Отзывы покупателей о Цифровое пианино Fesley FEP660 (стойка, 3-педали, пюпитр, наушники, накидка,блок питания)
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Ідеально
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Все прийшло швидко, якісно упаковано. Приємний матеріал - не пластик. Все відповідає опису
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Замечательный инструмент. Хороший звук и много возможностей для занятий. Быстрая доставка и и хорошее обслуживание. Спасибо продавцу.
- Достоинства:
- Компактный. Идеально подходит для небольшой квартиры.
- Недостатки:
- Не очень хорошие наушники
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Цифрове піаніно доставили швидко, дуже добре упаковано. Інструмент красивий, гарно звучить, має 7 октав, дуже багатий вибір звучання 3 педалі . дуже зручно що можна під'єднати навушники.
Трошки прийшлось повозитись зі збором стійки, так як зазначено в інструкції не виходило зібрати, та ютуб допоміг, все добре) стійка міцна , гарно фіксує. - Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Задоволена, все прекрасно
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Піаніно просто чудове! Майте на увазі , що працює виключно від мережі. Приємні на дотик клавіші , гарний звук, гучність якого регулюється, непогані навушники у комплекті. Є багато влаштованих звукових ефектів (за номером і назвою вони детально описані в інструкції). Мені подобається! Буду із задоволенням пригадувати уроки і вчитися далі
- Достоинства:
- Компактне, займає небагато місця
- Недостатки:
- Працює лише від мережі
- Продавец MUSIC HOUSE
Дякуємо вам за зворотній звязок, раді були допомогти :)