- Віта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Наматрацник дуже гарної якості , підійшов ідеально. Мʼякий та приємний. Дуже комфортний для сні.
Представник брендуДякуємо за ваш вибір і оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Дуже крутий. В користуванні вже 2 роки, ніяких дефектів, прання легке колір супер, не жовтий. Дуже задоволена якістю.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Ніяких
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Чудовий наматрацник! Всім рекомендую!
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Fono Market. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200
Офігенний наматрацник! Відповідає заявленим параметрам, тканина якісна, білосніжна, приємна на дотик.
- Достоинства:
- Відповідає розмірам, тканина якісна
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Fono Market
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже пріємно що Вам сподобалось.
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Наматрасник просто шикарний! Цей принт на тканині дуже гарний,тканина приємна на дотик.Простинь гарно на ньому тримається, не їздить.Не кошлатиться.На матрац 21 см висотою сів ідеально
- Достоинства:
- Дуже красивий, якщо ви хочете оновити свій матрас,це те що треба.
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Дуже гарний. Розміри відповідають. Брали різні розміри на різні матраци, все підійшло. М'який, не ковзає.
Представник брендуДякуємо за вибір та високу оцінку
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Наматрацник сподобався. На матрац "сів" ідеально, резинка по периметру добре тримає. Саме головне - тепер простирадло не з'їжджає і спати м'якше. Задоволена товаром. Дякую.
- Достоинства:
- М'який, ідеально сидить на матраці, спати приємно і комфортно
- Недостатки:
- Ледь шуршить, але то взагалі не критично
Представник брендуДякуємо за вибір та високу оцінку
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Чудовий наматрасник. Навмисно вибрав варіант Lux і не пошкодував. Не парить, простирадло не ковзає. На матраці тримається добре. Супер річ
Представник брендуДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Homs. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Дуже задоволена!
Після надання заявки- передзвонили на наступний день, без затримки відправили замовлення. Якість - вище похвал.- Достоинства:
- В данному наматрацнику (для мене) було головне - висота не меньше 25см, якість, та наявність "бортів" по периметру.
- Недостатки:
- Поки не має.
- Бобурко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Дуже задоволена наматрасником.Якість гарна.Запакована в оригінальний чохол.Присутні бірки виробника з доглядом за цим виробом.
Дякую за швидку відправку- Достоинства:
- Дуже комфортний.Резинка довкола матрасу із добрим запасом.Мій матрас 140на200 ,висота 23см
- Недостатки:
- Недоліків не замітили
- Продавец Валіде
Дякуємо за високу оцінку!
Раді, що наматрацник Вам сподобався
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Користуюсь безпружинний матрацом підвищеної середньої жорсткості legend, наматрацник став чудово, резинка тримає чудово, прошитий, стало м'якше спати, у літку не парить, але температуру зберігає.
Задоволений. В цілому рекомендую- Достоинства:
- М'який, зручний, відповідає опису
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200
Гарна якість.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Homs. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Всё очень понравилось ,в меру плотный,ткань приятная,рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Всё нравится
- Недостатки:
- Іра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
Чудовий наматрасник. Якісне пошиття, теплий і приємний на дотик)
- Достоинства:
- Якісний, теплий, приємний на дотик. Швидко доставили.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Наматрасник дуже сподобався,гарна якість!
- Достоинства:
- Зроблено якісно!
- Недостатки:
- Недоліків не бачу
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Все ок!
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- морфейОтзыв от покупателя. Продавец: Homs. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200
Почитав відгуки що одношаровий затонкий, взяв двошаровий. Як маленька перина. Можна було брати одношаровий спокійно.
- Достоинства:
- Розміри чіткі. Простирадло не ковзає
- Недостатки:
- Міні-перина, хотілося тоншого.
- Продавец Homs
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук :)
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
Давно мечтала
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Наталя Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Homs. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Купувала на подарунок. Подруга задоволена. Каже, що якість чудова, не ковзає простирадло. Не вперше купую товари цієї фірми, тому можу рекомендувати.
- Продавец Homs
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Спиться дуже солодко, доволі товстенький, щільність 250, гарно прошитий.
На матрас 25 см трохи забагато бокової частини, але не критично.
Підійде на більш високі матраси, вище 25 см.
Не могла спати на новому матрасі, бо відчувала прострочений візерунок. Цей наматрасник вирішив питання, спиться дуже солодко.
Коштує своїх грошей! Рекомендую!- Достоинства:
- М'який, товстенький, ідеальний
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200
Дуже тепле, приємне на дотик, вигляд. Краще брати саме з щільністю 250 гр.
