Отзывы покупателей о Настольная Игра в кальмара кости Гонги из популярного сериала Squid Game Традиционная корейская настолка 5 кубиков Gonggi для игры в компании от 2х и больше игроков взрослых и детей

Оценка пользователей 4.5/5
  • Вікторія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Пока разочарована внешним видом этой игры. Брала на подарок. Ожидала хоть какую-то мало-мальски приличную коробку с описанием и правилами игры, примерно такую, как на странице с товаром. В итоге получила прозрачный пластиковый бокс с кубиками. Никакого намека на праздник.

Достоинства:
    Пока не вижу. Надеюсь, подарок-сюрприз понравится
    Недостатки:
    Внешний вид упаковки, не подарочный вариант
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вікторія! Розуміємо ваше розчарування — дякуємо, що поділилися враженням. Нам щиро прикро, що зовнішній вигляд товару не відповідав вашим очікуванням, особливо зважаючи на те, що гра купувалася на подарунок. Ми візьмемо ваш відгук до уваги та використаємо його для покращення сервісу.

• Христина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Класна цікава гра для компанії. Дякую за швидку доставку!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Христина! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Єлизавета Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Дуже прикольна гра. На вихідних грали з друзями, отримали велике задоволення! Рекомендуємо!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Єлизавета! Дякуємо за відгук та рекомендації. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Валентин О***

Цікава прикольна гра

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валентин! Щиро вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!