- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: HavenBloom Store. Размеры: 0.8 x 0.5
Килимок непоганий, тільки в сірому кольорі є синій відтінок. Трішки не вписався в інтер'єрі.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass. Размеры: 0.78 x 0.48
Понравился коврик. Было приятно получить в дополнение жевачку Love is.
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Размеры: 0.8 x 0.5
Чудовий коврик, добре впитує вологу, не ковзає по підлозі
- Достоинства:
- Добре впитує вологу, не ковзає по підлозі, гарний
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Размеры: 0.8 x 0.5
коврік єбєйший! дуже зручний і антиковзаючий
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
килимок супер. тонкуватий, але дуже м'який на доторк і антислизький
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- дмитрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Гарний та зручний килимок! Одного виявилося мало.Треба буде ще один
- Достоинства:
- Зручний у догляді.М'який та приемний на дотик
- Недостатки:
- Хотілося би більший розмір!
- Продавец Eligos
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Не можна сказати, що він суперпоглинаючий.
- Достоинства:
- Гарний колір, забарвлення!
- Недостатки:
- Мокрий після відвідування душу
- Продавец Eligos
Добрий день! Килимок вбирає вологу за 3 секунди та сохне в 5 разів швидше, ніж звичайний килимок, ось чому називається суперпоглинаючим.
- МирославаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Дуже сподобався візерунок та матеріал, розмір відповідає заявленому. Хочу знайти і замовити такий самий під унітаз.
- Достоинства:
- Матеріал супер - безворсовий і поглинаючий
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Размеры: 0.8 x 0.5
Чудовий килимок!
- микола к***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Чудовий килимок Відповідає всім заявленим характеристикам
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Гарно миеться,несковзить,мені сподобався
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Килим оригінального забарвлення, зручний за доступною ціною.
- Достоинства:
- Нековзкий.
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Нема питань до килимка
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Відмінний аксесуар для ванної. Зі своєю задачею справляється повністю.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Товар відповідає заявленим характеристикам. Обслуговування швидке. Продавця рекомендую.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Все чудово
- Бутенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Килимок дуже крутий, тоненький, мʼякий, швидко сохне. А ще гарно виглядає, під будь-який інтерʼєр. Рекомендую!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Килимок сподобався - дуже якісний.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Уже порадила продавця своїм друзям
- Достоинства:
- Швидко поглинає вологу, симпатичний
- Андрій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Рекомендую продавця. Килимок дуже гарний. Дякую.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Дуже зручний
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Хороший килим, відповідає всім заявленим характеристикам.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
покупкою задоволений, чудова ціна за чудовий килимок :)
- Достоинства:
- Чудово виконує свої функції, воду поглинає, не ковзає.
- Продавец Eligos
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Размеры: 0.35 x 0.45
Килимок гарної якості. Прийшов швидко. Все дуже гарно
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Коврик не плохой, но ожидала большего размера
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Дуже гарний килимок
- Богдана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Килимок справді швидко сохне і легко чиститься. Покупкою задоволена))
- Достоинства:
- Великий,зручний у догляді
- Недостатки:
- Блакитний краще підійшов би , але не було в наявності
- Продавец Eligos
- Сапсай Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass. Размеры: 0.78 x 0.48
Килимок сподобався, якісний.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Звичайний килимок, нічого суперпоглинаючого я не помітив...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Особливих нема, як і переваг.
- Продавец Eligos
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Супер!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
М'який та приятний
- Достоинства:
- М'який
- Никита З***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Очень красивый, приятный материал.
- Коротун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Чудовий килимок, яскравіший чим на фото
- Достоинства:
- Не ковзає, швидко вбирає вологу
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец Eligos
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Гарний килимок.
- Наталья И***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass. Размеры: 0.78 x 0.48
Відправка в той же день, повністю відповідає опису, люблю такі килимки в ванну. Колір дуже прикольний
- Катя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos. Размеры: 0.8 x 0.5
Очень крутой