрозумілі встановлення і первісні налаштування
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Купували під бойлер, чудово підійшла. Легка у використанні, виконує свої функції. Дуже задоволені.
- Достоинства:
- Легка у використанні
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Товар відповідає заявленому
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Працює безвідмовно. Зручний додаток де можна все налаштувати. Правда довелося погратися з роутером щоб увімкнути 4G
- Достоинства:
- Зручний додаток де можна налаштувати таймер.
- Недостатки:
- Не підтримує 5G
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Розетка чудова , якісна , компактна , я задоволена покупкою
- Достоинства:
- Зручність , не потрібно вставати з ліжка , працює з Сірі
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Пропрацювала 1рік та півтора місяці.
- Достоинства:
- Зручна в користуванні
- Недостатки:
- Ненадійна
- Продавец ShinaBoss
Добрий вечір! На жаль, термін гарантійного обслуговування Вашого замовлення вичерпано, нам дуже прикро.
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Товаром задоволений, працює. Режим роботи виставив, вмикається і вимикається за встановленим графіком.
- Всеволод К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все добре, все працює
- Достоинства:
- Легке налаштування
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все працює чудово. Товаром задоволений.
- Данило Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Работает отлично
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Купувала розетку для підсвітки в теплиці
До інтернету підключилась швидко, стабільно працює.
Є таймер. Зручний додаток для користування.- Достоинства:
- Дистанційне керування, таймер.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Користуюся цією смарт-розеткою вже деякий час і повністю задоволена покупкою. Налаштування зайняло лише кілька хвилин, додаток зрозумілий і працює стабільно. Дуже зручно вмикати та вимикати техніку дистанційно, а також встановлювати розклад роботи. Встановила на бойлер і побачила відчутну економію в рахунку за електрику.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все чудово, працює!
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Користуюся розеткою вже кілька днів і залишився задоволений. Підключення зайняло буквально кілька хвилин: до застосунку додав пристрій до мережі 2.4 ГГц і одразу почав користуватися. Таймер працює точно, тепер бойлер вмикається і вимикається автоматично за розкладом, що дуже зручно.
Окремо сподобалося дистанційне керування зі смартфона — можна перевірити, чи вимкнений прилад, навіть коли вже вийшов з дому. Корпус компактний, тому не перекриває сусідню розетку. За свою ціну це чудове рішення для автоматизації побутових пристроїв. Якщо потрібна проста та функціональна смарт-розетка з таймером, можу сміливо рекомендувати.- Достоинства:
- Простота в користуванні, якісний пластик
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Чудова розетка!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Нікому не рекомендую. Купила 2 таких розетки. Одна взагалі не підключається, інша живе своїм життям. Виключається не по таймеру, а коли захоче. Дуже небезпечно такі розетки залишать без нагляду .
- Продавец ShinaBoss
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, допоможемо Вам розібратися у користуванні товаром або приймемо на гарантійне осблуговування.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Гарно працює, не потрібно ходити, поосто встановили програму і з телефону вкл/викл
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Розеткою задоволені, при підключенні через застосунок не потрібно зайвих дій, все просто та все працює.
- Достоинства:
- Її розміри дозволяють підключити ще щось у подвійну розетку. Фото додаю
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Классная вещь. Легкая в установке. Интерфейс понятный. Подключил через нее кондиционер, включаю, когда еду домой с работы. Приезжаю и дома уже прохладно. Пользуюсь уже месяц. Нареканий нет.
- Недостатки:
- Нет.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Це моя перша смарт-розетка, і враження дуже позитивні. Товар виглядає якісно та акуратно зібраним. Підключення до телефону зайняло буквально кілька хвилин, без жодних труднощів. Додаток інформативний і зручний у користуванні. Загалом покупкою повністю задоволений, можу рекомендувати.
- Достоинства:
- Зручне та стабільне підключення
- Ліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Супер корисна в побуті річ, працює справно, налаштовується легко. Головне - обирати мережу Wi-Fi з 2.4G :)
Будемо до замовляти на інші давайси.- Достоинства:
- Полегшує життя, автоматично працює по годинах, керується зі смартфону.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Працює як треба, підключив до home assistant, одна керує осушувачем повітря, друга духовкою, аби під час відключень світла, та коли мало сонця, не витрачати на них заряд акб
- Достоинства:
- Працює як треба
- Недостатки:
- Не виявив
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Замовляю вдруге. З першою розеткою почало зникати з'єднання, якщо зникає інтернет в квартирі, доводиться видаляти пристрій з додатку та додавати з нуля. Користуюсь обома. Якщо буде необхідність, знову замовлятиму таку ж.
- Достоинства:
- Задовільняє мої потреби
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Задоволений користуванням, вже декілька тижнів відслідковую витрату електроенергії з мого компʼютера та 3д принтера
- Достоинства:
- Ергономічна, зрозумілий застосунок, не люфтить
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Користуюсь 1 місяця , все супер
- Достоинства:
- Легко підключити до телефона
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Розетка працює добре , встановлення просте .Рекомендую .
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
працює відмінно, налаштував швидко,бойлер тепер гріється з 3 до 5 ранку,як раз коли мені і треба. можна подивитися розхід електрики