Отзывы покупателей о Ортопедическая подушка для сна Vilena Комфортная, с эффектом памяти CMP004

Оценка пользователей 4.33/5
  • Соломія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Довго шукала хорошу подушку та вирішила взяти цю. Різницю відчула вже після першої ночі – шия нарешті нормально відпочиває та не болить після сну, голова не затікає. Має два положення для сну: одна сторона для сну на спині, а інша – для тих, хто спить на боці. Завдяки різним вигинам шия завжди в комфортному положенні.
    Матеріал якісний та дихає, тому комфортно на ній спати. Загалом дуже задоволена, нарешті прокидаюся без дискомфорту.

Достоинства:
    Наявність двох положень сну, добре підтримує шию та голову, якість матеріалів
    Недостатки:
    Не знайшла

Доброго дня! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Кульба А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Після придбання цієї подушки мій сон став набагато комфортнішим. Вона адаптується до форми голови, забезпечуючи оптимальну підтримку. Матеріал приємний на дотик, а знімний чохол легко прати. Відмінний вибір для тих, хто шукає якісну ортопедичну подушку.

Достоинства:
    Якість матеріалів, зручність.
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час та поділись враженнями від придбаного товару.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Трохи жосткувата в порівнянні з іншими подушками. Враховуйте це.

Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар, а також за те, що поділились своїми враженнями.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33x50

Очень жаль, что не консультируют, не пишут реалий. На мои 52 кг подушка-кирпич. Весила бы 65, подушка от этого более подходящей не стала бы. Не вижу "памяти", к сожалению, пользоваться не могу. То есть деньги уплачены, но ты без подушки. Вывод: нужна мягкая подушка, а не щеку выламывать.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не для меня. Оказалась кирпичем. Невозможно пользоваться.

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук. Шкода, що Ви не користуєтесь придбаним товаром. Можливо, Вам би більше підійшла подушка Andersen Double Magic, вона відноситься до класу м'яких подушок.

• Юрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33x50

В цілому подушкою задоволений, але іноді бувають моменти коли ставиш подушку так, щоб спати на спині, а посеред ночі перевертаєшся і спиш на боку не на тій стороні або навпаки і вранці після такого сну трапеція болить так сильно, наче всю ніч я її хардкорно тренував у залі. Вже двічі так просинався і відчуття неприємні, відновлення після такого не менше 2 діб і сплю я в цей час на іншій подушці.

Достоинства:
    Комфортна
    Недостатки:
    Якщо не крутитись

Доброго дня, Юрій! Дякуємо Вам за покупку. Шкода, що у Вас склалося таке враження про подушку.

• Николай Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33x50

Першою дуже задоволені,друга гроші на вітер.

Достоинства:
    Купляли вже другу подушку,першої дуже задоволені,а друга по наповненню як би інша,дуже тверда і жорстка і по вазі важча,спиш як на камінці.Продавець каже що нічого незмінили,але по факту це не так.Обміняти подушку кажуть що не можливо.

Доброго дня, Микола! Виробник справді не вносив жодних змін у виробництво даних подушок. Проте, відчуття під час сну на новій подушці часто не такі, як на подушці, яка вже деякий час використовується. З часом подушка стає мʼякшою. Тому з нещодавно купленою подушкою за якийсь час будуть такі ж відчуття.

• Елена К***

Рекомендую

Достоинства:
    Купила четыре года назад. Пожалела только о том, что раньше этого не сделала. Моя любимая подушка.
    Недостатки:
    Не выявила

Доброго дня, Олена! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Татьяна И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Моя первая ортопедическая подушка. Очень удобная, сначала вроде бы твердая, но потом привыкаешь.

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:

Доброго дня, Тетяна! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Тамара М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33x50

Удобная, качественная , сплю на ней уже больше 5 лет...

Доброго дня, Тамара! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Уже 2я подушка от этого бренда, в этот раз решил взять покрупнее. Прошлой уже 3 года стала чуть дубовее и пожелтела пена. Подошла почти в притык, т.к. довольно таки высокая и почти не проминается при нагрузке. Подошла только для сна на боку, хотя возможно это индивидуально.
    По сравнению с аналогом от Sonex твердее и тяжелее раза в 2, но и не теряет форму со временем, а sonex спустя год прогнулся в центре. Покупкой в целом доволен.

