- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen
Това для малечі супер
- Достоинства:
- Легкій використанні
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що товар вам сподобався та залишив позитивні враження. Будемо щиро вдячні за вашу рекомендацію — це дуже важливо для нас.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Gelen
Дитина зацікавилась шкарпетками на 5 хвилин, далі почала просто ігнорувати. Браслетики на дуже тендітні зап'ястя, в 5 місяців були впритик, на них навіть не звернула увагу.
Купила їх щоб стимулювати контакт "рука-нога", але і без них дитина засвоїла цю навичку.- Достоинства:
- Цікава задумка, просто не для моєї дитини
- Недостатки:
- Якість виробу бажає бути кращою
- Продавец Gelen
Дякуємо за ваш відгук і детальний опис
Шкода, що товар не повністю виправдав очікування. Даний набір є розвиваючим аксесуаром, ефект від якого може відрізнятися залежно від інтересу та віку дитини.
Дякуємо, що поділилися досвідом — це важливо для інших покупців.
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen
Купувала для двомісячного немовля. Розмір браслетів під його ручки підійшов. Шкарпеткі завеликі. Звук брязкалець м'який приємний.
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що набір підійшов малюку та вам сподобався звук брязкалець
Щодо розміру — так, браслетики та шкарпетки мають універсальний розмір, тому можуть по-різному сідати залежно від віку дитини.
Дякуємо, що поділилися досвідом
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen
Набор никакой, погремушки ужасные. Качество плохое
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що набір брязкалець вас розчарував і якість виявилася нижчою, ніж очікувалося — ми розуміємо, наскільки це важливо для іграшок малюка.
Ви можете звернутися до наших менеджерів у чаті магазину — ми швидко допоможемо вирішити цю проблему на вашу користь.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen
Дитині сподобалось :)
- Анастасія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen
Яскраві та гарні іграшки
- Достоинства:
- Яскраві
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen
Дитині брязкальця сподобалися, одразу зацікавилася.
Яскаві кольори, якість хороша.
Замовлення приїхало швидко, дякую магазину за таке гарне обслуговування клієнтів.- Достоинства:
- матеріал