Отзывы покупателей о Бандаж фіксації зап'ястя ЕластичнийHongtai Універсальний розмір та рука Чорний (М520285)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Олександр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOP

Не рекомендую. Якість неприйнятна.

Достоинства:
    Недостатки:
    Отвір під великий палець замалий, кись не тримає.
    • Продавец  NOP

Дякуємо за ваш відгук!

Нам прикро, що бандаж не виправдав ваших очікувань. Дана модель є еластичною та універсальною, однак через індивідуальні особливості руки (зокрема об’єм зап’ястя та пальців) посадка може відрізнятися, тому рівень фіксації може бути недостатнім.

Якщо вам потрібна більш жорстка підтримка кисті, рекомендуємо звернути увагу на моделі з додатковою фіксацією. Наприклад, у нас є бандаж із металевою пластиною, який забезпечує кращу стабілізацію зап’ястя:
      ссылка

Якщо виникнуть питання — будемо раді допомогти з підбором

• Ярина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOP

Вибирала даний бандаж для зап'ястя по відгукам і жалію, бо даний бандаж жахливої якості і вже через тиждень ліпучка перестала працювати.
    Це жах як можна продавати таке.

Достоинства:
    Швидке отримання товару
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  NOP

Дякуємо вам за відгук і щиро перепрошуємо за неприємний досвід користування

Нам дуже важливо, щоб кожен покупець залишався задоволеним. Зі свого боку зазначимо, що дана модель бандажа користується попитом і раніше подібних зауважень щодо якості липучки ми не отримували. Додатково перевірили товар на складі — фіксація працює належним чином.

Іноді на властивості липучки можуть впливати зовнішні фактори, зокрема потрапляння вологи або дрібного ворсу чи пилу, через що вона може гірше тримати. Якщо у вас це трапилося, спробуйте акуратно очистити липучку або скористатися послугами швейної майстерні для її відновлення чи заміни. Гарного дня

• Юля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOP

Товар якісний, рекомендую. Замовила один для проби, потім до замовляла на другу руку.

Достоинства:
    Зручний у використанні, гарний вигляд.
    Недостатки:
    Трішки натирає де отвір для великого пальця.
    • Продавец  NOP

Дякуємо вам за відгук та довіру до нашого товару! Раді, що бандаж вам сподобався і став зручним у використанні.
      Щодо натирання біля отвору для великого пальця — це може залежати від індивідуальних особливостей руки або чутливості шкіри. Іноді також впливає щільність фіксації.
      Рекомендуємо спробувати трохи змінити посадку або ступінь натягу — це може підвищити комфорт.
      Носіть із комфортом та бережіть здоров’я!

• Ірина

Все ок

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOP

Дякую Продавцю, надійний все відправлено швидко.
    Товар сподобався, підійшов.

Достоинства:
    Простота і зручність у використанні.
    Недостатки:
    Можливо у кого великі руки за розміром буде малуватий отвір для великого пальця, але це можна вирішити і збільшити отвір.
    • Продавец  NOP

Добрий день!
      Щиро дякуємо Вам за відгук та теплі слова Раді, що бандаж підійшов і Ви задоволені покупкою.
      Дякуємо також за конструктивне зауваження щодо отвору для великого пальця — це може бути корисною інформацією для інших покупців.
      Бажаємо комфорту у використанні та міцного здоров’я!

• Анастасія П***

Чудовий фіксатор зап'ястя

• Продавец  NOP

Дякуємо за відгук! Раді, що фіксатор зап’ястя вам сподобався та виправдав очікування. Бажаємо комфортного користування й міцного здоров’я!

• Евгений Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOP

Супер ефект, руку зігріває та фіксує дуже добре))

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що бандаж добре фіксує зап’ястя та забезпечує комфорт і зігрівання. Бажаємо вам зручного та корисного користування!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOP

Отвір для великого пальця трохи замалий, довелося вручну трохи розрізати та розширити, в іншому товар норм

• Продавец  NOP

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що отвір для великого пальця виявився трохи замалим — передамо ваше зауваження виробнику для вдосконалення моделі. Раді, що загалом бандаж вам підійшов і ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо міцного здоров’я!