- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Juice market
Добре справляється
- Моїсеєнков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Juice market
Гель хороший,але вже другий раз приходить товар з бракованим дозатором,і десь половина або трішки менше геля залишається в пляшечці,яку неможливо використати !(
- Достоинства:
- Хороший гель
- Недостатки:
- Вже не перший раз попадається бракований дозатор:(
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Juice market
Надіслали пустий
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Juice market
В перший день користування гель просто погано видавлювався з помпи і в ньому були наче крупинки (темні), при нанесенні скочувався катишками наче силікон (наносила на чисту і повністю суху шкіру). На другий день замість гелю потекла вода (прикріплю фото з під дозатору), і не з носику дозатору, а з під нього. Більше гель не виходить взагалі. Сроки гідності нормальні, але гроші витрачені на вітер.
- Достоинства:
- Швидко надіслали
- Недостатки:
- Неякісний товар
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Juice market
купляю не перший раз, дієвий засіб.
- Достоинства:
- чудово підсушує підкожні прищі
- Недостатки:
- сушить кожу до лущення, якщо намазати біля прища, а не лише сам прищ
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Juice market
Я не алергик але таке трапилось вперше. Нанесла крем на очищену без кислот і скрабів шкіру, і в тих місцях почало щемити і почервоніло як від опіку. Купила по рекомендації дерматолога. Враження наче кислоту вилили. При тому, що я користуюсь кислотними пілінгами і такого ще не було(останній раз я це робила декілька місяців назад)
- Достоинства:
- Не зможу спробувати
- Недостатки:
- Алергія
- Продавец Juice market
Доброго дня, нам шкода, що так сталося. Дерматокосметика містить специфічні діючі речовини. Почервоніння шкіри є частою побічною реакцією на бензоїл пероксид, особливо на початку використання, яка зазвичай минає самостійно, коли шкіра адаптується. Це може бути пов'язано з його підсушувальними, кератолітичними та антибактеріальними властивостями.
- Олена
Користуюсь бензолом пероксидом вже дуже багато років, але в іншій концентрації - 10%, зараз перейшла на цей препарат 5%, бо хочу меншу концентрацію речовини. Неоднократно отримувала схожий на опіки ефект, але лише у випадку трохи збільшеної кількості або неправильного використання - то шкіру не повністю досушу коли немає часу, то невитримаю час після нанесення і нанесу крем. Тому така реакція на цю речовину можлива. Після такої реакції на декілька днів відмовлялась від використання та рятував гарний поживний крем. І знову користувалась, але дозовано та обережно.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Juice market
Дякую! Гарна якість товару! Швидке обслуговування!