- В'ячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Товар відповідає опису, дуже якісний!!!
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Не працює, не тоне, перевертається, метал ніякий, мабуть алюміній.
Це китайська підробка- Достоинства:
- Немає переваг
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Зазначимо, що раколовки такого типу мають легку конструкцію, тому для коректної роботи їх рекомендується встановлювати з додатковим обтяженням (наприклад, грузом), а також використовувати наживку, яка додатково обтяжує конструкцію та сприяє її стабільному розміщенню на дні водойми, щоб уникнути перевертання.
Також звертаємо увагу, що країна виробництва товару (Китай) зазначена на сторінці товару.
Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар. Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Все Ок, дякую
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Замовленням задоволена. Все прийшов швидко. Дякую за подаруночок.
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Майте на увазі, що у ставку спливає, раків ще не було, але мілкої риби було багато.
- Наталя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Брала на подарунок, компактна, якість непогана. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- легка, компактна, дієва
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Мечислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Доставлено вчасно. Якість задовільна.
- Биляков Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Вистачило на один заброс. Спиці повигинало...
- Достоинства:
- Гарна свтка
- Недостатки:
- Зліпка конструкція, потребує дороботки на посилення.
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що конструкція товару не повністю виправдала ваші очікування. Звертаємо увагу, що ми не є виробником, а лише продавцем даної продукції, тож, на жаль, не можемо впливати на особливості її конструкції.
Ваші зауваження обов’язково врахуємо для подальшого вдосконалення асортименту.
Сподіваємося, що ваші наступні покупки у нашому магазині залишать лише приємні враження!
- Руслан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Зеленый
Якість жахлива
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Будемо вдячні, якщо ви детальніше опишете, в чому саме полягає проблема, адже фраза «якість жахлива» не дає нам змоги об’єктивно оцінити ситуацію та вжити відповідних заходів.
Також хочемо нагадати, що у вас була можливість оглянути товар на пункті видачі перед оплатою, і, якщо він не відповідав вашим очікуванням, ви могли від нього відмовитися.
Ми завжди прагнемо покращувати наш сервіс і будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. Сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть лише задоволення та приємні враження! - Руслан Н***
Після першого закиду у воду при витягуванні повністю деформується і згинається, дуги дуже слабкі не витримують навантаження води і це без риби чи раків
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Зеленый
Дякую. Все якісно і швидко.
- Продавец IVS market
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. З повагою команда IVS market.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Зеленый
відправили майже відразу, замовив вночі до обіду відправили
- Достоинства:
- супер швидка доставка, чудове пакування
- Продавец JuliShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Зеленый
Працює, досконала річ.дякую,прийшло вчасно
- Продавец JuliShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Зеленый
Качество жахливе!!!! Конструкція як шмарклі, таке відчуття що робили лівою ногою на підвалі. Молнії немає! У дні раколовки незрозумілий отвір. Товар повний шлак
- Достоинства:
- Немає жодних
- Недостатки:
- Це і є суцільний недолік
- Продавец IVS market
Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда IVS market
- Демидова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Зеленый
Витримала 5 погружень
- Продавец IVS market
Доброго дня, Екатерина! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда IVS market.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет: Зеленый
Со своей задачей справляется
- Достоинства:
- Все хорошо
- Продавец DaddyDi
Добрий день, Анна.
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет: Зеленый
Замок вшитий але немає розрізу, розріз треба робити самому, а в одній так вшитий що розрізу і не зробиш не пошкодивши отвір, треба буде взагалі перешивати замок.
- Достоинства:
- З переваг те що механізм робочий.
- Недостатки:
- Неякісні замки
- руслан г***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет: Зеленый
окей.
- Достоинства:
- мне нраівиться