- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Голубой
Купили дитячий пісуар, але дуже розчаровані — щойно прийшли додому і при першому відкриванні кришка просто зламалася. Навіть не встигли скористатися жодного разу.
Для такого товару це критично, адже герметичність і надійність — головне. Виглядає гарно, але якість пластику та механізму дуже слабка.
не рекомендую !- Недостатки:
- кришка
- Крістіна
Проблему вирішили, кошти повернули. Дякую.
- Дар'я І***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Голубой
Продавець швидко відправив товар. Дитині сподообався пісуар, швидко приловчилися до нього, дуже зручно в подорожі і просто на кожен день, коли дитина вчиться ходити без підгузка. Навіть при закритті верхньої пружини іноді підтікає, якщо покласти в горизонтальне положення, але не завжди, не зрозуміло від чого то залежить, тому краще носити вертикально або при першій можливості виливати зміст. Найголовніше, від нього немає запаху.
- Достоинства:
- Швидка відправка, зручно користуватися пісуаром, сину сподобався
- Недостатки:
- Навіть при закриванні верхньої пружини в горизонтальному положенні може підтікати
- Продавец Gelen
Добрий день, Дар'я! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Будемо раді бачити Вас знову — гарного Вам дня і лише вдалих покупок!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Голубой
Доброго дня , отримала товар сьогодні , швидка доставка з виду товар супер , але вже при перших відкриттях , ламається кришка , і це тільки один день , за тиждень напевно вже не буде взагалі її .
- Недостатки:
- Кришка
- Лобанова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Голубой
Замовила цей пісуар синові. Йому він дуже сподобався. Їм зручно та цікаво користуватись. Дуже гарна ціна за такий класний девайс. Завжди його беремо на прогулянку з собою
- Достоинства:
- Якість, ціна, дизайн
- Недостатки:
- Не помітила
- Лобанова Т***
Невеликий апдейт: наш пісуар все ж таки трошки підтікає, якщо його класти в сумку (тобто якщо він не стоїть вертикально)
- Лобанова Т***
Виявилось, що я просто неправильно закривала пісуар. Треба було закручувати верхній елемент з пружиною після користуванням.
- Інга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Голубой
Дякую за співпрацю,товар отримали,будемо тестувати
- Достоинства:
- Невеликий розмір,можливість носити із собою
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Голубой
Супер аксесуар, без якого ми з синочком на вулицю не виходимо)) Дуже корисна річ, ми використовуємо коли гуляємо на дитячому майданчику, коли їдемо в машині, пісуар дуже спрощує життя!
- Достоинства:
- Якісний пластик, міцний
- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ly_Da
Дуже чудова річ!!!
- Достоинства:
- Дитині зручно.
- Продавец Ly_Da
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку товару )))