Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Стул раскладной туристический кресло Паук 80*50 см черный цвет до 120 кг для пикника туризма рыбалки с спинкой компактный с подлокотниками и подстаканником прочный каркас

Оценка пользователей 4.88/5
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Міцне крісло, доволі зручне. Я не знаю які інші подібні до цього, але це виконане непогано. Цупка тканина, підійшло навіть для чоловіка вагою 100 кг. Легко складається. Купували для укриття під тривог. Рекомендую.

Достоинства:
    Міцне, недороге.
    Недостатки:
    Трохи заважають трубки з боків сидіння.
    • Продавец  iGrig

Дякую вам за такий детальний і корисний відгук!
      Раді чути, що крісло виправдало очікування, зручне та витримує навантаження. Те, що ви відзначили його міцність і компактність у складеному вигляді, буде дуже корисно іншим покупцям.
      Приємного користування і гарного настрою!

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Замовляла два стільці. Замовленням дуже задоволена, продавець порядний, все відправив в строк. Стільці відповідають заявленим вимогам. Дякую, замовлю пізніше ще. Буду рекомендувати знайомим

• Продавец  iGrig

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що замовлення вас задовольнило і стільці повністю відповідають вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо своєчасно обробляти та відправляти замовлення, щоб покупці залишалися задоволені на всіх етапах. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів і завжди готові допомогти з вибором нових товарів. Дякуємо, що рекомендуєте нас знайомим — ваша довіра для нас дуже важлива!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Пережив вже 7-8 рибалок і живий, не найзручніше на чому доводилось сидіти, але за свої гроші топ

Достоинства:
    Компактний, легкий, вроді міцна конструкція
    • Продавец  iGrig

• Попружук О***

Все ОК. Витримує 100 кілограмового

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Користуюсь вже 3 місяці і все добре. Однозначно рекомендую для відпочинку на свіжому повітрі і тд :)

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Все супер, очень довольна, все соответствует описанию, оперативная доставка, спасибо!

• Ярослав М***

за свої гроші дуже ок

Достоинства:
    міцний (90 кг витримує)
    Недостатки:
    на високу людину замалий (не зручний)
  • Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Мені дуже сподобалося крісло. Легеньке, зручне та ще й з місцем для стаканчика.

Достоинства:
    Легко збирається та розкладається, витримує вагу
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  iGrig

Дуже дякуємо за Ваш відгук!
      Задоволення продуктом - наш пріоритет.