Отзывы покупателей о Нейтрализатор запаха кошачьей мочи ODORCIDE® Cat Odor-Off Fresh Scent Spray
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Користувався для локального усунення запаху котячої сечі. Засіб справді спрацював — після обробки неприємний запах зник і не повертався. Має приємний ненав'язливий аромат, простий у використанні. Результатом задоволений.
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Працює добре. Один з найкращих засобів
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Купувала через проблему з котячим запахом — справді допоміг. Не просто перебиває, а прибирає запах повністю. Після використання лишається легкий, свіжий аромат, не різкий. Залишилась задоволена
- Любовь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Коти періодично мітять вхідні двері, так що і в будинку добре чути, хатні котики буває сходять в туалет мимо лотка. Після першої обробки, неприємний запах пропав. Нейтралізатор має приємний аромат, через пару днів вивітрюється. Дуже задоволена результатом
- Дарина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
справді допоміг впоратися з неприємним запахом. Після обробки аромат стає значно слабшим уже за кілька хвилин, а після висихання майже не відчувається.Загалом засіб виправдав очікування.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Чудово справляється зі стійкими запахами, швидко їх усуває та залишає приємний свіжий аромат. Засіб дійсно добре нейтралізує запах і надає відчуття чистоти після застосування.
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Отлично убирает запах мочи и кошачей рвоты с ковров
- Тимофій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Взяла маленького котика, і нейтралізатор запаху котячої сечі ODORCIDE Cat Odor-Off Fresh Scent Spray став справжнім порятунком. Запах прибирає повністю й дуже швидко, а легкий аромат залишає приємну свіжість. Дуже рекомендую!
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Спрей ODORCIDE Cat Odor-Off ефективно усуває запах котячої сечі. Просто наніс — і неприємний запах зникає.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Сподобався запах! Рекомендую
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Дуже задоволені засобом! Обробляли необхідну ділянку двічі. Запах нейтралізовано!
- Павло Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Обирав цей засіб по відгуках і не шкодую ані трішки. Він справді вартий уваги ,чудово справляється з котячим "секретом", де інші засоби були безсилі.
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Средство работает хорошо,это просто чудо против пушистых засцик)
Мой совет если кот обосцал как мне например кресло промокнуть бумажным полотенцем мочу,после развести уксус 1:1 с водой промочить место где насцал кот густо засыпать содой,на следующие сутки пропылесосить соду,и на чистое ранее насцатое место котом забрызгать средством Cat Odor
Кстати запах очень приятный похож на запах Ваниша только более насыщенный
Ах да сегодня кот насцал снова на кресло в том же самом месте,вот Заказываю повторно средство.- Продавец Smell Removing
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Пользуюсь Cat Odor-Off Fresh Scent с удовольствием, и средство реально работает. Убирает запахи от кота быстро и полностью. Аромат лёгкий, свежий, без «химического» шлейфа.
- Ілья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Взагалі вашою продукцією задоволений. Що стосується спрея від котячих міток, то він показує високу ефективність як на свіжих, так і на застарілих плямах. Потрібно дати засобу час висохнути і бути готовим до повторної обробки в складніших випадках.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Дуже задоволена продукцією. Запах навіть з матрацу прибрав!
- Продавец Smell Removing
Ольга, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!
- Дарія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
У нас вдома два коти, і час від часу один з них "плутає" лоток із килимом Перепробувала купу засобів, але або запах залишався, або сам засіб смердів ще гірше. Цей спрей приємно пахне, нейтралізує запах сечі, не маскує його, що дуже важливо.
- Продавец Smell Removing
Дарія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
В квартирі старий кіт. Запах котячої сечі став справжньою проблемою – на дивані, килимі, на підлозі. Вирішив спробувати цей спрей. Наніс, дав висохнути — запах не повертався. Добре спрацював!
- Продавец Smell Removing
Роман, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Бардик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Постраждав новий диван - через хворобу не могли вчасно каструвати котика і він щедро помітив диван, протягом року диван декілька разів чистили миючим пилосмоком, обробляли буквально всіма найпопулярнішими на ринку засобами, і якщо з твердих поверхонь всюди запах пішов, то диван продовжував підвонювати(( реально купувала цей засіб налаштованою скептично, але!!!! Вже після першої обробки зник поверхневий запах і відчутно було якщо прям носа до дивана прижати, другий раз обробила вже більш детально і під плавкою потримала і тепер ледь ледь в деяких місцях відчутно, там планую іншим засобом цієї ж компанії обробити щоб вже напевне позбутися. Але реально на диван було витрачено банок 10 інших засобів, а тут вже після першої поверхневої обробки запах на 80% зник. Я дуже вдячна і задоволена, бо я вже думала диван доведеться викидати
- Продавец Smell Removing
Вікторія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Після багатьох безрезультатних спроб видалити специфічний "аромат" з улюбленого килима я натрапив на Cat Odor-Off Fresh Scent Spray. І це був прорив). Запаху позбувся.
- Продавец Smell Removing
Тарас, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Класний спрей! Видалив запах котячої сечі швидко і повністю. Кіт не боїться, можна використовувати поруч із ним. Тепер завжди тримаю вдома.
- Продавец Smell Removing
Марина, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!
- Ніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Дуже хороший засіб! Після того як кіт «сходив» повз лоток, запах був дуже сильний. Цей спрей прибрав запах повністю, ніби нічого й не було. Має приємний, легкий аромат. Користуватись просто — розпилив, і все.
- Продавец Smell Removing
Ніна, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Засіб працює, повністю усуває навіть застарілий запах. Має приємний, свіжий аромат, який швидко вивітрюється. Невелика кількість засобу дає добрий результат. Рекомендую всім власникам котів.
- Продавец Smell Removing
Костянтин, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Взяли кошенятко з притулку, яке тільки вчиться ходити н а лоток, в квартирі все пахне як його туалет... Спробували кілька засобів, не допомогли, а один навіть викликав алергію у малечі. Купили ваш засіб, тепер в квартирі приємно пахне мяткою, а кошеня не чхає і продовжує вчитися ходити куди треба.
Ви врятували наші килими та дивани- Продавец Smell Removing
Іван, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Искала средство от запаха мочи кота, тщательно выбирала, так как предыдущие не справлялись. В интернете после долгих поисков наткнулась на Cat Odor-Off Fresh Scent Spray. Результат сразу, убрал запах с пола, с кресла. Теперь я постоянный клиент)
- Продавец Smell Removing
Анна, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Приобрел спрей, что бы вывести запах от кота. Все получилось. Средство работает, приятно пахнет, то что нужно. Благодарю. Хороших продаж.
- Продавец Smell Removing
Назар, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Ніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Всім раджу. Нейтралізатор прибрав запах сечі після першого використання!
- Продавец Smell Removing
Ніна, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Кот старый, болеет. Нужно было профильное средство от запаха кота разного происхождения... Я много пробовал за долгие годы средств, но это самое лучшее. Приятно пахнет, нейтрализует разные запахи кота... то что надо!
- Продавец Smell Removing
Артем, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Цілком задоволена результатом цього спрея. Зі своєю задачею засіб справляється. Нарікань не маю. Рекомендую до покупок.
- Продавец Smell Removing
Вікторія, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing
Дуже задоволена вибором нейтралізатора. Хотіла якісний, безпечний товар. Цей засіб прекрасно працює, ним можна видалити навіть важкі запахи.
- Продавец Smell Removing
Світлана, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.