Отзывы покупателей о Наматрацник IDEIA 86920 80*190 Махрове полотно Білий

Оценка пользователей 4.62/5
  • Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Все підійшло по розмірах, прала в пральній машині на низькій температурі і все добре

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Виконує свою функцію на ура, і це саме головне!Трішки шелестить,але з часом привикла!Літом парить,але це ж клійонка.

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Александр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Гарний наматрацник. Все добре не протікає.

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• Марина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

Хороший наматрасник ,простинь не їздить на матрас 180 на 200 підійшов

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Хром'як Є***

Хороші наматрасники, купили 2, не протікають, все гаразд. Гарно виконують заявлені функції.

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Вже писала відгуки за наматрацник (розмір 90*200). Купили ще два 160*200. На одному матраці сидить нормально і нікуди не ковзає. А на Ікеєвському з ковзким чохлом, котрий знімний і можна прати, нажаль постійно сповзає.
    По якості претензій немає.
    Хтось писав, що довго віджимав наматрацник, так мембрану не рекомендують віджимати в пральній машинці. Вона ж так швидше зіпсується.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    На різних поверхнях матраців буде вести себе по різному.

Дякуємо за вибір та коментар.

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x190

Якість просто супер. Рекомендую.

Дякуємо за вибір та рекомендацію.

• Яна Д***

Шелестючий,але якість непогана

Достоинства:
    Водонепроникний
    Недостатки:
    Шелестить

Добрий вечір, Яно! Ми вдячні Вам, що обрали ТМ IDEIA. Дуже раді, що Вам сподобався товар нашого виробництва. Так, дійсно, через те, що наматрацник має просочення, що не пропускає вологу, можу бути шелест. Але до нього швидко звикаєш. На жаль, легка промисловість ще не вигадала варіант полотна аквастоп, та так, щоб ще й був зовсім безшумним. Сподіваємось, ви швидко звикнете та зможете оцінити його переваги у повному обсягу.
      Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!

• Юлія

Чудовий наматрацник. Дуже зручний у користуванні, справді водонепроникний, легко прати.

Добрий день, Юліє! Ми вдячні Вам, що обрали ТМ IDEIA. Дуже раді, що Вам сподобався товар нашого виробництва. Сподіваємось, і надалі у Вас будуть виключно позитивні враження. Користуйтесь з задоволенням! Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!

• Мария

Гарний наматрасник за свою ціну.

Добрий вечір, Маріє! Щиро вдячні за оцінку і зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням! Сни будуть затишними з ІДЕЯ!

• Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 80x190

Чудовий наматрацник, тримає вологу, легко прати

Недостатки:
    Не має

Добрий вечір, Ірино! Щиро вдячні за гарну оцінку, вибір і враження! Користуйтесь з задоволенням!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Якість гарна, правда думала що буде не таким тонким. Виглядає як непромокаюче простирадло, а не наматрацник. Не знаю чи це у мене так, чи у всіх, але за рахунок мембрани моя пралка зовсім не змогла віджати його, три рази ставила на віджимання і нічого. Тому висихало довго і з витиранням підлоги.

Достоинства:
    Якісний пошив.
    Недостатки:
    Тонке, важко прати.

Добрий день, Юліє! Дякуємо, що знайшли час лишити враження та оцінити товар! Користуйтесь з задоволенням! Мембрана дійсно може ускладнювати процес віджимання. Але це той нюанс, з яким, на жаль, виробник нічого не владний зробити. Це особливість мембрани аквастоп. Сподіваємось, це не принесе аж занадто багато клопоту. Будемо раді бачити Вас знову!

• Паша Т***

Якість самого наматрацника хороша, головну свою функцію не пропускати вологу виконує чудова. Але будь готові, що трохи шарудить і влітку жаркий, підпарює

Достоинства:
    Водонепроникний
    Недостатки:
    Підпарює

Щиро вдячні Вам за гарну оцінку і теплі слова. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість нашої продукції. Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити знову!

• Олег Г***

Хорош

Приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову.

• Тетяна Г***

Гарний наматрасник, гарно захищає, розмір ідеально підійшов

Достоинства:
    Якість
  • Елена П***

Здравствуйте. Выбирала наматрасник по отзывам. Он бомбезный. Размер подошёл идеально, резинки крепкие. Ничего он вообще не шелестит. Никого не слушайте покупайте смело. Советую

Дякуємо за чудовий відгук! Щиро раді, що Вам сподобались товари нашого підприємства! :)

• Ксенія

Маю кілька наматрасників аква-стоп, бо зі мною спить немовля. Цей найкращий. Подобається, що він не спотворює запахи сечі. Бо наматрасник від іншого бренду шокував - вологу затримує, але починає тхнути, це при тому, що бебіківська сеча навіть не має аромату. Тому, більше не експериментуватиму, і за потреби повторю покупку саме даної моделі.

Достоинства:
    Захищає й боковини матрасу. Ідеальний розмір, сідає рівномірно. Особисто я не відчула різницю між зимою та літом, тобто, не парить.
    Недостатки:
    Доволі довго сохне, особливо якщо це не літо. Потрібно розвішувати його на великій сушці і міняти сторони, бо клейончатий низ теж потребує просушування. Тому, потрібно мати 2 одразу.

Приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову!

