- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже крута комунікація. Прийшли швидко, гарної якості
- Ірина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хороші пакети, зробила з ними банк молока, наморозила, легко зробивши вакуум. Компактно зберігаються в морозилці.
Вітаємо, Ірино!
Дякуємо за ваш відгук і детальний опис використання. Раді чути, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA, 150 ml (30 шт.) допомогли вам зручно сформувати банк молока, легко створити вакуум і компактно зберігати все в морозильній камері. Саме для такого практичного та безпечного зберігання вони й створені.
Дякуємо за довіру та бажаємо вам і малюку здоров’я
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хорошої якості,стерелизовані,одразу наливати молоко і в морозилку,дуже зручно
- Достоинства:
- Стерильність
- Недостатки:
Вітаємо, Олено!
Дякуємо за ваш відгук Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA вам сподобались і виявилися зручними у використанні. Приємно чути, що ви оцінили стерильність і можливість одразу наповнювати та зберігати молоко в морозильнику без зайвих клопотів.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Зручні у використанні
Вітаємо, Наталіє!
Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що пакети MISUTA зручні у використанні та добре вам підійшли. Нехай користування буде комфортним і надалі.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Норм
Вітаємо, Наталіє!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що пакети вам підійшли, вони дійсно добре себе показують у щоденному використанні: безпечний матеріал, надійна герметичність і зручність у заморозці та зберіганні.
Якщо виникнуть додаткові питання чи потребуєте рекомендацій — ми завжди поруч.
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дякую, все сподобалося
- Достоинства:
- Швидке оформлення, якісний товар
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Анастасіє.
Дуже приємно, що пакети для зберігання молока вам сподобалися. Це справді зручне та безпечне рішення для мам — герметичні, стерильні та сертифіковані пакети забезпечують надійне зберігання молока без ризику протікання. Дякуємо, що обрали нас!
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все чудово, товар якісний, швидко прийшов, рекомендую для замовлення!
Вітаємо, Анно!
Щиро дякуємо за чудовий відгук. Приємно знати, що пакети для зберігання молока виправдали ваші очікування і швидко дісталися до вас. Ваша рекомендація для нас дуже цінна!
- Демьянчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Відповідає опису. Хороші пакети. Беру не перший раз.
Вітаємо, Мирославо!
Дякуємо, що поділилися враженнями Нам приємно, що пакети повністю виправдовують очікування і ви повертаєтесь до них знову. Це найкращий показник якості.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хороші пакети, якісні. Нічого не протікає
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- нема
- Продавец DZYGARI
Дякуємо за ваш відгук, Ольго!
Ми раді, що пакети для зберігання грудного молока виправдали ваші очікування та забезпечили надійність і комфорт.
Нехай усе буде легко та зручно у щоденному догляді за малюком!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дякую, все швидко прийшло, ціна відповідає якості.
Зручні у використанні- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Ірино! Щиро дякуємо за відгук. Рада, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали ваші очікування — практичні, зручні й надійні у використанні.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Якісні.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися відгуком. Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA вам сподобались — вони дійсно якісні, герметичні та сертифіковані для безпечного використання.
- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Міцні. Застібка гарно тримає. Зручні у використанні. Продавці швидко зв'язалися, та відправили! Все супер.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Іване! Щиро дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали очікування — вони справді щільні, герметичні та зручні в щоденному використанні. Дякуємо, що обрали нас!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Якісний матеріал, міцний, зручна застібка. За потреби замовлю ще)) Дякую
Вітаємо, Ірино!
Дуже дякуємо за чудовий відгук Нам приємно, що пакети для зберігання MISUTA вам сподобались — і міцністю, і зручною застібкою, і загальною якістю.
Ці дрібниці справді мають значення, коли йдеться про комфорт мами та безпеку малюка Якщо виникне потреба — із радістю будемо чекати вас знову в DZYGARI!
- Заріцька І***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все як заявлено продавцем!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Якісні пакети, зручно зберігати
Вітаємо, Анно!
Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що пакети дійсно якісні та зручні для зберігання молока.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Товар гарної якості.
Все прийшло вчасно.
Дякую- Недостатки:
Вітаємо, Олено!
Щиро дякуємо за ваш відгук Нам приємно знати, що товар вам сподобався, а доставка пройшла без затримок. Завжди раді бути корисними й дбати про ваш комфорт
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакетики дуже якісні, як за свою вартість. Запахів зайвих немає, тримають молочко гарно.
Вітаємо, Любове!
Щиро дякуємо вам за відгук і довіру до нашої продукції. Раді чути, що пакети для зберігання грудного молока виправдали ваші очікування — якість, безпечність і зручність для нас завжди у пріоритеті. Нехай користування буде лише приємним і зручним!
З повагою, команда DZYGARI
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
пакети якісні, подвійна зіп застібка надійно тримає молочко
Вітаємо, Анно!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA вам підійшли, а подвійна зіп-застібка забезпечила зручність і надійне зберігання. Нехай користування нашою продукцією приносить лише позитивний досвід!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
пакетики виявиилсь дуже класними за свою ціну. Купила просто до комплекту з аспіратором на тест і лишилась задоволена. Буде купувати ще.
Вітаємо, Юліє!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що пакети для зберігання грудного молока вас приємно здивували і стали вдалим доповненням до покупки. Будемо раді новим замовленням!
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
все супер, пакети без запахів зайвий та дійсно хороші
Вітаємо, Вікторе!
Дякуємо за стислий і чесний відгук
Приємно знати, що пакети виправдали очікування та підійшли за всіма параметрами.
Старатимемось і надалі тримати якість на високому рівні
З повагою,
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакети приємні, міцні, з морозилки дістали, рзморозили, все добре.
Вітаємо, Сергію!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що пакети для зберігання грудного молока виявились міцними та зручними у використанні.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Гарний товар за розумні кошти. Пакетики саме 150 мл. вистачає мені на 1 зціджування. Запахів сторонні немає, в морозилці показали себе добре. Потім зручо розморожувати в підігрівачу. Я задоволена.
Вітаємо, Ганно!
Щиро дякуємо за такий змістовний і корисний відгук! Дуже раді, що пакети для зберігання грудного молока повністю відповідають вашим очікуванням і зручно служать у щоденному використанні.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
классные пакеты, удобные и цена отличная
Вітаємо, Ольго!
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виявились зручними та доступними за ціною. Нехай вони стануть вам корисним помічником у догляді за малюком.
- Александра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
хороші пакети, хороша ціна. буду брати ще
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Брала раніше дорожчі пакети іншої марки, але вирішила спробувати ці. Ціна доступна під час акції та і кількість не велика. Скажу, що я різниці не помітила в якості. Ці навіть зручніші вийшли бо в них носик для зливу зручний є.
- Достоинства:
- носик для зливу
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Ольго!
Щиро дякуємо за довіру та детальний відгук! Дуже приємно, що пакети для зберігання грудного молока виправдали ваші очікування, а зручний носик став приємною перевагою. Ми раді, що вам вдалося знайти якісний та доступний варіант — це саме те, до чого ми прагнемо у нашій роботі.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
хороші пакети, хороша ціна я задоволена дуже
- Достоинства:
- ціна, без запаху
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Оксано!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно дізнаватися, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали Ваші очікування. Ваші слова — це найкраща нагорода для нас і стимул й надалі забезпечувати якість та доступність продукції.