Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Грипсы на велосипед мягкие резиновые ручки на руль грипсы для велосипеда анатомические рокброс грипсы велосипедные ручки рукоятки эргономические антискользящие ROCKBROS Черные 73545

Оценка пользователей 4.82/5
  • Оксана К***

Швидка доставка!
    Товар відповідає опису.
    Покупкою задоволена

• Петро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все супер, майже не відчувається вібрація, достатньо м'які

Недостатки:
    Заглушки не до кінця тримаються
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та за вибір наших грипсів. Раді, що м’якість і гасіння вібрацій вам сподобалися. Дякуємо за зауваження щодо заглушок — така інформація допомагає покращувати товар. Бажаємо комфортних поїздок і приємного користування!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарні Грипси для велосипеда. М'які та зручні. Надів закрутив і міцно тримаються не прокручуються.

Достоинства:
    Рекомендую цей товар
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку грипсів ROCKBROS. Раді, що вони виявилися м’якими, зручними та надійно тримаються на кермі без прокручування. Дякуємо за рекомендацію нашого товару. Нехай поїздки будуть комфортними та приносять лише задоволення!

• Андрій Р***

Доволі зручні і м'які

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що грипси виявилися для вас зручними та м’якими, це саме те, чого й очікують під час поїздок. Дякуємо за вибір цього товару й довіру до нас. Бажаємо приємного та комфортного користування велосипедом!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Зручні гріпси, брав чорні, дуже комфортні і не прокручуються на кермв

Достоинства:
    Комплект поставки, фіксація, комфортні у користуванні
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та за вибір саме цих грипсів. Раді, що вони виявилися зручними, добре фіксуються на кермі й не прокручуються під час їзди. Нехай нові ручки роблять кожну поїздку більш комфортною та приємною. Завжди будемо раді вашим наступним замовленням.

• Іван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарна упаковка і є багато дрібниць для монтажу. Гарна фіксація нічого не прокручується

• Артур З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарні грипси на велосипеді сидять ідеально, можна брати

Достоинства:
    є фіксація від перекрутки на кермі
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

На перший погляд гарнi.даже поклали подарунок.

Достоинства:
    Все дорбре
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  kidsDM

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороші гріпси, приємні для рук.

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

За такую цену нормально. Иногда всё же немеют ладони, возможно это зависит от вида велосипеда, у меня горный. Заглушки до конца не фиксируются.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Шикарні ручки. Не люфтять, не відпадають, мʼякенькі, руки не болять від них, по розміру зручні, а не малі такі шо в руку не вкладаються. Мінусів нема.

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Приїхали швидко, виглядають як на фотках, гарне фірмове пакування, мені все підійшло, рекомендую.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Катався з ними тиждень, різниця відчутна! Комфорт у зап’ястях, спина менше втомлюється через правильну посадку рук.

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Порадувала упаковка і наявність усіх дрібниць для монтажу. Гарна фіксація нічого не прокручується

Достоинства:
    пакування, комплектація
    Недостатки:
    наразі нема
    • Продавец  kidsDM

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Товар відповідає якості. Але продавець зломив ціну в 2 рази. Це дуже неприємно .

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку якості товару
      Ми розуміємо ваше зауваження щодо зміни ціни — справді, іноді ціна може коливатися залежно від постачання, курсу валют, участі в акціях чи умов розпродажів. Обов'язково врахуємо Ваше зауваження.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Якісні, але одна заглушка нещільно сіла

Достоинства:
    не ковзкі
    Недостатки:
    одна заглушка нещільно сіла
    • Продавец  kidsDM

• Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Підійшли на кермо ідеально. Приємні на дотик, не збиваються з місця.

Достоинства:
    матеріал
    Недостатки:
    не побачила
    • Продавец  kidsDM