- Христина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Замовляла у подорож. Чудове дзеркало і супер зручне.
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Дуже зручне дзеркало, одна сторона збільшує, інша звичайна. Зручно, що є підсвідка
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Компактне дзеркало, не дуже маленьке. Оптимальне для подорожей. Швидко зарядилося. Один бік збільшувальне скло, інший має підсвітку.
Швидко відправили, дякую- Достоинства:
- Оптимально для подорожей
- Продавец Unrival Steep
Дякуємо, Олено, за гарний детальний відгук. Раді, що дзеркальце виправдало Ваші очікування - компактне, зручне в дорозі, зі збільшенням і підсвіткою із регулюванням яскравості підсвітки. Нехай стане надійним помічником у подорожах і щодня.
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Все прийшло швидко! Дзеркало відміннної якості! Гарно підсвічує! Подобається, що можна регулювати підсвітку))
- Кристина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Дякую, все чудово
- Достоинства:
- Швидка доставка, все добре)
- Надія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Прийшло у чудовому стані, все подобається
- Достоинства:
- Гарне та зручне
- Продавец Unrival Steep
Дякуємо, Надіє, за Ваш відгук!
Раді, що дзеркальце сподобалося і приїхало в ідеальному стані.
Нехай користування буде приємним і зручним щодня.
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
В загальному дзеркало чудове. Швидка зарядка, довга тривалість використання та якість самої підсвітки.Є кілька режимів яскравості та сенсорна кнопка, що чітко реагує на доторки. Оптимальне за розмірами.
P.S. Подряпини на корпусі можна декорувати вініловими наліпками, дуже стильно)- Достоинства:
- Досить сильна підсвітка, яка освічує у темряві все обличчя.
- Недостатки:
- Чуть подряпаний, білий пластиковий корпус (такий доставили)
- Продавец Unrival Steep
Дякуємо за розгорнутий та конструктивний відгук.
Ми раді, що дзеркало Вам сподобалось і справляється зі своїми функціями - зарядка, підсвітка, чутливий сенсор і компактний розмір справді роблять його зручним у щоденному використанні.
Щодо подряпин на корпусі - шкода, що виникла така ситуація. Ми вдячні, що ви креативно підійшли до цього моменту й оформили дзеркальце у власному стилі - виглядає справді стильно! Ваша ідея з вініловими наліпками - супер
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Має підсвітку-це головне при відключені світла - це просто спасіння. Рекомендую
- Достоинства:
- Компактне, стильне, зручне
Добрий день, Валентино
Дякуємо за Ваш чудовий відгук.
Раді, що косметичне дзеркало з підсвіткою стало справжнім рятівником у ситуаціях з відключенням світла. Дуже приємно, що вам сподобалася його компактність і зручність.
Будемо раді бачити Вас знову