Отзывы покупателей о Грипсы на велосипед мягкие резиновые ручки для велосипеда анатомические велосипедные ROCKBROS Черные 73545
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Недавно заказав, товар швидко прийшов.
- Достоинства:
- Добре лижить в руці, вдобний матеріал та заглушки.
- Недостатки:
- Заглушки трішки хилитаються.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за вибір цих грипсів. Раді, що ручки зручні в користуванні та приємні на дотик. Зауваження щодо заглушок беремо до уваги, це допоможе покращити товар. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок з новими грипсами!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
непогана якість за невисоку ціну
- Достоинства:
- чудова якість
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку грипсів ROCKBROS. Раді, що якість товару виправдала очікування, а ціна виявилася приємною. Нехай поїздки будуть комфортними, а кермо зручним і надійним у будь-яких умовах. Завжди раді бачити вас серед покупців.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
все гарно
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку грипс ROCKBROS. Раді, що все підійшло та залишилися задоволені покупкою. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай нові ручки на кермо роблять кожну поїздку зручною та комфортною. Завжди раді вашим замовленням!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гріпси класні, м'які, не ковзає рука.
Рекомендую.
Дякую за оперативність.- Достоинства:
- Ціна, якість, відповідає.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та за те, що обрали саме ці грипси. Раді, що вони виявилися зручними, м’якими та надійно фіксуються в руці, а також що ви задоволені ціною та якістю. Бажаємо приємних і комфортних поїздок та будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Дуже якісні і зручні гріпси ) легко встановлюватися
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що гріпси виявилися для вас якісними та зручними, а встановлення не викликало труднощів. Це саме те, до чого прагнемо. Нехай поїздки будуть комфортними, а керування велосипедом — максимально приємним.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гріпси супер.
Легко встановлюються.
М'які.
Син задоволений.- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що гріпси сподобалися та легко встановлюються, а м’якість робить поїздки комфортнішими, особливо якщо син задоволений. Дякуємо за вибір цього товару та довіру до нас. Бажаємо приємного та безпечного катання!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Швидка доставка!
Товар відповідає опису.
Покупкою задоволена - Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Все супер, майже не відчувається вібрація, достатньо м'які
- Недостатки:
- Заглушки не до кінця тримаються
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та за вибір наших грипсів. Раді, що м’якість і гасіння вібрацій вам сподобалися. Дякуємо за зауваження щодо заглушок — така інформація допомагає покращувати товар. Бажаємо комфортних поїздок і приємного користування!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарні Грипси для велосипеда. М'які та зручні. Надів закрутив і міцно тримаються не прокручуються.
- Достоинства:
- Рекомендую цей товар
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку грипсів ROCKBROS. Раді, що вони виявилися м’якими, зручними та надійно тримаються на кермі без прокручування. Дякуємо за рекомендацію нашого товару. Нехай поїздки будуть комфортними та приносять лише задоволення!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Доволі зручні і м'які
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що грипси виявилися для вас зручними та м’якими, це саме те, чого й очікують під час поїздок. Дякуємо за вибір цього товару й довіру до нас. Бажаємо приємного та комфортного користування велосипедом!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Зручні гріпси, брав чорні, дуже комфортні і не прокручуються на кермв
- Достоинства:
- Комплект поставки, фіксація, комфортні у користуванні
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та за вибір саме цих грипсів. Раді, що вони виявилися зручними, добре фіксуються на кермі й не прокручуються під час їзди. Нехай нові ручки роблять кожну поїздку більш комфортною та приємною. Завжди будемо раді вашим наступним замовленням.
- Евгений А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Салатовый
Практично ніколи не залишаю коментарів і відгуків але це треш, не зручні не якісні під дощем дуже слизькі
на фото гріпси після 15-20 поїздок- Достоинства:
- 0 переваг
- Продавец kidsDM
Доброго дня, Євгенію! Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за незручності, які виникли. Ми дуже цінуємо зворотний зв’язок і обов’язково звернемо увагу на якість товару. Для нас важливо, щоб кожен клієнт був задоволений своєю покупкою, тому ми обов’язково вивчимо ситуацію з цим товаром і постараємось покращити його характеристики. Сподіваємось, що ви дасте нам ще один шанс на майбутнє!
- Іван О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарна упаковка і є багато дрібниць для монтажу. Гарна фіксація нічого не прокручується
- Артур З***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарні грипси на велосипеді сидять ідеально, можна брати
- Достоинства:
- є фіксація від перекрутки на кермі
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kidsDM
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
На перший погляд гарнi.даже поклали подарунок.
- Достоинства:
- Все дорбре
- Недостатки:
- Немае
- Продавец kidsDM
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Хороші гріпси, приємні для рук.
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
За такую цену нормально. Иногда всё же немеют ладони, возможно это зависит от вида велосипеда, у меня горный. Заглушки до конца не фиксируются.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Шикарні ручки. Не люфтять, не відпадають, мʼякенькі, руки не болять від них, по розміру зручні, а не малі такі шо в руку не вкладаються. Мінусів нема.
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Приїхали швидко, виглядають як на фотках, гарне фірмове пакування, мені все підійшло, рекомендую.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Катався з ними тиждень, різниця відчутна! Комфорт у зап’ястях, спина менше втомлюється через правильну посадку рук.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Порадувала упаковка і наявність усіх дрібниць для монтажу. Гарна фіксація нічого не прокручується
- Достоинства:
- пакування, комплектація
- Недостатки:
- наразі нема
- Продавец kidsDM
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Товар відповідає якості. Але продавець зломив ціну в 2 рази. Це дуже неприємно .
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку якості товару
Ми розуміємо ваше зауваження щодо зміни ціни — справді, іноді ціна може коливатися залежно від постачання, курсу валют, участі в акціях чи умов розпродажів. Обов'язково врахуємо Ваше зауваження.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Якісні, але одна заглушка нещільно сіла
- Достоинства:
- не ковзкі
- Недостатки:
- одна заглушка нещільно сіла
- Продавец kidsDM
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Підійшли на кермо ідеально. Приємні на дотик, не збиваються з місця.
- Достоинства:
- матеріал
- Недостатки:
- не побачила
- Продавец kidsDM