Прийшло в фірмовій упакувальній сумці.
Тільки що поки не відомо, то те як його можна попрати в автоматичній машині. Воно пухке, велике. Брав 180*200.- Достоинства:
- Почувається люксовість у всьому.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Різниця до і після просто колосальна, простирадло тепер на місці і не збирається все під тобою, додає затишку та мякості. Варте кожної гривні, геть не подумав би, що буде така різниця.
- Достоинства:
- це щось amazing
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200
Якість добра, всевлаштовує
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Всё супер
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- Пепеляева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200
Дуже якісний...
- Достоинства:
- Комфортний
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
На матрац висотою 25см підійшов чудово. М'який, комфортний. Простирадло не сповзає.
- Достоинства:
- Простирадло не сповзає
- Недостатки:
- Трішки шелестить, але не критично
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
наматрасником задоволений
Коли зовсім зноситься купуватиму ще такий самий- Достоинства:
- після неодноразового прання практично не сів
- Недостатки:
- їх немає
- Оксана К***
Доброго ранку! На скільки кг в Вас в пральна машина, що Ви його можете прати?
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
Замечательный.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Рекомендую наматрацник тим хто як я любить ніжну, мʼяку постільну білизну, купляла також інших фірм, цей підійшов найкраще, дякую виробнику
- Достоинства:
- Обʼємний, мʼякий, комфортний, простирадло не сповзає,
- Недостатки:
- Можливо хотілося б ще обʼємніший
Представник постачальникаДякуємо за вибір та рекомендацію.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Товаром задоволена, спати з наматрацником стало комфортніше.
- Достоинства:
- М'який, приємний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий вечір. Маріє! Щиро вдячні за покупку і що знайшли час повернутись, поставити оцінку! Користуйтесь з задоволенням! Бажаємо гарних покупок з ІДЕЯ!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Матрас на вигляд дуже суперови, м'який, і т.д але спати на ньому не можливо дуже силльно парить це жах
- Недостатки:
- Парить дуже сильно
Представник постачальникаДобрий день, Віталію! Ми почули Ваше занепокоєння та цінуємо кожного клієнта. Зазначений товар відповідає стандартам якості та пройшов перевірку OEKO-TEX STANDARD 100. Має сертифікат якості, а також сертифікат ЕКО-френдлі, що означає, що ми дбаємо про збереження довкілля та використовуємо безпечні для здоров’я перероблені матеріали. Матеріали, що використовуються при виготовленні наматрацників лідирують як матеріали у легкій промисловості у всьому світі. Їх цінують за безпеку, і повітропроникність. Ймовірно, є сенс розглянути всі причини, що можуть викликати відчуття дискомфорту під час сну - температура в приміщенні, наявність свіжого повітря, якість білизни та інших текстильних виробів, що використовуються. Дякуємо за ваші коментарі і за те, що дозволили нам пояснити свою позицію.
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fantasy Dream. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Швидка відправка. Гарної якості товар
- Людмила Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Тільки купили, не користувалися. Перше враження - дуже позитивне. Зовн.вигляд, шви, тканина, значний запас за висотою матрацу - все подобається.
- Достоинства:
- Приємна на дотик тканина з візерунком, добре прострочена, м'яка - не ковзатиме, охайний вигляд.
- Недостатки:
- Подекуди звисають боки - це не проблема для мене.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Татьяна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
в користуванні пів року, м'якенький наматрацник. коли забирали з розетки були здивовані об'ємом сумки, думали буде на ньому жарко спати влітку, та на щастя на ньому комфортно спати і жарким літом і прохолодною зимою. після прання в пральній машині не втратив свого вигляду і розмір. на високий матрас 24 см саме те що треба. тепер хочу замовити такий в дитячу кімнату.
- Достоинства:
- гарна якість за помірну ціну
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДобрий вечір, Тетяно! Щиро вдячні за вірність бренду і Ваше враження! Раді, що Вам сподобалась якість продукції. Користуйтесь з задоволенням!
Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!- Оксана К***
Доброго ранку! В Вас пральна машина на скільки кг, бо в мене на 6, я зможу його прати?
- Елена Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200
Полностью соответствует заявленным характеристикам. Берите-не пожалеете 100%, и даже будете приято удивлены качеством и дополнительным комфортом (спите как на облачке).
- Достоинства:
- Нереально крутая и качественная вещь! Комфортный, мягкий, борт высокий на любой матрас.
- Недостатки:
- их нет, хотя я очень предвзятый покупатель!))
Представник постачальникаДобрий вечір, Олено! Щиро вдячні Вам за гарну оцінку і теплі слова. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість нашої продукції. Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити знову!