- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Супер отлично видно только ночью. Поддерживает даже приставки Денди Сега
Поверял играть можно даже не надо колонки есть встроенный динамик. Спасибо- Достоинства:
- Сун
Добрий день, Віталій)
Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще)
- Генріх С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Гарна якість зображення, просте та зрозуміле налаштування.
Вітаємо, Генріх!
Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Проектор легкий і компактний, зображення досить якісне для домашнього кіно.
Вітаємо, Роман!
Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Ну пацаны, реально крутяк этот товар! Брал на авось, думал фигня, а оно как вляпался — все четко работает, всё понятно и без заморочек. Народ, если хочешь без напрягов, то это именно то, что надо. Живу теперь с кайфом, всё норм, рекомендую, кто шарит!
Ярослав, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Выкинутые деньги лежит с кучей уже купленных проводов адаптеров
Аліна, вітаємо!
Нам прикро, що у Вас виникли труднощі з проектором.
Звертаємо увагу, що замовлення було оформлене близько 8 місяців тому, і за цей час звернень щодо несправності від Вас не надходило.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для перевірки можливості сервісного обслуговування.
Бажаємо гарного вечора!
- Роман Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Такое себе, как писали ниже игрушка для детей, чтобы нормальная картинка была он должен находиться в метре от экрана, нельзя подключить к телефону даже через адаптер, он его просто не видит, он работает только с определёнными моделями телефонов,только флешка, нельзя переключить на 16:9 есть только 4:3, в меню есть 16:9 но он тупо не переключает, может прошивка и поможет, но я не нашёл её.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Игрушка
- Продавец TanSill
Роман, вітаємо!
Нам прикро, що проектор не виправдав ваших очікувань.
Менеджер обов’язково зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб уточнити деталі та допомогти з налаштуванням або запропонувати можливі варіанти вирішення ситуації.
Бажаємо гарного дня!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Проектор класний. Дуже задоволений покупкою!
Станіслав, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Егор К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Зображення чітке, кольори насичені, працює тихо. Для перегляду мультфільмів і фільмів — саме те.
- Продавец TanSill
Добрий день, Егор) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Зручний і компактний, під’єдную через HDMI — усе працює чудово.
- Продавец TanSill
Добрий день, Вікторія) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Зі мною так ніхто і не зв'язався,на мій відгук,я так розумію гроші мені не повернуть.Магазин красиво відповідає у відповідях на відгук,але по факту. З покупцями ніхто не зв'язується. Нічого не берить в цього продавця. Нуль реакції та брехлива реклама.
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Сам пристрій недолік
- Продавец TanSill
Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук.
Щиро шкода, що у вас виникли неприємності з товаром. Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
Не хвилюйтесь ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Чудовий проектор для домашнього використання
- Достоинства:
- Гарно працює через hdmi
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Пульт не працює. Роздільна здатність 300 Х 400, а не які 4 К, як у Вас зазначено у характеристиках. Це дитяча іграшка для 2 років. Нічого не видно, просто я була в шоці, що купила. Я просто витратила гроші за товар, який не має даже ознак проектора. Повернить гроші, як вам повернути цей іграшковий пристрій? Буду скаржитись на розетку, це обман. Перший раз у житті мене так обдурили. Купила для офісу, презентація слайдів, а виявилось, що купила пшик.Повернить гроші. Напишить як повернути витрачені дарма гроші?
- Достоинства:
- жодних
- Недостатки:
- Весь цей проектор і є недоліком!!!
- Продавец TanSill
Доброго дня, Наталія! Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволеними нашим сервісом.
Уже зв’язуємось із вами для вирішення даної ситуації
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Не працює пульт
- Продавец TanSill
Доброго дня, Олександр! Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Уже зв’язуємось із вами для вирішення даної ситуації
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Не возможно подключить IPhone
- Достоинства:
- Не возможно подключить IPhone
- Недостатки:
- Выкинутые деньги
- Ярослав С***
Вы так отвечать и не собираетесь?
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Хочемо уточнити, що для підключення iPhone до проектора потрібен спеціальний адаптер — Lightning to HDMI. Без цього адаптера підключення напряму дійсно неможливе, це особливість самого проектора та Apple.
Ми готові надати додаткові рекомендації, щоб допомогти вам успішно підключити телефон.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Невозможно подключить к телефону с андроидом
Вітаємо!
Щоб підключити телефон з Android до проектора, вам знадобиться спеціальний адаптер, який перетворює USB-C або micro USB (залежно від моделі вашого телефону) на HDMI. Зазвичай такий адаптер можна придбати в магазинах електроніки. Після підключення ви зможете без проблем транслювати контент зі свого телефону на великий екран.