Отзывы покупателей о Контейнер для зелени в холодильник Yiwu 25*6 см емкость для хранения зелени в холодильнике Пластик Белый

Код:  492419839
Оценка пользователей 4.83/5
  • Аліна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Неоднозначне враження.....начебто і те що очікувала, але як на мене,не зовсім зручно в користуванні.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що контейнер здався не зовсім зручним, але сподіваємося, що з часом Ви звикнете до його використання й він стане для Вас корисним помічником.

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже зручна та корисна річ, дійсно зелень зберігається набагато довше та залишається свіжою

Достоинства:
    Ціна якість зручність
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Павел М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Хороший контейнер для зелені, зелень залишається свіжою набагато довше, ніж без контейнера!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Контейнер без недоліків, все супер. Зелень завжди свіжа у холодильнику. Мені подобається!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Зелень дійсно з цією штукою зберігається довше.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Класна річ! Рекомендую всім!