Отзывы покупателей о Пакеты для хранения грудного молока сертифицированные MISUTA, 150 мл, 30 шт

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже крута комунікація. Прийшли швидко, гарної якості

• Ірина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Хороші пакети, зробила з ними банк молока, наморозила, легко зробивши вакуум. Компактно зберігаються в морозилці.

Вітаємо, Ірино!
      Дякуємо за ваш відгук і детальний опис використання. Раді чути, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA, 150 ml (30 шт.) допомогли вам зручно сформувати банк молока, легко створити вакуум і компактно зберігати все в морозильній камері. Саме для такого практичного та безпечного зберігання вони й створені.

Дякуємо за довіру та бажаємо вам і малюку здоров’я

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Хорошої якості,стерелизовані,одразу наливати молоко і в морозилку,дуже зручно

Достоинства:
    Стерильність

Вітаємо, Олено!
      Дякуємо за ваш відгук Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA вам сподобались і виявилися зручними у використанні. Приємно чути, що ви оцінили стерильність і можливість одразу наповнювати та зберігати молоко в морозильнику без зайвих клопотів.

• Наталія Г***

Зручні у використанні

Вітаємо, Наталіє!
      Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що пакети MISUTA зручні у використанні та добре вам підійшли. Нехай користування буде комфортним і надалі.

• Наталія М***

Норм

Вітаємо, Наталіє!

Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що пакети вам підійшли, вони дійсно добре себе показують у щоденному використанні: безпечний матеріал, надійна герметичність і зручність у заморозці та зберіганні.

Якщо виникнуть додаткові питання чи потребуєте рекомендацій — ми завжди поруч.

• Анастасия О***

Дякую, все сподобалося

Достоинства:
    Швидке оформлення, якісний товар
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Анастасіє.
      Дуже приємно, що пакети для зберігання молока вам сподобалися. Це справді зручне та безпечне рішення для мам — герметичні, стерильні та сертифіковані пакети забезпечують надійне зберігання молока без ризику протікання. Дякуємо, що обрали нас!

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Все чудово, товар якісний, швидко прийшов, рекомендую для замовлення!

Вітаємо, Анно!
      Щиро дякуємо за чудовий відгук. Приємно знати, що пакети для зберігання молока виправдали ваші очікування і швидко дісталися до вас. Ваша рекомендація для нас дуже цінна!

• Демьянчук М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Відповідає опису. Хороші пакети. Беру не перший раз.

Вітаємо, Мирославо!
      Дякуємо, що поділилися враженнями Нам приємно, що пакети повністю виправдовують очікування і ви повертаєтесь до них знову. Це найкращий показник якості.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Хороші пакети, якісні. Нічого не протікає

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  DZYGARI

Дякуємо за ваш відгук, Ольго!
      Ми раді, що пакети для зберігання грудного молока виправдали ваші очікування та забезпечили надійність і комфорт.
      Нехай усе буде легко та зручно у щоденному догляді за малюком!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дякую, все швидко прийшло, ціна відповідає якості.
    Зручні у використанні

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Ірино! Щиро дякуємо за відгук. Рада, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали ваші очікування — практичні, зручні й надійні у використанні.

• Андрій К***

Якісні.

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися відгуком. Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA вам сподобались — вони дійсно якісні, герметичні та сертифіковані для безпечного використання.

• Іван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Міцні. Застібка гарно тримає. Зручні у використанні. Продавці швидко зв'язалися, та відправили! Все супер.

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Іване! Щиро дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали очікування — вони справді щільні, герметичні та зручні в щоденному використанні. Дякуємо, що обрали нас!

• Ірина Б***

Якісний матеріал, міцний, зручна застібка. За потреби замовлю ще)) Дякую

Вітаємо, Ірино!
      Дуже дякуємо за чудовий відгук Нам приємно, що пакети для зберігання MISUTA вам сподобались — і міцністю, і зручною застібкою, і загальною якістю.

Ці дрібниці справді мають значення, коли йдеться про комфорт мами та безпеку малюка Якщо виникне потреба — із радістю будемо чекати вас знову в DZYGARI!

• Заріцька І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Все як заявлено продавцем!

• Анна

Якісні пакети, зручно зберігати

Вітаємо, Анно!
      Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що пакети дійсно якісні та зручні для зберігання молока.

• Олена

Товар гарної якості.
    Все прийшло вчасно.
    Дякую

Вітаємо, Олено!
      Щиро дякуємо за ваш відгук Нам приємно знати, що товар вам сподобався, а доставка пройшла без затримок. Завжди раді бути корисними й дбати про ваш комфорт

• Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Пакетики дуже якісні, як за свою вартість. Запахів зайвих немає, тримають молочко гарно.

Вітаємо, Любове!
      Щиро дякуємо вам за відгук і довіру до нашої продукції. Раді чути, що пакети для зберігання грудного молока виправдали ваші очікування — якість, безпечність і зручність для нас завжди у пріоритеті. Нехай користування буде лише приємним і зручним!
      З повагою, команда DZYGARI

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

пакети якісні, подвійна зіп застібка надійно тримає молочко

Вітаємо, Анно!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA вам підійшли, а подвійна зіп-застібка забезпечила зручність і надійне зберігання. Нехай користування нашою продукцією приносить лише позитивний досвід!

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

пакетики виявиилсь дуже класними за свою ціну. Купила просто до комплекту з аспіратором на тест і лишилась задоволена. Буде купувати ще.

Вітаємо, Юліє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що пакети для зберігання грудного молока вас приємно здивували і стали вдалим доповненням до покупки. Будемо раді новим замовленням!

• Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

все супер, пакети без запахів зайвий та дійсно хороші

Вітаємо, Вікторе!

Дякуємо за стислий і чесний відгук
      Приємно знати, що пакети виправдали очікування та підійшли за всіма параметрами.
      Старатимемось і надалі тримати якість на високому рівні

З повагою,

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Пакети приємні, міцні, з морозилки дістали, рзморозили, все добре.

Вітаємо, Сергію!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що пакети для зберігання грудного молока виявились міцними та зручними у використанні.

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Гарний товар за розумні кошти. Пакетики саме 150 мл. вистачає мені на 1 зціджування. Запахів сторонні немає, в морозилці показали себе добре. Потім зручо розморожувати в підігрівачу. Я задоволена.

Вітаємо, Ганно!
      Щиро дякуємо за такий змістовний і корисний відгук! Дуже раді, що пакети для зберігання грудного молока повністю відповідають вашим очікуванням і зручно служать у щоденному використанні.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

классные пакеты, удобные и цена отличная

Вітаємо, Ольго!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виявились зручними та доступними за ціною. Нехай вони стануть вам корисним помічником у догляді за малюком.

• Александра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

хороші пакети, хороша ціна. буду брати ще

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Брала раніше дорожчі пакети іншої марки, але вирішила спробувати ці. Ціна доступна під час акції та і кількість не велика. Скажу, що я різниці не помітила в якості. Ці навіть зручніші вийшли бо в них носик для зливу зручний є.

Достоинства:
    носик для зливу
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Ольго!
      Щиро дякуємо за довіру та детальний відгук! Дуже приємно, що пакети для зберігання грудного молока виправдали ваші очікування, а зручний носик став приємною перевагою. Ми раді, що вам вдалося знайти якісний та доступний варіант — це саме те, до чого ми прагнемо у нашій роботі.

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

хороші пакети, хороша ціна я задоволена дуже

Достоинства:
    ціна, без запаху
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Оксано!

Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно дізнаватися, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали Ваші очікування. Ваші слова — це найкраща нагорода для нас і стимул й надалі забезпечувати якість та доступність продукції.