• Донец Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 200x200

Чудовий за свою ціну, тримає вологу

Доброго дня! Олена, нам дуже приємно за такий теплий відгук :-) Ми з нетерпінням чекаємо на вас знову!)

• Роман Я***

неплохой матрас

Достоинства:
    недорого, не промокает, легко отстируетса от детской мочи
    Недостатки:
    пока не замечено
  • Михайло Г***

Під тканиною якась плівка, яка огидно шарудить.

Доброго дня, Михайло. Дякуємо вам за покупку. Задача водонепроникного наматрацника AQUA-STOP- захистити ваш матрац від бруду та вологи. Тому він відрізняється двошаровою конструкцією. Верх наматрацника, виконаний з махрової бавовняної тканини, приємний на дотик. Низ є водонепроникний мембранний матеріал, який і захистить верх вашого матраца від намокання. Надіємось в подальшому, у вас будуть тільки приємні враження.

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200

Были в поисках хороших наматрасников аквастоп для детских матрасов. Был опыт пользования такой вещью для предыдущей кровати. К сожалению фирма из Харькова, перестала работать. Там были усиленые резинки по углам, чехол сидел идеально и не ёрзал. Приятная махра.
    В итоге один заказали на другом сайте. Так как высота матрасов 12 см, то мне подогнали по высоте, сел нормально, но коротковато обрезали борта, и ткань микрофибра, неприятная.
    На второй матрас заказали Николаевскую Идею. По акции. Сидит не идеально на высоту матраса 12см. Сползает. Шуршит. Махра короткая, летом не должна парить, хотя детям всеравно мне кажется.
    Надеюсь срок эксплуатации будет нормальным.

Недостатки:
    Недостаточно плотные резинки.
  • Богдан Ч***

Все швидко та якісно.

• Богдан Ч***

Все швидко та якісно.

• Заблоцких Е***

Отличный наматрасник! Не шелестит, не хрустит - приятный, легкий. Простынь на нём держится замечательно, не ёрзается. Размеры соответствуют. До этого брала этой же фирмы - обычный наматрасник и тоже приятно удивлена качеством и ощущениями. В общем одназначно советую!

Достоинства:
    Соотношение цена и качество на 100%
  • Олена С***

Наматрасник идеально подошёл по размеру. Резинки держат его отлично. Также решилась ещё одна проблема - простыни больше не съезжают. Абсолютно не шелестит.

Достоинства:
    Размер, качество
  • Кучерук А***

Купили чохол, оскільки малюк періодично спить на дорослому ліжку і трапляються аварії, наш наматрасник нажаль не витримав такого натиску. За свої гроші, вважаю, якість непогана. Трохи шуршить, коли сідаєш на ліжко. Прати поки не пробували.

Достоинства:
    Відповідає заявленим розмірам, на ліжко 160 на 200 сів ідеально. Не парить
    Недостатки:
    Трохи шуршить, коли сідаєш на ліжко
  • Катерина К***

Крутезна штука! Рятував мені дорогущий матрас уже з десяток разів (цуценя повадилось вночі пісяти на ліжко).
    Дуже боялась, що буде парити, але ні, спати комфортно. Майже не шарудить. Простирадло на ньому тримається краще, ніж просто на матрасі. Боковини матраса захищає, не сповзає з матраса як мої простирадла на резинці.
    Загалом - рекомендую! Особливо якщо потрапити на скидку :)

Доброго дня, Катерина. Щиро дякуємо Вам за покупку та рекомендацію. Ваш відгук, надихає нас робити якомога більше якісної та комфортної продукції для Вас. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

Доволен покупкой, рекомендую.

Достоинства:
    Резинка по периметру
    Недостатки:
    Слегка скользит, заметно что между матрасом и простыней что-то есть.
  • Дмитро Х***

Классный наматрасник, немного шуршит но со своей задачей справляется

Достоинства:
    Защищает матрас
    Недостатки:
    Шуршит , но не кретично
  • Сергій Н***

все добре

• Юлия
  • Юлия К***
  • Валерій В***

#моєрозпакування

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Анна П***

купували для матрасу розмірами 180/200, висота матрасу 21 см. Хоча заявлено, що наматрасник розрахований на матрас висотою до 25 см, на наш (висотою 21 см) малуватий, боковини повністю не закриває. Трохи "шуршить", але не критично

Достоинства:
    окрім розміру поки що інших недоліків не виявили
    Недостатки:
    не підійшов для заявленого розміру

Доброго дня, Анна. Щиро дякуємо Вам за покупку та відгук. Ми обов'язково виправимо на сайті інформацію про висоту матраса, так як висота бортів у наматрасника 23 см. Дякуємо, за зауваження, Ви допомагаєте ставати нам кращими. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення! Бажаємо Вам тільки вдалих покупок.

• Яковлева О***

Отлично, соответствует цене

Достоинства:
    Не сбегается при стирке, можно стирать на высокой температуре, не промокает
    Недостатки:
    Белый цвет, хотелось бы не такой маркий

Добрый день, Ольга. Благодарим Вас за покупку и оценку. Мы очень рады тому, что Вам понравился товар нашего производства. Надеемся, и в дальнейшем, у Вас будут только приятные впечатления. Всегда рады будем снова видеть ваши заказы! Желаем Вам только удачных покупок!

• Дмитрий К***

Всё понравилось