Отзывы покупателей о Робот для мытья окон iHunt Smart Window Robot 6 Ultra, бак для воды, двойной распылитель, 6000 Па, iOS/Android

• Отзывы про товар продавца Ecovent
  • Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет изделия: Белый

Жалкую, що не купила робота ще 2 роки тому. Він окупив себе за 1 миття вікон. Миє якісно, ніби руками помила. В кутах не вимиває десь максимум до 1,5см, але я й руками в самі кутики не дістаю. Запускаю тричі-перший раз з сухими насадками, потім двічі з розбризкуванням. Найкраще заливати в ємність засіб для миття вікон, тоді не потрібно додатково розбризкувати засіб на скло. Після закінчення роботи витираю слід, де він зупинився сухою фіброю. Потрібно прослідкувати, щоб кільця повністю застібнулися, бо в мене один раз впав в приміщенні через те, що не до кінця застібнули всі кріплення. До речі, нічого з ним не сталося, пластик міцний.

Достоинства:
    Миє якісно, швидко, в кутах залишає приблизно 1,5см, цього і не видно. Шум помірний, сусіди о 12 ночі не скаржилися).
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня, дякуємо за відгук, якщо будуть додаткові питання завжди раді допомогти :)

• Архипов В***

Дружина задоволена, подарунок сподобався

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет изделия: Белый

Я у захваті! Чому не придбала раніше?

Достоинства:
    Миє краще, ніж я
    • Продавец  Ecovent

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет изделия: Серебристый

Супер чудовий помічник

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет изделия: Серебристый

Вперше купляю робота для миття вікон і , здається, обрав хороший варіант. Поки на стадії ознайомлення, і враження позитивні - гарно миє, тихо і достатньо швидко.

Достоинства:
    Потужність, компактність, адекватна ціна
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Ecovent

• Наталя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет изделия: Белый

Все сподобалось, і робот і обслуговування.

Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Ecovent

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет изделия: Белый

Робот працює. Недоліків поки не помітила.

• Кліменко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет изделия: Белый

Вирішила купити на подарунок сестрі так як вже купувала у цього продавця іншу модель, що можу сказати сестра в захваті, вимиває вікно просто ідеально, в куточки залазить напаліровує гарненько вікно, також мили панорамне вікно на даху, робот все вимив без проблем тримається не відвалюється, дякую знов є таки менеджерові за консультацію у виборі подарунка

Достоинства:
    Стильний, вимиває вікно особливо в кутах, надійно тримається.
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня, дякуємо за відгук, раді що подарунок сподобався, також якщо будуть додаткові питання ми завжди раді допомогти :)

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет изделия: Белый

Гаджет- мрія! Швидко одержали замовлення . Продавцю за оперативність окрема подяка!! Є інструкція- все просто і зрозуміло . Зразу ж вирішили протестувати. Тримається на склі міцно. Миє чисто , швидко і без розводів. Тестували на височенних балконних вікнах. Задоволені дуже! Для нашого 10-го поверха- прекрасне рішення ! Ціна гарна, була акція). Є можливість покупки частинами, що теж зручно. І ще, писали , що шумний. То не так, тихіше пилососа працює). Хоча , коли знімали відео, вийшло дійсно голосно .

Достоинства:
    Зручний, потрібний пристрій для миття вікон.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Елена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет изделия: Белый

користувалися і дуже задоволена! Дуже гарний прилад, чудово працює, я мешкаю на 12 поверсі і маю великі вітражні вікна це супер варіант

Достоинства:
    Швидке миття у важкодоступних місцях
  • Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет изделия: Белый

Роботом задоволена. Набагато полегшує і пришвидшує миття вікон! Рекомендую і товар, і продавця!

• Продавец  OneDay

Доброго дня, дякуємо за відгук

• Бурлай А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет изделия: Белый

Ніяких нарікань, працює справно і швидко. Рекомендую

Достоинства:
    Якісно, швидко без напруги
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Наталья Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет изделия: Белый

Миє швидко та гарно. Покупкою задоволені.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Цвет изделия: Белый

Миє супер! А тепер по порядку: коробка не презентабельна як і все інше загалом, попахує китайщиною, хоч і Румунська компанія. Інструкція на кількох мовах, у тому числі і на Українській, написана коряво, не все зрозуміло з першого разу. Комплект реально достатній, нічого докупляти не потрібно. Гарантійний талон заповнений тут без питань. Робот працює тихо, тихіше ніж стандартний пилосос. Пульт і додаток працюють коректно, пульт ловить на достатній відстані. Сопла розпилювача розташовані обабіч нижнього очищувального круга, а не між ними як на рекламному фото. Заливаю воду з осмосу, потреби в очищувальних засобах для вікон не бачу зовсім. Одним словом, дуже задоволений як пристроєм так і роботою магазину! Хто вагається, раджу купити, не пошкодуєте. Вартує своїх грошей однозначно!

Достоинства:
    Тихий, свою роботу виконує на 100% без перебільшення
    Недостатки:
    Непрезентабельна коробка, що хибно, але викликає недовіру
    • Продавец  OneDay

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!

• Богдан Б***

А що по краях вікна? Пишуть що круглі досить багато пропускають по краях? Це так?

• Олександр Р***

Краї миє як і основну частину вікон - на відмінно! В кути не заходить, по зрозумілій причині, їх звісно треба протирати вручну. Але є але, існують роботи з прямокутними підошвами, які заходять в кути, однак у них всіх є велика проблема, незалежно від ціни, вони пробуксовують на поверхні! І це, повірте, більш вагома проблема, аніж не помиті кутики вікна. Там дуже малих розмірів не помиті ділянки залишаються, можна, навіть, не зважати на них. Тому мій вибір однозначно за роботами з двома кругами.

• Олена Л***

Моет хорошо, понравился

• Продавец  OneDay

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування.