Отзывы покупателей о Силиконовая поясная сумка пауч для дрессировки собак Gustoso контейнер на прищепке для лакомств и сухого корма, черный (102236662)

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Синий

Гарна штука, дякую

• Продавец  Gelen

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що сумка для дресирування сподобалась і виявилася зручною у використанні!

• Аліса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Серый

Дуже зручна сумочка, зручно носити і суху і вологу їжу, міцно кріпиться до одягу.

• Продавец  Gelen

Дякуємо за відгук! Раді, що сумочка виявилась зручною та надійною у використанні.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Желтый

Дуже класна сумка для активних песиків. Корисна для дресирування.

Достоинства:
    Зручна в користуванні, легко миється, магніти добре тримають вміст не випадає. Корисна кліпса, зручно кріпити навіть на кишеню куртки.
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Цвет: Серый

Ми тепер без цієї сумочки з дому не виходимо)) Зручна магнітна застібка завдяки якій швидко дістається смаколик. Зручне кріплення до сумки. Запахи в себе не вбирає та зручно мити цю сумочку.

Достоинства:
    Якісний матеріал
    • Продавец  Gelen

Катерина, дякуємо, що довірилися нашому магазину, обираючи аксесуари для песика!
      Ви обрали чудові аксесуари, які стануть надійними "помічниками" під час прогулянок!

Дякуємо за співпрацю!

• Оксана З***
    Продавец: Gelen. Цвет: Синий

Якість жахлив, вся в подряпинах таке враження що сумкою асфальт дряпали

Достоинства:
    Недостатки:
    Стан жахливий
    • Продавец  Gelen

Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за те, що сумка надійшла у неналежному стані. Це не відповідає нашим стандартам якості. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або на контакт для оформлення повернення чи компенсації — ми обов’язково вирішимо ситуацію на вашу користь.