Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Каремат термо коврик SJ-0029-2 туристический подкладка влагозащитная в палатку 195*195 см фальгированная

Код :  492419879
  • Єгор Р***

Вигляд норм

Достоинства:
    Швидко , якісно , зручно )
    • Продавец  SmatX

Вітаємо, Єгоре! Щиро дякуємо за ваш відгук, позитивну оцінку та довіру до нашого магазину!

Дуже раді, що вам сподобалася якість каремата та швидкість обслуговування. Бачимо, що до відгуку додалося фото намету — мабуть, випадково переплутали знімки з відпочинку, але намет має просто чудовий вигляд! До речі, наш фольгований термокилимок 195×195 см якраз ідеально лягає всередину як вологозахисна та теплоізоляційна підкладка.

Дякуємо за покупку! Нехай ваше туристичне спорядження служить довго та забезпечує затишок на природі. Будемо раді новим замовленням!

• Александра Н***

Дуже класний килимок
    Дійсно не дає теплу виходити
    А вологе та холоду заходи ( провірино великим дощем )
    Дуже крута доповнення до матрасу в палату.
    Рекомендую

Достоинства:
    Тепло та трима вологу
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш чудовий відгук та довіру до нашого магазину! Для нас немає більшої радості, ніж знати, що товар успішно пройшов тест-драйв зливою та надійно захистив від холоду й вологи. Бажаємо вам комфортного користування під час усіх майбутніх кемпінгів та поїздок на природу. Завжди вам раді, прекрасного дня!

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дякую,дуже зручний у використанні термо килимок,дожили в намет,буде тепло))рекомендуємо!

Достоинства:
    зручний,легенький,дуже теплий
    • Продавец  SmatX

Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш теплий відгук і за те, що рекомендуєте наш товар іншим покупцям! Бажаємо вам найзатишніших, найтепліших ночівель на природі та море яскравих вражень від походів.

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Брала чтоб спать в метро наверх каремат
    Действительно холод не пропускает на бетоне метро.

• Продавец  SmatX

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук. Читати про такі умови використання завжди болісно, але ми безмежно раді, що наш термокилимок виконує своє головне завдання.
      Бережіть себе, і нехай якнайшвидше настануть часи, коли цей килимок знадобиться вам лише для теплого відпочинку на природі. Мирних вам ночей!

• Алина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Прийшло крім чохла, ще в коробці. Придбала в палатку - на відпочинок на природі дітям сидіти в комфорті. Поки що в дома спробували. Каремат великий і дуже теплий виявився, навіть дітям дозволила погратися на підлозі. Фольга з обох боків. То поклала зверху плед, не слизьке. Тепер чекаю нагоди спробувати на природі.

Достоинства:
    Легкий і великий по розмірам каремат - незамінна річ в наш час. Швидко і без зайвих зусиль зробить комфорт, та затишок.
    Недостатки:
    Не виявила, за його гроші.
    • Продавец  SmatX

Вітаємо! Щиро дякуємо за такий затишний відгук. Подвійна фольга — це справді секрет максимальної термоізоляції. Нехай ваш відпочинок на природі буде таким же теплим і спокійним. Чекаємо на вас знову!

• Богдан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Постелив в укритті під надувний матрац щоб холодом від бетонної підлоги не охолоджувало повітря в матраці швидко. покупкою задоволений.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже класний каремат за свої кошти. Користувалися ним в поході, лежав під палаткою та дуже добре тримав тепло.

Достоинства:
    Дуже Легкий та чудово тримає тепло

• Віталій П***

Норм

Дякуємо за відгук!

• Костянтин Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Свою задачу выполняет отлично.

• Богдан Р***

Товар норм, рекомендую!

• Юрий Ф***

отличный ковёр..вес минимальный.

• Оксана Л***

• Віталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже легка, не зважаючи на величезні розміри у розкладеному стані, в цілому якщо добре запакувати то займає не дуже багато місця. Досить чудовий варіант для намету чи пікніку.

Достоинства:
    Ціна, невелика вага, є чохол.
    Недостатки:
    За таку ціну їх немає.
    • Продавец  SmatX

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Мені не сподобалась, бо дуже обємний килимок, помітно більше мого каремату. Але це я неуважно прочитав опис, тож сам винний. Я поклав коврик до машини, дитині зручно на ньому бавитись, а от в похід краще доплатити й взяти флісовий коврик для пікніку

Достоинства:
    Вага, ціна
    Недостатки:
    Обєм
    • Продавец  SmatX

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Проблем з замовленням не було, товар прийшов швидко. Килимок виглядає добре, розмір відповідає заявленому, не дуже товстий, десь 1-1.5 мм - як і заявлено, вистачить від холоду та вологості, для м'якості скоріш за все знадобиться щось додатково

• Цимбала В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Товар прийшов швидко, без проблем. Ціна - хороша, якість на перший погляд теж, як поведе себе на практиці побачимо.

Достоинства:
    Якісний
    • Продавец  SmatX

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Відмінний каремат, але потрібно щоби була рівна поверхня.

Дякуємо за ваш відгук!

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Чудово справляється зі своєю задачею .

Достоинства:
    Не пропускає холод від землі. Дуже легкий
    • Продавец  SmatX

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Коврик великий і дуже теплий. Фольга з обох боків. Застелили в палатку то відразу комфортно на підлозі. Рекомендую.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• МИКОЛА В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Покупкою задоволений. Чудовий якісний килимок. Швидка доставка.

Достоинства:
    Якість!
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  SmatX

• Сергій Б***

Товаром задоволений.

Достоинства:
    Швидка доставка,чудова вартість.
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Килимок великий , не пропускає холод .Покупкою задоволені !

Достоинства:
    Легкий у транспортуванні
    • Продавец  SmatX

• Наталя А***

Все добре

• Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Нормальний килимок, купила для укриття... Зручно, що легкий і легко витерти після підвалу.

• Ксения Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Як на мене прекрасний килимок.
    Зв'язались і відправили швидко

Достоинства:
    хороший килимок
    • Продавец  SmatX

• Олена П***
  • Родіон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Купив цей каремат, всім задоволений!

• Денис Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Хороший каремат, недоліків не виявив

• Святослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Хороша якість, витримав пікнік, виглядає як новий!

• Геннадий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Практичний та міцний килимок!

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Все супер. Товар відповідає характеристикам.

• Илья Б***

Термокилимок хороший!

• Алина Р***

Чудово! Каремат якісний!

• Дарья С***
    Продавец: SmatX

Отримали, подивилися товар неякісний може на один раз не більше! А ще дуже цікаво що запхали у велику коробку фірмову і на пошті її оформили як 5,41 кг

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість погана!
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук.

Ми цінуємо кожен коментар і обов’язково передамо Ваші зауваження на перевірку відповідальному відділу.
      Будь ласка напишіть менеджеру у Вашому кабінеті, щоб ми могли допомогти з вирішенням ситуації.

Вибачте за завдані незручності.