Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Viluta 21158 Ранфорс 100% хлопок, Евро

Код :  491948339
Оценка пользователей 4.43/5
  • Леся Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Дуже гарна постіль

Дякуємо за відгук! Хай постіль тішить вас довго і дарує комфортний відпочинок!

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nice Son. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Пришло постельное белье,совершенно другая расцветка как заказывала,ужасно не довольна,забрала так как нужно было на подарок
    Огромное "спасибо" продавцу.Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Невнимательное отношение,
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Чудовий комплект. Гарна якість

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!

• Наталия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homs. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Все відмінно. Рекомендую!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Через місяць підковдра порвалась по згибу,який залишився після коробки. Мабуть довго лежала на складі.

Гарний комплект. Приємний колір. Не полиняв і не сів

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Погано що не має наволочок 70х50
    • Марина

Через місяць порвався там де був складений в упаковці, це жах, зовсім не очікувала.

• Ст. І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DT_magazinUA. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Все чудово. Дякую

• Кристина Ш***

Дуже гарна постільна білизна

• Уляна О***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Якість хороша, колір і візерунок все як на фото, другий раз перу колір не втрачає. Рекомендує до покупки, головне правильний розмір обрати)

Дякуємо вам за позитивний відгук та рекомендацію! Ми раді, що ви задоволені якістю нашого постільного білизни та відтінком, який ви отримали. Нам приємно, що ви повертаєтесь до нас і ділитеся своїм задоволенням. Бажаємо вам чудових вечорів у затишному і комфортному ліжку!

• Татьяна Б***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Дарила маме такой комплект, очень понравился цвет и качество. После стирки не садится и не линяет. Советую.

Достоинства:
    Качество
  • Ирина В***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Белье подарили. Плотная х/б ткань. Очень понравилась расцветка. После первой стирки( 40 градусов) не село. Советую, покупайте.