Достоинства:
    Качество, долговечность
    Недостатки:
    Возможно цена

Доброго дня, Денис! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

твердувата, але це індивідуально. Жінці підійшла ідеально дуже задоволена. Спить добре..))

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, упаковка
    Недостатки:
    не має

Доброго дня, В'ячеслав! Дякуємо за гарний відгук щодо нашого товару. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Брала для себя. Девушка, рост средний. Высокая подушка. На спине спать невозможно, затекает шея, на боку ещё сносно. Подушка тяжелая. Никакой «memory» нету )) Ни к чему она не адаптируется.
    Скорее всего подойдет крупному мужчине.

Доброго дня, Марія! Дякуємо Вам за покупку. Шкода, що у Вас склалося таке враження про подушку. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожного людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Денис Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Отвратительные!! Спать невозможно, еще и купил сразу 2, шея наоборот болит от них и голова, не советую

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Невозможно спать на них

Доброго дня, Денис!. Дякуємо Вам за відгук. Шкода, що у Вас склалося таке враження про подушку. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожного людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Повелся на маркетинг, ничего ортопедического в ней нету. На высокой стороне спать можно на боку хорошо но когда лежишь на спине потом больно. Вторая сторона нормальная. Она здоровенная, ты лежишь на краю и по началу ноги даже касались края кровати

Достоинства:
    Мягкая
    Недостатки:
    Большая, наволочки, на упаковке не заявлена "ортопедичность".
  • евгений ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Привыкать не пришлось,т.к. спал на такой же подушке,(дормео)Эта удобнее и качественнее.Главное,что высота-13см,на боку спать удобнее.

Достоинства:
    без запаха,высокая,нормальная твердость.с памятью.
    Недостатки:
    пока не заметил
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spine&Foot

Очень удобная подушка, вискоэластик с эффектом памяти полностью выполняет свою функцию, очень комфортна для сна.

• Сергей Б***

Никакого запаха нет.

• Евгений Е***

Отличная, мягкая подушка. Удобно спать

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Для мене зависока, хоча на упаковці жіноче фото. Спить чоловік. Не можу зрозуміти, чому такі дорогі чохли, адже якість матеріалу у них не дуже хороша. Складно надягати чохол, боюся порвати подушку і блискавку. На старій подушці є тоненький трикотажний незнімний чохол - не дуже впливає на собівартість, але дуже зручно одягати чохол, бо подушка не прилипає до трикотажної наволочки.

Достоинства:
    Анатомічна
    Недостатки:
    Для мене зависока, важка, складно одягати чохол
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Отличная подушка. Пользуюсь ею уже 7 лет. Недавно жене такую же купил потому, что устал за неё бороться. За 7 лет использования пожелтела сама подушка и наволочка не такая белая. По свойствам новая подушка ощущается плотнее, но и старая не кажется устаревшей. На ней всё так же приятно спать.

Достоинства:
    Удобная, качественная, долговечная.
    Недостатки:
    Не выявлено.
  • Ирина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Заказ сделан 11.12.21 и оплачен онлайн. С этого момента до сегодня заказ в статусе комплектации! В чем причина? Ориентировочно доставка была на 15.12.

Достоинства:
    Пока не понимаю
    Недостатки:
    Не получила заказ
    • Виктория

Получили, и когда?

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Хорошая подушка, никаких запахов после распаковки нету, как писали ниже. Качественно сделана.

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

По первым ощущениям - бомба-)
    Очень приятная, пластилинообразная подушка. Голову положил и сразу проваливаешься в сон не ворочаясь перед этим.
    Очень хорошо поддерживает шею. Реально эффективно расслабляет.
    Надеюсь этот "эффект пластилиновости" не пропадёт через пару месяцев, как тут некоторые писали в комментах... Посмотрим.
    Ну и да. На подушку 40х60 надо брать наволочку 50х70.
    Собственно всё.
    На данный момент, после недели "стажа", однозначно рекомендую к покупке.+

Достоинства:
    Тактильные ощущения, здоровое расслабление, хороший сон
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Ольга В***

Пожалуйста, подскажите артикул наволочки?

• Валерий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушка просто СУПЕР! Після тижня користування наполовину зменшились болі в спині! Рекомендую!

Достоинства:
    Просто супер!
    Недостатки:
    Ціна зависока.
  • Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Это подушка для меня - спасение! Перестали беспокоить постоянные боли в шее. Сон - качественный! На утро - ощущения отдохнувшего здорового человека!

Недостатки:
    Цена высокая
  • Кальнишевский М***

Покупкою дуже задоволений.

Достоинства:
    Гарна якість, Дуже зручно спати
  • Катана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Очень необычно и непривычно на ней спать) Пользуюсь уже неделю, пока непонятно помогает или нет, но хуже точно не стало.

Достоинства:
    Хорошее качество, достойная упаковка. Подушка была абсолютно без запаха, не смотря на предупреждение на упаковке.
    Недостатки:
    Дорого)
  • Едуард

Що ж. Є що написати.
    За тиждень до купівлі подушки Андерсен я купив топпер Андерсен. Топпер, як і подушка також повністю з віскоеластику 45кг/м3.
    Топпер купляв не в Розетці.
    Причини купівлі подушки - висота валів: 13/10, та ім'я виробника. Топпер - дуже дуже якісний та комфортний!
    Таким чином маю топпер меморі Андерсен та подушку меморі Андерсен.
    Різниця наступна:
    Топпер - 100 % Данія (жодного слова українською). Дуже комфортний. Жодного запаху!
    Подушка - виробництво Україна (якесь дочірнє підприємство шолє). Тверда як камінь. Воняє.
    Чому виробництво Україна так відрізняється від Данії - не знаю. Дивно і все.
    Матрас 160х200 - 8100грн.
    Подушка 60х40 - 1350грн.
    Тобто відносно матрасу вартість подушки досить значна.
    Невже не можна просто дотриматись технології??? 100%, що піну в Україні не виробляють, просто повинні нарізати, пакувати в наволочки та коробки. Що вони роблять таке, що піна стає твердою, як каменюка та починає воняти - не знаю. Може а подушках і не датський віскоеластик. Я не впевнений, що це оригінальна піна.

Достоинства:
    Гарна форма та коробочка. Для чоловіка стандартний розмір 11/9 не підходить, а 13/10 - ок! Виконано все нібито акуратно.
    Недостатки:
    Все інше: твердість, запах.
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Приобрели вторую подушку! Качество отменное!
    Спасибо розетке за быструю доставку.

Достоинства:
    Ортопедические свойства
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

На проблемный позвоночник подошла хорошо, но более удобный большой валик (видимо ошиблась с высотой). Вторую подушку будем заказывать с наволочкой ( аксессуары)

Достоинства:
    Ортопедический эффект
  • Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 33x50

Твёрдая, неудобно на ней спать вообще. Мне не подошла

• Завгородняя С***

Отличная подушка

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Якщо ви як я любите підкладувати руку під подушку і більше ніяк, то навіть не дивіться її , рука від такого затерпає. Тому після покупки я в першу же ніч повернувся до старої класичної подушки.

Достоинства:
    Дійсно держить форму.
    Недостатки:
    Трішки порвався матеріал в середині в перший день.
    • Дмитрий

Це робити протипоказано при використанні ортопедичних подушок

• Тетяна Л***

Чудова подушка.
    Використовую вже майже місяць, за цей час жодних нарікань. Без будь-якого запаху.
    Враховуючи біль в шиї (остеохондроз)звикала до неї декілька днів,потім дуже полюбила, адже біль в шиї значно зменшився. Плануємо ще одну таку придбати.

Достоинства:
    Зручна
  • Алексей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Ну таке... Подушка как подушка. Ожидал большего.

Достоинства:
    Особо никаких
    Недостатки:
    Нужно долго привыкать, запах.
  • Бижко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Покупали 1 штуку на пробу.
    Подушка нам понравилась и подошла.
    Хотим заказать еще одну. Но платить почти вдвое дороже мы не хотим и не будем.
    Товарищ продавец / производитель (Украина!!!) Пересмотрите пожалуйста цену. Сырьё дорожает, это все понимают, но не на 70% же.
    Это бизнес по Украински?

Достоинства:
    Качественный продукт
    Недостатки:
    Цена заоблачная!!!
    • Lin O***

Да просто возьми такую же другого производителя, они же материал этот мемори фоам все берут с одного завода, это все одно и то же, бери те что дешевле!