- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Брала чтоб спать в метро наверх каремат
Действительно холод не пропускает на бетоне метро.- Продавец SmatX
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук. Читати про такі умови використання завжди болісно, але ми безмежно раді, що наш термокилимок виконує своє головне завдання.
Бережіть себе, і нехай якнайшвидше настануть часи, коли цей килимок знадобиться вам лише для теплого відпочинку на природі. Мирних вам ночей!
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Прийшло крім чохла, ще в коробці. Придбала в палатку - на відпочинок на природі дітям сидіти в комфорті. Поки що в дома спробували. Каремат великий і дуже теплий виявився, навіть дітям дозволила погратися на підлозі. Фольга з обох боків. То поклала зверху плед, не слизьке. Тепер чекаю нагоди спробувати на природі.
- Достоинства:
- Легкий і великий по розмірам каремат - незамінна річ в наш час. Швидко і без зайвих зусиль зробить комфорт, та затишок.
- Недостатки:
- Не виявила, за його гроші.
- Продавец SmatX
Вітаємо! Щиро дякуємо за такий затишний відгук. Подвійна фольга — це справді секрет максимальної термоізоляції. Нехай ваш відпочинок на природі буде таким же теплим і спокійним. Чекаємо на вас знову!
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Постелив в укритті під надувний матрац щоб холодом від бетонної підлоги не охолоджувало повітря в матраці швидко. покупкою задоволений.
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дуже класний каремат за свої кошти. Користувалися ним в поході, лежав під палаткою та дуже добре тримав тепло.
- Достоинства:
- Дуже Легкий та чудово тримає тепло
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Норм
Дякуємо за відгук!
- Костянтин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Свою задачу выполняет отлично.
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Товар норм, рекомендую!
- Юрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
отличный ковёр..вес минимальный.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
- ВіталийОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дуже легка, не зважаючи на величезні розміри у розкладеному стані, в цілому якщо добре запакувати то займає не дуже багато місця. Досить чудовий варіант для намету чи пікніку.
- Достоинства:
- Ціна, невелика вага, є чохол.
- Недостатки:
- За таку ціну їх немає.
- Продавец SmatX
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Мені не сподобалась, бо дуже обємний килимок, помітно більше мого каремату. Але це я неуважно прочитав опис, тож сам винний. Я поклав коврик до машини, дитині зручно на ньому бавитись, а от в похід краще доплатити й взяти флісовий коврик для пікніку
- Достоинства:
- Вага, ціна
- Недостатки:
- Обєм
- Продавец SmatX
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Проблем з замовленням не було, товар прийшов швидко. Килимок виглядає добре, розмір відповідає заявленому, не дуже товстий, десь 1-1.5 мм - як і заявлено, вистачить від холоду та вологості, для м'якості скоріш за все знадобиться щось додатково
- Цимбала В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Товар прийшов швидко, без проблем. Ціна - хороша, якість на перший погляд теж, як поведе себе на практиці побачимо.
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец SmatX
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Відмінний каремат, але потрібно щоби була рівна поверхня.
Дякуємо за ваш відгук!
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Чудово справляється зі своєю задачею .
- Достоинства:
- Не пропускає холод від землі. Дуже легкий
- Продавец SmatX
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Коврик великий і дуже теплий. Фольга з обох боків. Застелили в палатку то відразу комфортно на підлозі. Рекомендую.
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- МИКОЛА В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Покупкою задоволений. Чудовий якісний килимок. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Якість!
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец SmatX
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Товаром задоволений.
- Достоинства:
- Швидка доставка,чудова вартість.
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Килимок великий , не пропускає холод .Покупкою задоволені !
- Достоинства:
- Легкий у транспортуванні
- Продавец SmatX
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Все добре
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Нормальний килимок, купила для укриття... Зручно, що легкий і легко витерти після підвалу.
- Ксения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Як на мене прекрасний килимок.
Зв'язались і відправили швидко- Достоинства:
- хороший килимок
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
- Родіон М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Купив цей каремат, всім задоволений!
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Хороший каремат, недоліків не виявив
- Святослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Хороша якість, витримав пікнік, виглядає як новий!
- Геннадий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Практичний та міцний килимок!
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Все супер. Товар відповідає характеристикам.
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Термокилимок хороший!
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Чудово! Каремат якісний!
- Дарья С***Продавец: SmatX
Отримали, подивилися товар неякісний може на один раз не більше! А ще дуже цікаво що запхали у велику коробку фірмову і на пошті її оформили як 5,41 кг
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість погана!
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук.
Ми цінуємо кожен коментар і обов’язково передамо Ваші зауваження на перевірку відповідальному відділу.
Будь ласка напишіть менеджеру у Вашому кабінеті, щоб ми могли допомогти з вирішенням ситуації.
Вибачте за завдані незручності.