- Антон Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже великій телефон, загалом все працює добре!
- Достоинства:
- Захищений!
- Недостатки:
- Великій!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працює
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Доброго дня) отримали телефон, все подобається, але не працює гніздо для сім карти
Представник постачальникаРекомендую звернутись безпосередньо до нашого СЦ для діагностики телефону.
Контакти за посиланням ссылка
- Владислава А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кому цікаво. Блютуз навушники так і не працюють. Працює трохи швидше телефон. Більше нічого нового. Так тут сучасніший розʼєм для зарядки, але це таке. Сподобалася решітка яка захищає динамік позаду, хоч наклеївши криво, як попало. Свою функцію виконує. Я все ще шукаю причину не повернути телефон. Я маю і старішу модель і нову. Єдине що покращилося це швидкість роботи, Type-C розʼєм, захист динаміка. Була надія на блютуз. Не справдилася, а звичайні навушники (провідні). Працюють чудово будь-які.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
За 4 роки продажів цієї моделі ми отримали 5 звернень в СЦ щодо некоректної роботи Bluetooth гарнітур. На жаль, всі вони без конкретики. Всі гарнітури, які ми використовуємо для тестування, працюють корректно - аудіоплеєр, фм радіо, виклики - все працює. Це гарнітури і TWS і звичайні з версіями BT4.0-5.0. Для пошуку і виправлення помилки потрібно забезпечити сценарій її виникнення.
І додам, що змінилось:
1. Роз'єм Type-C замість microUSB
2. Додано функціонал Основна СІМ
3. Деякі дрібні правки прошивки.
Але програмне забезпечення сумісне і з попередньою версією телефона
Нагадаю контакт служби підтримки (якщо є бажання надати доаткову інформацію): ссылка або ссылка
Представник постачальникаПродовжуємо про фактичні тести.
Перевірена робота гарнітури JBL Tune 510BT (BT 5.0) - працює коректно
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через тиждень користування пропав звук. Сервісний центр вирішив повернути кошти.
- Віктор Х***Продавец: Rozetka. Цвет: Khaki
Перше падіння з висоти 1 метр і екран перестав працювати, тобто ніякої протиударності даний телефон не має, жоден із звичайних телефонів (від кнопкових до серсорних) не виходив так із ладу і переживав подібні падіння без наслідків.
Крім цього телефон чомусь самостійно заносить номери в чорний список, але зняти це обмеження не вдається, але періодично воно таки само по собі знімається.- Недостатки:
- Не відповідає заявленим функціям
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
Захист згідно стандатру IP68 - це пило- волого-захист. Цей стандарт не передбачає протиударність. Про це ми пишемо скрізь (і в інструкції також) Падіння для будь-якого пристрою може бути фатальним. Але, якщо ваш телефон після такого випадку не має механічних пошкоджень-можете звертатись за гарантійним ремонтом до СЦ ссылка
Щодо чорного списку. Телефон не вміє самостійно додавати номери в чорний список. Можливо ви увімкнули функцію блокування невідомих абонентів, в такому випадку ВСІ номери, які не занесені в телефонну книгу, будуть блокуватись.
Якщо маєте питання, краще і зручніше їх обговорювати на сайті служби підтримки ссылка- Віктор Х***
Дякую за зворотній зв'язок. Візуально пошкоджень не має, повторюсь була висота не значна, все чим користувались раніше таке переживало без ознак.
Стосовно номерів, вони були записані в телефонну книгу. Якщо розберусь з екраном, можна буде уточнитись...