Отзывы покупателей о Беруши для сна защита от звуков храпа взрывов и выстрелов беруши для стрельбы плавания Pavlysh WG-76

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже комфортні беруші, для поїздок те, що треба.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Для мене не має
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Суперові беруші. Поки що це найкращій варіант для мене. Спати зручно в тих, що з маленькою ніжкою. Не відчуваються. Голова не болить і вуха теж. Лише спокійний сон чи зосередження на роботі. Навіть 10 зірок ставлю))
    Дякую за такий якісний продукт

Достоинства:
    Манюні, не відчуваються, гарно глушать звуки.
    Недостатки:
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Ярослава Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Задоволена берушами на всі 100 відсотків. Вони якісні, дуже зручні, не відчуваються у вухах, буває перевіряю чи є вони чи ні. Забезпечують спокій , тишину і комфорт під час сну. Виняток можливо це вже дуже сильний храп поруч, але я ще не знаходила від цього ніякого засобу. Подобається компактна упаковка для їхнього зберігання, особливо зручно коли їдеш кудись в дорогу. Однозначно рекомендую цих малесеньких охоронців нічного спокою.

Достоинства:
    Дуже зручні, забезпечують тишину і спокій під час сну
    • Продавец  kostor

• Иван У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Зручно, беруші добре глушать звуки

• Діана П***

10/10
    Покупала в тир, задоволена дуже.

• Кристина С***

Відмінна якість товару.

• Карина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Рекомендую! М'які, зручні і чудова шумоізоляція

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Комфортні, не тиснуть, не пропускають шум

• Кирилл В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Якісні та зручні. Добре захищають від шуму. Сон став кращим завдяки ним! Дякую!