Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Туристический стол для пикника раскладной 80х60х69,5 см столик походный для отдыха на природе Черный

Код :  492419759
Оценка пользователей 4.55/5
на основе 41 отзыв
  • Артем У***
    • Продавец  SmatX

Вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку. Звертайтесь за потреби.

• Іван С***

Хороший товар

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок! Раді, що стіл залишив позитивне враження.

• Максим П***

Хороший стол

• Продавец  SmatX

Добрий день! Дякуємо за покупку та високу оцінку. Раді, що стіл вам сподобався! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Прислали стіл з пошкодженнями лдамелей столу. Забрав бо був потрібен та пошкодження не кидаєтьсяв очі особо. Була пошкоджена та чатина конструктора, яка була запакована у пупирку. Незнаю що і думати. Чи то продавець перепакував пошкодження чи китайці продали таке. Стіл сам пособі досить якісний.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    пошкоджено стіл
    • Продавец  SmatX

Вітаємо. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Стол хороший! Только вот такая беда!
    Не приятно, я думаю со временем поподет влага поднимет поверхность !

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Можливо дана позиція має брак. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання обміну чи повернення коштів.

• Віта Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Прислали стіл туристичний пошкоджений, зробила заявку на повернення, але мені ніхто не зателефонував скільки часу ще чекати?

• Галина З***

Дякую. Легенький та зручний

Достоинства:
    Легкий, компактний, з ручкою для перенесення
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Наталя А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Стлік гарний за свої гроші,щось стільниця якась тонка,але час покаже скільки прослуже.Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Дешевий

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

На поганий варіант,за таку вартість

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Зручний стіл,виглядає як на фото. Легко розкладається. Розміри середні,нормальна висота. Якість відповідає ціні. Відправили швидко,без проблем. Продавцю за відповідальність окрема подяка!

Достоинства:
    Легкий, зручний у користуванні.
    Недостатки:
    Поки не знайшли.
    • Продавец  SmatX

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

То что я хотел, за те деньги за которые хотел.

Достоинства:
    Качество, цена
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  SmatX

Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Якщо натягувати надійно тент то він то усі кільця відриваються через 5 хв. Ним можна тільки щось накрити, але на розтяжку його не можна натягувати тому, що він дуже тонкий.

Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Продавець, зверни увагу що цей товар раніше був стіл, а зараз ви змінили на крісло. Відгуки про стіл, а продаєте крісло

Достоинства:
    Нормальний столик на двох людей достатньо
    Недостатки:
    Чохол дуже неякісний, рветься одразу
  • Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный

Столик очень хороший, легко собирается. Металлическая столешница, которая удобно складывается и не занимает много места. Столик устойчивый, компактно собирается в чехол. Когда сидишь в раскладном туристическом кресле высота столика достаточная. Покупала по отзывам- довольна))
    Рекомендую.

Достоинства:
    Компактный. Хороший размер. Устойчивый.
    Недостатки:
    Пока не нашла))
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Класний, дуже устойчивий стіллегко збирається, швидко відправили, приємний менеджер

Достоинства:
    Супер товар на свої гроші
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Швидка доставка! Якісний товар! Прослужить не один рік! Рекомендую !

• Продавец  SmatX

Дякуємо за позитивний зворотній зв'язок!)

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Отримав стіл...перше враження, що буде добре виконувати свої функції. Дякую.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Придбала стіл, дуже сподобався, міцний, із легкістю витримає їжу та напої, 6 - річна дитина лежачи вже протестувала, рідко пишу відгуки, але рекомендую на 100%

Достоинства:
    Міцний, надійний
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  SmatX

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный

Столик якісний , багато можна поставити. Було би чудово , якби в комплекті йшла інструкція , але і самі розібрались як скласти

• Продавец  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Юля Б***

Все добре

• Денис Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Стіл хороший. Чесно кажучи, він мені здавався по фото не дуже міцним, поки не побачив відео, де дівчина на нього прям добряче сідає (не ніжно) і він навіть не скрипнув. Тож це відео стало вирішальним для придбання.
    Мені дуже подобається колір

