Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Набор лайнеров для рисования и графики Chotune водостойкие черные линеры / маркеры / ручки / кисти для детализации и скетчинга (003, 005, 01, 02, 03, 04, 05, 08, 1, 2, 3, BR), 12 шт, бежевый (101654355)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Леся Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

Лайнери гарної якості, але упаковка була пошкоджена.

• Продавец  Darki

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що лайнери вам сподобалися і якість товару виправдала очікування. Вибачте за пошкоджену упаковку — передамо ваш коментар команді для покращення пакування. Бажаємо вам творчого натхнення та приємного малювання!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

Чудовий набір лайнерів. Замовляли для дитини-художника, все в захваті. Швидка доставка.

• Продавец  Darki

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що набір лайнерів сподобався та приніс задоволення маленькому художнику
      Дякуємо за довіру та приємні слова — будемо раді вашим новим замовленням!

• Ника Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

Всі малюють, але хто бере на подарунок - враховуйте, що набір немає ніякого пакування , просто ручки замотані в пупирку

• Продавец  Darki

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися думкою про набір.
      Раді, що ручки подобаються та їх активно використовують для малювання!
      Щиро перепрошуємо за відсутність упаковки для подарунка — ми врахуємо це у майбутніх поставках, щоб зробити продукт більш зручним для подарунків.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

Дуже класні лінери. За такі гроші великий набір і різноманіття просто знахідка. Самі лінері якісні, пишуть чітко. 2 лінера дуже дивної форми (фото прикріпила), їми не користуватимусь, і браш в реалі довший, ніж на фото, але це не проблема.

Достоинства:
    Кількість, якість, ціна
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталія Д***

Класні лайнери. Задоволена. Оперативна доставка

Достоинства:
    Чудовий продукт
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Аристов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

Хорошие лайнеры за свои деньги, советую для скетчей и черчения :)

Достоинства:
    Разнообразие
    Недостатки:
    Пока не находились