Достоинства:
    Адекватна ціна, класний пастельний колір, доволі міцна річ
    Недостатки:
    У стола за косарь я недоліків не бачу. Може б хотілось щось покраще - але то вже інша цінова група столів
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный

Дуже якісний , і що найголовніше компактний стіл) відправили дуже швидко, і вже навіть встигли випробувати)

Достоинства:
    Легкий, стійки, гарний
    Недостатки:
    Низький, але це вказано в характеристиках будьте уважні. І для пікніка саме)
    • Продавец  SmatX

• Бондарь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный

Крутий стіл, не очікувала що за таку ціну буде так якість
    Дякую продавцю, за швидку доставку та приємне обслуговування

• Аліса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Хороший столик, компактний, легкий в установці. Все відповідає опису. Швидка доставка. Дякую продавцю.

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Лариса В***

Все сподобалось.

Достоинства:
    Гарний столик. Дуже компактний в складеному виглядв

• Владислав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

В цілому за свою ціну стіл нормальний металічні трубки в конструкції добротні та ніжки прорезинені стіл не хитається для моїх задач підійде розкласти снасті або поїсти на риболовлі.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Наплутали з адресою доставки, але в ході розмови с менеджером домовились що мені компенсують переадресацію.
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Олег

Чому на фото квадратний стіл а не прямокутний??

• Олег Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Якість 8/10, що є супер за таку ціну!!! Легкий, компактний. Просто монтується. Не косить - стабільно стоїть!!!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  SmatX

• Олег

чому на фото квадратний стіл? і продавець нічого не відписав про це також??

• Иван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Покупал для рыбалки . Для моих задач отличный стол.

Достоинства:
    Компактный, удобный в транспортировке.
    Недостатки:
    Пластиковое шарниры.
    • Продавец  SmatX

• Віталій І***

Підскажіть, будь ласка, яка модель саме вашого стола, чи габарити?

• Продавец  SmatX

Віталій Іванов, Стіл що на фото: Код товару 477410519, розмір 95х55х50 см, навантаження до 40 кг.

• Рустам С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Гарний стол за таку ціну!

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено час покаже
    • Продавец  SmatX

• Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Швидко опрацювали замовлення та відправили. Якість товару на перший погляд гарна. Більш детальну інформацію надам після експлуатації в реальних умовах.

Достоинства:
    На перший погляд надійний, в складеному стані займає мінімум місця, що дуже добре для поїздок на природу!
    Недостатки:
    Не виявлено!
    • Продавец  SmatX

• Олена Г***

Стіл чудовий.Рекоменд

Достоинства:
    Складається і розбирається легко.Компактний.
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Дуже гарний столик , свої функції виконує чудово.

Достоинства:
    Зручний, легкий , комфортний
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SmatX

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Дуже гарний легкий і водночас міцний столик, швидко збирається (в комплекті нема інструкції як збирати, але виявилось все достатньо інтуїтивно, і потім збирається буквально менше хвилини)

Достоинства:
    ціна, якість, легкий та швидко розкладається/складається, гарно виглядає
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  SmatX

• Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

Гарний, легкий столик. Легкий у розкладанні

Достоинства:
    Легкий, складний, йде разом з чохлом
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  SmatX

Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый

За свої грощі норм варіант

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Конструкція виглядає не надійною
    • Продавец  SmatX

• Євгенія С***

Май прешесссс!
    Я просто у захваті, дуже хочеться вже літо, щоб його перевірити в польових умовах.
    Перша спроба складення була не швидкою, але то для мене звичайна справа.
    А ще він більший і міцніший, ніж я боялась.

Достоинства:
    ціна, розмір, міцність
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  SmatX

Вітаємо!) Дякуємо за відгук та позитивний зворотній зв'язок! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!